alexducu Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Dragi colegi si prieteni "pe doua roti", cu ocazia dublului eveniment din data de 23.06.2012, va invit in Radauti, in inima Bucovinei, sa-mi fiti alaturi si sa facem galagie.. sa rasune toti muntii Bucovinei. Eveniment 1 : 23.06.2012 - Eu fac 29 de anisori... undeva prin 1983 scoteam si eu capul din.... Eveniment 2 : 23.06.2012 ora 16:oo Primaria Radauti (deci pe la 15:30 pe akasa la mine) Semnez contract si licenta pe viata cu iubita si logodnica mea Ank - Ana Maria. Va invit pe toti, cu mic... , cu mare..., dar mai ales CALARE PE MOTOARE sa ne fiti alaturi in aceste frumoase momente din viata noastra. PS : Dak la evenimente triste ne strangem destui de multi.. vreu sa vad cati ne putem strange si le Momente de Bucurie si Petrecere. PS2 : nu va tin foarte mult!! Multumim Frumos!!! ... si surprize pentru toti cei ce ne vor fi alaturi !!! DUCU si DUK ( DUCA)!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Iunie 18, 2012 Autor Share Postat Iunie 18, 2012 La Multi Ani si Casa de Piatra Ducule!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 Salutare, anul asta cand programati intrunirea ? Din pacate anul trecut nu am putut sa stau mai mult de cateva ore ca trebuia sa fiu prezent in Frasin in restul timpului, dar am tinut neaparat sa trec pe la voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
murano Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Deci se aude ceva anul asta? Acumaia e August. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 Deci se aude ceva anul asta? Acumaia e August. Stai liștinit că te poți îmbătă între 10 și 12 au gust (băuturile, mâncărica, fetițele). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Multumesc baietilor din radauti care s-au deranjat duminica de acasa, sa ma ajute sa imi fac pana pe spate.... Sper sa ne vedem curand sa le pot face o cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
murano Postat Iulie 29, 2012 Share Postat Iulie 29, 2012 Asteptam mai multe detalii Asteptam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 salutare....sunt ceva vesti noi in leg cu intalnirea de la sucevita? cand e? si data se tine tot acolo, ca si anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bukowina MC Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Bukowina Motor Club organizează cea de-a VI-a ediție a întrunirii în perioada 17-19 august. Locația este aceeași ca și cea de anul trecut, pensiunea Casa Lina din Sucevița, iar specificul întrunirii rămâne cel de haiduceală. Revenim cu detalii. Vă așteptăm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bukowina MC Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Bukowina Motor Club organizează cea de-a VI-a ediție a întrunirii în perioada 17-19 august. Locația este aceeași ca și cea de anul trecut, pensiunea Casa Lina din Sucevița, iar specificul întrunirii rămâne cel de haiducească. Revenim cu detalii. Vă așteptăm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 Bukowina Motor Club organizează cea de-a VI-a ediție a întrunirii în perioada 17-19 august. Locația este aceeași ca și cea de anul trecut, pensiunea Casa Lina din Sucevița, iar specificul întrunirii rămâne cel de haiduceală. Revenim cu detalii. Vă așteptăm. esteeeeeeeeeeeeee....ma gandeam ca e acu cand plec in concediu si ratez....ne vedem la rachiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 esteeeeeeeeeeeeee....ma gandeam ca e acu cand plec in concediu si ratez....ne vedem la rachiu Te așteptăm. Am mutat întrunirea cu o săptămână. Data este 17-19 august. Repet ca să nu existe confuzii. Săptămâna ce vine dau toate detaliile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
murano Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bukowina MC Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 Aveți Âşi posibilitate de cazare în cadrul pensiunii, aÂşa că cine doreÂşte cazare este rugat să sune la 0757 808 433 Pomo sau 0745 691 003 - Doni pentru a le rezerva. Tariful este de 100 lei pe noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bukowina MC Postat August 4, 2012 Share Postat August 4, 2012 Aveți Âşi posibilitate de cazare în cadrul pensiunii, aÂşa că cine doreÂşte cazare este rugat să sune la 0757 808 433 Pomo sau 0745 691 003 - Doni pentru a le rezerva. Tariful este de 100 lei pe noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walker Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Bravooo... .....dar spuneti anul asta vine totusi Sofia Vicoveanca ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Bravooo... .....dar spuneti anul asta vine totusi Sofia Vicoveanca ? Vine și Sofia și Laura Lavric. Pe cine mai vrei Moșu? Margareta Clipa? O aducem și pe ea. Ce nu facem noi pentru invitații noștri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 ceva detalii legate de cazare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 ceva detalii legate de cazare? Cort sau camere la prețul de 100 lei camera pe noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 8, 2012 Share Postat August 8, 2012 tocmai asta intrebam. camera aia, ce conditii. sau pensiunea ce conditii ofera. ca doar nu iti da doar o camera pt care dai 1milion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 tocmai asta intrebam. camera aia, ce conditii. sau pensiunea ce conditii ofera. ca doar nu iti da doar o camera pt care dai 1milion. Baie în cameră, apă caldă, priveliște către munte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 Baie în cameră, apă caldă, priveliște către munte. internet, Tv, baie cu dus(ca am patit cand era doar un wc).... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 9, 2012 Share Postat August 9, 2012 internet, Tv, baie cu dus(ca am patit cand era doar un wc).... De net și tv nu știu ce să-ți zic. Sun mâine la pensiune și mă interesez. Duș sigur este în cameră. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pentru cei care vor sa se cazeze la cort, cat este intrarea? Cei de la corturi au acces la vreo toaleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate