soimu Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 am deschis acest topic, nu ca sa ma vait sau ceva de genu'.....dar mai sunt si altii ca mine care fac reparatii,modificari .etc.....si nu as vrea sa aiba si ei aceeasi soarta ca si mine (dupa ce i-am facut niste tobe,a venit si-a luat motoru',urmand sa vina cu banii...asta asa pe scurt...tel inchis..etc) intalnirile sunt inevitabile ....vara abia a inceput asta e, din pacate manelistii se inmultesc si in randul motoristilor...numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 am deschis acest topic, nu ca sa ma vait sau ceva de genu'.....dar mai sunt si altii ca mine care fac reparatii,modificari .etc.....si nu as vrea sa aiba si ei aceeasi soarta ca si mine (dupa ce i-am facut niste tobe,a venit si-a luat motoru',urmand sa vina cu banii...asta asa pe scurt...tel inchis..etc) intalnirile sunt inevitabile ....vara abia a inceput asta e, din pacate manelistii se inmultesc si in randul motoristilor...numai bine cat de naiv poti sa fi ? ii dai motocicleta pe promisiunea ca are sa-ti aduca banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 ...... (dupa ce i-am facut niste tobe,a venit si-a luat motoru',urmand sa vina cu banii...asta asa pe scurt...tel inchis..etc) ...... asta e, din pacate manelistii se inmultesc si in randul motoristilor...numai bine Mah Georgica da' macar numarul de inmatriculare l-ai luat???? Sa il "cunoastem" si noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimu Postat Mai 10, 2010 Autor Share Postat Mai 10, 2010 Mah Georgica da' macar numarul de inmatriculare l-ai luat???? Sa il "cunoastem" si noi.... nu avea nr....oricum...are 2 tobe de inox sub sha,care suna groaznic de tare(facute de mine )si moto este alb complet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZX-R Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 nu avea nr....oricum...are 2 tobe de inox sub sha,care suna groaznic de tare(facute de mine )si moto este alb complet lasa sa intreb si eu pe cineva! cred ca stiu despre cine e vb si iti dau eu de veste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimu Postat Mai 10, 2010 Autor Share Postat Mai 10, 2010 cat de naiv poti sa fi ? ii dai motocicleta pe promisiunea ca are sa-ti aduca banii am crezut ca e motociclist.... Mesaj completat lasa sa intreb si eu pe cineva!cred ca stiu despre cine e vb si iti dau eu de veste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 (editat) Daca e vorba despre asta, il gasesti in fiecare seara pe la 6-7 in Mamaia, da ture parcare Aqua - primul sens. Mi`e rusine sa zic ca a fost si la mars.. da asta e, si se aude ca n`ar avea nici permis.. Editat Mai 10, 2010 de anna_125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FAST Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 am crezut ca e motociclist....Mesaj completat da-mi un semn daca vrei sa merg cu tine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 in general incepatorii figuranti cu zx7 nu au viata lunga. e dovedit in cta de vreo 3 ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Soimule, eu nu as vorbii de franghie in casa spanzuratului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Ala e singurul zx7r alb din oras, imposibil sa nu dai bot in bot cu el cand impresioneaza fetitele in fiecare seara in Mamaia plimbandu-le fara casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Daca e vorba despre asta, il gasesti in fiecare seara pe la 6-7 in Mamaia, da ture parcare Aqua - primul sens. Mi`e rusine sa zic ca a fost si la mars.. da asta e, si se aude ca n`ar avea nici permis.. Mersi anna_125. Soimule, asta e ma? Oare cat de prost tre sa fii ca sa faci una ca asat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 hai mai baieti, mai usor cu porcaiala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Gata gata, daca tot sunteti pe sectiunea asta cu cine vorbesc sa imi scoata si mie warn-ul de 30% care il am de mai bine de 1 an ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 sorinm, nu se scoate warn-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 asta cu zx7-le m-a depasit pe mine odata intre eforii , eram cu masina . Are niste scheme omul... app il admir sincer pentru ca poarta costum... pacat ca ii e cam scurt si ii raman gambele neacoperite si e incaltat cu tenesi . In rest... soimule nu poti decat sa ii arunci un cric in mu!e cand se da prin mamaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dami3n Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Fantoma lui Dan Adidas bantuie prin oras .... Vedeti ma ... v-am spus eu ca se intoarce .... R1 s-a transformat in ZX7 , chiar ca a venit criza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 si pe ce suma s-a facut de (cuvant urat)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimu Postat Mai 10, 2010 Autor Share Postat Mai 10, 2010 Daca e vorba despre asta, il gasesti in fiecare seara pe la 6-7 in Mamaia, da ture parcare Aqua - primul sens. Mi`e rusine sa zic ca a fost si la mars.. da asta e, si se aude ca n`ar avea nici permis.. da el este...merci frumos anna Mesaj completat Soimule, eu nu as vorbii de franghie in casa spanzuratului. Mesaj completat da-mi un semn daca vrei sa merg cu tine.... ms man dar nu e cazu`in schimb poate iesim la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzutzu* Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Daca e vorba despre asta, il gasesti in fiecare seara pe la 6-7 in Mamaia, da ture parcare Aqua - primul sens. Mi`e rusine sa zic ca a fost si la mars.. da asta e, si se aude ca n`ar avea nici permis.. are carnet de vre`o 3 ani..e baiat bun numai vb`ti aiurea..am vb cu el de niste piese si mi le`a si montat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 E baiat bun atunci cand primeste bani,cand trebuie sa isi plateasca datoriile........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indian73 Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Da mah Geo e baiat bun ....rupe-i capu de bulangiu adica tu-i faci treaba si el nu plateste deci............e plina tara de cocalari cu motoare de sparg seminte si se lauda ca-s jmecheri si prima intrebare pe care ti-o pun este:nu ai cumva o tigara?...Sau poate are Domnul grija si-l lipeste de vre-o conserva.Nu esti singurul si eu am avut incredere da m-am lasat la mana mea de ceva vreme.Shoarecu e cu tine daca e nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Nici nu are 20 de ani impliniti si tu imi zici ca are permis de 3 ani? bai...las-o drac` de treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Da ma, dar e baiat bun )) Ba Georgica succes la recuperarea banilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate