xxxferixxx Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Pt 1 mai oferta http://kunmadarasmotorsport.hu/jsite/progr...nmadarason.html http://kunmadarasmotorsport.hu/jsite/progr...lesz-video.html http://kunmadarasmotorsport.hu/jsite/progr...69-program.html http://kunmadarasmotorsport.hu/jsite/progr...durva-lesz.html Sper ca o sa fim acolo cu totii apoi la un Hajdu la strand... Cazare anul trecut am gasit la 25-30 lei/persoana/noapte la vila cu camera comuna binenteles, terasa cu loc de foc si carbune....!10 min de strand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 (editat) Nici eu... Ai dreptate, mie nu mi-am facut poza cu motocicleta acolo sus felicitari ! Editat Aprilie 19, 2011 de alexandru1771 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 ceva poze si de la iesirea noastra frumoasa tura , ma-m intalnit cu TUDOR duminica dimineata ,si ma invitat la tura dar eu aveam alte pasarele in cap! frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 (editat) de tine ..multumit! Mesaj completat daca maresti bine poza esti acolo pe creasta de zapada ,este un punc mic negru cu 2 roti ,astea din chei le-am pozat ! da nu il vad pe vlad! e in tenerife ? acolo era si el pe un alt aparat Editat Aprilie 19, 2011 de florynn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diana D.Star Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Sandule, in opinia mea, nu-ti sint toate pasarile acasa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 acolo era si el pe un alt aparat nu am nimic cu el ,vroiam sa stiu daca e bine si sanatos! ca nu i-am vazut transalpul in poza! dapoi tare suparat e si tare trage din tigareta aia ...sa fie de vina abstinenta pe cateva luni de sofat ? circula un zvon ...asa am auzit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 nu am nimic cu el ,vroiam sa stiu daca e bine si sanatos! ca nu i-am vazut transalpul in poza!dapoi tare suparat e si tare trage din tigareta aia ...sa fie de vina abstinenta pe cateva luni de sofat ? circula un zvon ...asa am auzit... tragea tragea tare cand din tigara cand din sticla dar mai cu foc din sticla , da zvonul e adevarat insa dupa cum se vede nu se impiedica de asa ceva more photo ca tare greu le urc sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 tragea tragea tare cand din tigara cand din sticla dar mai cu foc din sticla , da zvonul e adevarat insa dupa cum se vede nu se impiedica de asa ceva more photo ca tare greu le urc sus :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 tare poze ! sunteti buni! felicitari! PS..PM ..P...ati comparat vreodata topicurile de pe cluj cu topicurile si pozele de pe situl asta :http://www.advrider.com/forums/ ? ati comparat ? acolo pe situl ala le plac si motoarele si albinele (si broastele).cred ca fi timpul sa isi taie venele cativa de pe forum si sa nu mai comenteze deanpula. (fara liniuta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netrox Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Faci ce faci da tot offtopic esti ma peter, vezi topicu de "pasiuni comune ale motociclistilor" . Pana una alta faina gasca o fost la Dealu botii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Faci ce faci da tot offtopic esti ma peter, vezi topicu de "pasiuni comune ale motociclistilor" . Pana una alta faina gasca o fost la Dealu botii Netrox te rog frumos sa imi scri numele cu litera mare la inceput . deci p mare ,adica capslok P inca odata capslok si eter . ps :nu de alta dar asa m-au invatat intelijentii de pe forum ,cand gresesc cate o litera sacra ..... Mesaj completat bla bla ... mai invata si tu altceva decat Cheile Turzii si mai vb . Stimabile invatatel in motociclism ,si general pe motociclism .ro..... in 95 -97eu faceam turele voastre cu mobra 50 pe ruta aia ,asa ca ciocul mic.nu cu transalp . acum fac ture ce imi plac . daca imi cumperi un scaner de facut poze de pe film alb negru pe formatul wide . dau o bere si eu ! de ziiua mea sa imi cumperi si promit cxa scanez filmele si pun o poza cu mine si mobra pe DOBRIN si VANATU si oricum nu trebuie sa iti demonstrez eu tie astea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Aprilie 19, 2011 Autor Share Postat Aprilie 19, 2011 am putea sa mergem si la mare de 1mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 mah peter si eu inainte sa ma nasc,eram miliardar.....lasa ce a fost atunci,important e ce se intampla acuma.hai ca te intreb si pe tine,ca chopperistii s-au ofticat tare.drumul pina in chei il faci cu ochii inchisi?e o curiozitate de a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Domnilor, pe PM va rog cu discutiile acide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 mah peter si eu inainte sa ma nasc,eram miliardar.....lasa ce a fost atunci,important e ce se intampla acuma.hai ca te intreb si pe tine,ca chopperistii s-au ofticat tare.drumul pina in chei il faci cu ochii inchisi?e o curiozitate de a mea esti avocat? of topic : KIKI ...peter se scrie cu P mare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 aoleu viata!! nah bun, deci unde trebuie aduse manusile de box si batele de baseball ?? mie imi aduc niste popcorn si 2 beri sa nu ma plictisesc cat e spectacolul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 mah peter si eu inainte sa ma nasc,eram miliardar.....lasa ce a fost atunci,important e ce se intampla acuma.hai ca te intreb si pe tine,ca chopperistii s-au ofticat tare.drumul pina in chei il faci cu ochii inchisi?e o curiozitate de a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Asa se intampla cand motociclistii ies la plimvare si uita sa bea o bere impreuna. Prea mult suc strica, mai baieti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 In plus, primavara face ravagii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 astenia mai ales... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 (editat) astenia mai ales... Marinescule, ce jet oceanic de semnatura ai? esti de la pompe funebre? Editat Aprilie 20, 2011 de Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxxferixxx Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 ma ce sa zic...e plin de politie pe drum ca vaneaza motociclistii (acu 3 ani am pierdut si eu carnetul) si e cam mult de mers pt 4 5 ore cat stai acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 (editat) @ Peter Muta-te pe topicul deschis de mine, acolo poti posta cate poze vrei numa' cu soparle, bilibistroci, intreaga flora a Pamantului, fel si fel de oratanii...atata timp cat are legatura cu mersul pe doua (sau una ) roti, natura, peisaje, plimbari, etc. Daca nu stii care e topicul...apasa AICI ----------------------- Scuzati offtopicul Editat Aprilie 20, 2011 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 @ PeterMuta-te pe topicul deschis de mine, acolo poti posta cate poze vrei numa' cu soparle, bilibistroci, intreaga flora a Pamantului, fel si fel de oratanii...atata timp cat are legatura cu mersul pe doua (sau una ) roti, natura, peisaje, plimbari, etc. Daca nu stii care e topicul...apasa AICI ----------------------- Scuzati offtopicul :D da astia ce mai sunt mai Yzule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 @ PeterMuta-te pe topicul deschis de mine, acolo poti posta cate poze vrei numa' cu soparle, bilibistroci, intreaga flora a Pamantului, fel si fel de oratanii...atata timp cat are legatura cu mersul pe doua (sau una ) roti, natura, peisaje, plimbari, etc. Daca nu stii care e topicul...apasa AICI ----------------------- Scuzati offtopicul Da ce filantrop te-ai facut ma Yzule de parca aici nu-l lasa cineva sa-si puna orataniile, dar l-a mancat limba sa se ia de Vlad cu permisul si-apoi nici asta nu-i chiar cu toate pe acasa si gata scandalul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate