emanueln79 Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 RIP..... si eu care vreau sa imi aduc un zx14....sper doar sa am destula minte pt a realiza ce inseamna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca! pacat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebelusa Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 pacat....Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca si sa aibe frija de familia lui , probabil sunt terminati acum saracii rude/prieteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Dumnezeu sa il odihneasca o iau mai incet prin oras si port echipament...mai mult nu stiu ce sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cilindru Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 (editat) Acum ,am primit un telefon,in urma caruia am aflat ,ca de fapt erau 2 pers. pe motor,unul cu casca si altul fara,cel fara casca ar fi murit pe loc iar cel cu casca se stie povestea.Aceasta info nu o pot confirma,dar cica asa a spus la radio . Editat Iulie 5, 2006 de DLI(prietenii stiu de ce!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2FAST Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 fara cuvinte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny1 Postat Iulie 5, 2006 Autor Share Postat Iulie 5, 2006 Acum ,am primit un telefon,in urma caruia am aflat ,ca de fapt erau 2 pers. pe motor,unul cu casca si altul fara,cel fara casca ar fi murit pe loc iar cel cu casca se stie povestea.Aceasta info nu o pot confirma,dar cica asa a spus la radio . cel care a facut poze mi,a zis k era numai cel cu casca pe moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szilard Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Odihneasca-se in pace... Acum ,am primit un telefon,in urma caruia am aflat ,ca de fapt erau 2 pers. pe motor,unul cu casca si altul fara,cel fara casca ar fi murit pe loc iar cel cu casca se stie povestea.Aceasta info nu o pot confirma,dar cica asa a spus la radio . singur era si cu casca dainese dar citeodata degeaba ai si protectiile di pacate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 RIP pozele astea mi-au taiat elanul pe care l-am prins in ultimele zile...sigur ma mai linistesc acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Doamneeee .. in ce chinuri a murit... ... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Condoleante familiei si prietenilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miki Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 si daca ma gandesc bine, aproape in fiecare zi auzeam motorul din camera mea. Proprietarul motorului sta cu doua scari incolo de mine. Groaznic ce s-a intamplat. Condoleante familiei/prietenilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Droopy Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 ma ... nu vreau sa fiu rau ..dar pana si zmeii din povesti mor ... ati observat ca accidentele mortale ...mare majoritate sunt cu speedane .. oare de ce ?? sa fie excess de zel....sau de km/h.... vorbele oricum sunt inutile ... odihneasca-se in pace si condoleante familiei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackman Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Sincere condoleante familiei si prietenilor!!! Dumnezeu sa-l ierte!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 R.I.P ... Dumnezeu sa-l Ierte si sa-l odihneasca in PACE...si putere familiei si pritenilor sa treaca peste lovitura asta....stai 10ani dincolo sa te realizezi vi in tzara si nu apuci sa faci nik ca te duci pe o vitezana ...naspa rau de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca!Se pare ca motoarele astea R1,R6 sunt totusi blestemate! Prostii,sunt prea multi inconstientii care isi cumpara motoare din alea si experienta putina RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Dumnzeu sa-l ierte .......si sa-i odihneasca sufletul in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Dumnezeu sa-l ierte. Sper ca citesc topicul acesta si incepatorii care doresc CBR 600, R6 si altele. nu degeaba li se recomanda Aprlia RS 150. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ati Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 (editat) Acum ,am primit un telefon,in urma caruia am aflat ,ca de fapt erau 2 pers. pe motor,unul cu casca si altul fara,cel fara casca ar fi murit pe loc iar cel cu casca se stie povestea.Aceasta info nu o pot confirma,dar cica asa a spus la radio . Era singur pe motor!!! Iata casca (poze facute cu tel) Ieri la ora 20.30 min dupa 24 h de la accident am iesit la locul faptei si am apris lumanari in memoria bunului mostru prieten PS: radio local inca azi dimineata la doua zile de la accident la stiri relata ca motociclistul se afla in stare grava la spitalul Brasov!? Editat Iulie 6, 2006 de Ati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Era singur pe motor!!! Iata casca (poze facute cu tel) Ieri la ora 20.30 min dupa 24 h de la accident am iesit la locul faptei si am apris lumanari in memoria bunului mostru prieten Acuma intreb si eu ca habaucu, are voie o casca, mai ales Dainese sa se sparga asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate