Aleko Postat August 1, 2011 Share Postat August 1, 2011 omul are ambielaj de K750 rusesc in motor. La un moment dat cele 12 role de pe fiecare fus maneton vor sapa suficient de mult incat sa bata rau. Aia e la M72, K750, MT12 etc. Deci la capitolul viata pana la reparatie capitala stam cam tot atat mai conteaza rulmentii palieri care or avea viata ciclica mai mare si mai conteaza ce ulei pui si daca mergi drumuri lungi usurel. Ca are setul motor bun - e un lucru pozitiv. Poate-l convingi la anul sa vina la intrunire. Poate apari si tu (Vali) cu M-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 1, 2011 Autor Share Postat August 1, 2011 Nu are de K dar ce conteaza, ambielajele se pot reconditiona oricand cu piese de calitate. A, pardon, adica se pot reconditiona la ei, ca la noi utilajele care ar fi putut face asta sunt vandute la fier vechi de multa vreme. Noua nu ne treb'e! A, si inca ceva, se mai reconditioneaza cand nu au trecut pe la injinerii rumuni care le centreaza perfect cu un ciocan si mai mare si apoi, sa fie siguri ca nu se mai misca, le asigura cu niste suduri generoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 doresc sa aflu cine are un m72 cu astfel de furca. astept cu interes. vreau sa vad asa ceva live, ca nu am avut "privilegiul" asta pana acum Eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 9, 2011 Autor Share Postat August 9, 2011 N-ai cum... :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 16, 2011 Share Postat August 16, 2011 Un 47 la poloni, 2100 euro, originalteile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 salutare are cineva idee care e cea mai buna varianta a incarcarii, aprinderea am rezolvat-o cu o bobina de japoneza dubla, am scapat de distribuitor iar scanteia e super in schimb nu stiu ce variante am in locul dinamului care e facut muci, ideal ar fi 12 volti , este vre-o adaptare desteapta care sa nu implice si flex pe carter ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 Da, tigania de alternator montat in lateral. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 26, 2011 Autor Share Postat August 26, 2011 Unul mic, nu unul de Dacie, da?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 Schimb far complet Ural M 72 cu far complet de IJ 49. O sa revin cu poze. tel. 0763 700 222 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 Kit de conversie de la 6 la 12 V, fara nici o modificare a carterului sau alte acareturi, 200 euroi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Kit de conversie de la 6 la 12 V, fara nici o modificare a carterului sau alte acareturi, 200 euroi. da insa nu numai desteapta ci si decenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Mda, moka, dacă s-ar putea. Eventual să vină Âşi vreun electrician spaniol de la alde ăÂştia de o comercializează, să o monteze la fel de scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Septembrie 3, 2011 Share Postat Septembrie 3, 2011 http://www.changjiangunlimited.com/M72.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Septembrie 4, 2011 Share Postat Septembrie 4, 2011 Mda, moka, dacă s-ar putea. Eventual să vină Âşi vreun electrician spaniol de la alde ăÂştia de o comercializează, să o monteze la fel de scump. Fratie, 200 de euroi sunt opt milioane, jumate din salariul meu pe o luna, mi se pare totusi un pret bun insa nu pentru romnia, o fi penntru Germania eu juma de luna nu imi permit sa mananc dinam, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 (editat) e penal furtunul albastru ; ))) Editat Septembrie 7, 2011 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 10, 2011 Share Postat Septembrie 10, 2011 Se pupa cu bateria. Cand o sa aiba baterie Blitz, o sa aiba si furtun negru. Bai, de la ce sunt telescoapele astea, M72 sau BMW? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Septembrie 14, 2011 Share Postat Septembrie 14, 2011 e belea jucaria..sper sa am timp sa continui m72 de care ma tot apuc de vro 2 ani.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 (editat) Acu e la fimari, la ala "Ipu-convicted to live", o mai calareste G. Depardieu, ca ii place. Poate o marit in Franta, desi mi-ar placea sa ramana aici, ca are nr noi. Kit de conversie de la 6 la 12 V, fara nici o modificare a carterului sau alte acareturi, 200 euroi. Pentru nenea Victor, sa nu se uite mult dupa el. Editat Septembrie 18, 2011 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 Salut. Merci Mihai, dupa ce am vorbit cu tine am intrat pe net si am vazut conversia. Normal ca la salariile noastre este mult 200 E. Dar i-si face toti banii orice conversie pe 12v si daca are si ceva putere... nu mai comentez. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boemul Postat Octombrie 15, 2011 Share Postat Octombrie 15, 2011 Sal'tare! M-ar interesa si pe mine o carte tehnica de M 72. Te rog trimite-mi link pe boemul@yahoo.com Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 21, 2011 Share Postat Octombrie 21, 2011 (editat) Cu ajutorul neprețuit al lui Edi din FocÂşani, care Âşi-a pierdut azi toată ziua cu mine (mare om, mare caracter, sărumâna boierule), am mai luat din ograda lui nea Mitică un em-ulete. Cum mă aÂştepta, drăguțul... Vând/schimb piese de M72, deja m-am aglomerat prin garaj. Orice piesa, la cerere. Editat Octombrie 21, 2011 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elzorab Postat Octombrie 26, 2011 Share Postat Octombrie 26, 2011 se vinde un m63 din 1970 am pus poze pe bursa.... pentru cei interesati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 2, 2011 Share Postat Noiembrie 2, 2011 Da' eÂşti cam reținut în detalii... Pe alese, domnilor, pe alese...să facem dop? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryusmaryus Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 A zis ceva de acumulator si mai la urma de benzina Restul sa mai traduca si altii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate