cristi74 Postat Aprilie 3, 2012 Share Postat Aprilie 3, 2012 Bafta in continuarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 timid,si eu..au venit de la sablat,am aplicat un tratament pentru neutralizarea ruginii,urmeaza vopsirea...deja am intrat la griji.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 (editat) Am mai mesterit si eu cite putin...dar merge greu timid,si eu..au venit de la sablat,am aplicat un tratament pentru neutralizarea ruginii,urmeaza vopsirea...deja am intrat la griji.. Sper ca dai jos tablele alea puse pe aripa de nea spirica.... spor in continuare Editat Aprilie 8, 2012 de dany_oldmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 (editat)  Incep si eu cat de curand asamblarea la al militar, ca asteapta deja de multisor. Acum nu mai am scuze, am releu, am claxon, poate mi-o termina si nea Traian rotile alea. Si doua poze cu spatele de la claxonul CM02 (M72 militar) pe care l-am gasit pe Zundapila. Editat Aprilie 8, 2012 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 Vand far si rezervor M72. Mai multe detalii aici : /index.php?/topic/609517-licitatie-piese-comunisteclasice/page__st__650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 Taiem un cadru relativ bun sa reparam ce au facut meseriasii/inaintasii nostri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Aprilie 19, 2012 Share Postat Aprilie 19, 2012 (editat) Ieri am incepu sa desfac si jucaria mea peroanala,dupa 4 anisori are nevoie de o cosmetizare(place rau cum iese fratiorul jucarieri ca altfel nu ma apucam de el) Editat Aprilie 19, 2012 de dany_oldmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Aprilie 24, 2012 Share Postat Aprilie 24, 2012 asa asa,baga mare boss,macar stiu cum ar trebui sa arate al meu,cand m-oi intoarce acasa si oi avea timp de el. cel putin nuanta va fi aceeasi. sa nu ma uiti cu aripa aia de spate plz,abea asteapta sa fie vopsita. spor Azi am scos atasul din una din gramezile de fiare sa ma apuc de el. E un atas de m72 primul model(cel militar)a fost astupate gaurile de la suportul de mitaliera si sau taiat tot felul de suporti ce il avea,incerc sal refac cum a fost cindva in limita posibilitatilor. Dupa atita vreme nu are o gaura in el de la rugina are o tabla de nedescris,tre sal indrept putin, dar cu ciocanul nici o sansa(am sa incerc cu o presa ceva) Uitasem ca am si o parte din moto,in certioficat nu este trecut anul fabricatiei(e trecut ca nu se stie anul fabriactiei)a fost inmatrculata in ucraina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 (editat) Intrucat imi prisosesc, sunt nevoit sa vand un atas de M72, barca e in stare bunicica, nu necesita mari reparatii.. Daca e cineva interesat, rog sa ma anunte telefonic (0723565973) sau PM. Pretul ar fi de un 800 de lei negociabil. Incredibil, atasul s-a vandut in mai putin de 24 de ore. Editat Aprilie 30, 2012 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Incredibil domne , s-a dat atasu , incredibil , se mai cauta atase "dastea" , incredibil si nu au fost carcotasi la pret , incredibil si asta se intampla acu in Bucurestii anilor 2012 , incredibil chiar nu-mi vine sa cred , incredibil asta parca suna a emisiune OTV nui'asa . Acesta e un pmflet si sper sa nu se supere initiatoru anuntului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Cum dracu sa ma supar pe tine?? Bai, e total incredibil, nu ma gandeam sa-l dau asa repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 (editat) ce ziceti de asta?!!!) 46 dj 454... Editat Mai 1, 2012 de jethro tull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 O poza de familie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 O poza de familie frumoasa poza de familie dane.bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Mai 5, 2012 Share Postat Mai 5, 2012 frumoasa familie.bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Pe seara m-am jucat un pic la rotile model vechi, ma cam plictiseam in casa cu rahaturile astea de alegeri care mi-au dat programul peste cap. Roata originala, cum o facut-o rusu', dupa ce a copiat-o 98% de la Fritz. Tot roata originala, dar cu spite noi, spitata, centrata si echilibrata de nea Popa de la Romana (sa vedeti om la 80 de ani cum se misca...vai mama). O roata (una singura) a avut din 6 desfacute miezul cum trebuie, adica vaselina, restul erau muci in interior, rulmenti vechi rusesti varza cu carne. Si m-am apucat si de furca, deocamdata o sa incep sa lucrez cu talerul fata original pentru M72 modelul vechi (a se vedea seriile). Ghici ciuperca ce-i motocicleta asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Pe seara m-am jucat un pic la rotile model vechi, ma cam plictiseam in casa cu rahaturile astea de alegeri care mi-au dat programul peste cap. Roata originala, cum o facut-o rusu', dupa ce a copiat-o 98% de la Fritz. Tot roata originala, dar cu spite noi, spitata, centrata si echilibrata de nea Popa de la Romana (sa vedeti om la 80 de ani cum se misca...vai mama). O roata (una singura) a avut din 6 desfacute miezul cum trebuie, adica vaselina, restul erau muci in interior, rulmenti vechi rusesti varza cu carne. Si m-am apucat si de furca, deocamdata o sa incep sa lucrez cu talerul fata original pentru M72 modelul vechi (a se vedea seriile). Ghici ciuperca ce-i motocicleta asta? sal este un WLA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Sa-ti dau o bere ca ai stiut, bravo, dar atasul este de M72, prima serie (bineinteles, modificat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Sa-ti dau o bere ca ai stiut, bravo, dar atasul este de M72, prima serie (bineinteles, modificat). pai nu ai antrebat si de atas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 E aproape gata unul din ele,sper pe simbata,duminica sa scot jucaria la o plimbare Asteapta tobele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cisu68 Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 E aproape gata unul din ele,sper pe simbata,duminica sa scot jucaria la o plimbare Asteapta tobele sal..sant pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 (editat) sal..sant pe drum Au ajuns tobele, deja sint afumate toata ziua am stat calare pe jucarie Editat Mai 26, 2012 de dany_oldmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 Frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 E aproape gata unul din ele,sper pe simbata,duminica sa scot jucaria la o plimbare Asteapta tobele Dar comuniste nu aduci la comanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 Dar comuniste nu aduci la comanda? Pe stoc am:(care trebuie facute) -M72,k750,MT12,MT9,MT11,MT16. -Cu numere de ROM am doar m72,mt10,mt11,mt16 restul cu numere de ucraina(le pot scoate carte de identitate,itp) -m72 am variante cu numere de ucraina si de rom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate