Poly Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Trupa lu' papuc poate numai duminica.Ovidiu pleaca in Spania, Dorin are program cu fetele sambata, deci ... Eu sunt liber oricand Pt ca azi mi-a dat ghiavolu' ideea, am s-o impartasesc si aici: cumva, n;a stii nime' cum, sa tragem o tura de la Marisel peste dealuri, sa ajungem la Stana de Vale, apoi sa urcam sus, spre varful dinspre Beius. La coda lacului Lesu, o luam la deal. cca 300 km dus intors pe asfalt, peste dealuri ??? Turele de "explorare" sant cele mai faine dar trebuie sa ai rabdare daca nu stii deloc drumul iar sansele sa ajungi la destinatie din prima sant f.mici mai ales la asa o tura lunga. Mie cel putin sa ajung pe Vf. Dumitreasa mi-a trebuit de 3 ori sa incerc asa peste dealuri si forestiere. Ideal e sa ai un GPS gen Garmin Rino. Merge si cu harta dar sa fie cel putin la scara de 1:50.000 Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 Atata timp cat sunt cu Radu KTM sau Eci, nu mi-e frica ''virgula'' ca o sa ma ratacesc sau o sa gresesc drumul Oricum, astept deliberarea, pt ca i-am dat aseara tema de casa lui Radu pt o tura de 2 zile pe w/e asta. Variante: M-tii Tiblesului-necesita platforma (pe care o avem dealtfel)* campare casa Vf Bihor* campare cort/casa Vf Vladeasa* campare cort Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 bravo mai Yzule ... bine k saracu Padurar te-o filmat 10 min ... iar tu nici macar o poza n-ai pus cu el shame on u [ rushinica ] ....PLM shi STF , limbaj d cartier ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 @ Jaki: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 mandru-i doamne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 ........cu paduraru ai pus yzule dapoi cu mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Iunie 11, 2010 Share Postat Iunie 11, 2010 No ashe Yzule ... ms pt publicitate gratuita .. shi nu uita d Radu ... shi el este omeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghiavolu Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 Inca traseul nu s-a incheiat . Cateva poze de inceput cu cel mai mare motociclist Yzu si cu ceva peisaje... bineanteles si cu mine .... din ciclul "Mandu om e padurarul! " De pa vaiarles din Rachitele:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 Ceva poze cu iesirea de ieri. Endurovacomania Team Mesaj completat next........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 Ceva poze cu iesirea de ieri. Endurovacomania TeamMesaj completat next........ YZU,ASTIA NU E OCHI DE OM!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 http://picasaweb.google.com/11720711572689...cuPietreleAlbe# primele poze sunt de la mine de la cabana de la Racatau, vom da o tura si pe acolo din ce-am retinut traseul: Crucea lui Iancu, Doda Pilii, Cascada Rachitele, Pietrele Albe, Vladeasa in rest cateva poze,, ca cine o avut timp sa faca la stilul ala de mers ca abia vedeam eu peisajele vreau sa va spun oameni buni: astia-s nebuni da' mai vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan86 Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 http://picasaweb.google.com/11720711572689...cuPietreleAlbe# primele poze sunt de la mine de la cabana de la Racatau, vom da o tura si pe acolo din ce-am retinut traseul: Crucea lui Iancu, Doda Pilii, Cascada Rachitele, Pietrele Albe, Vladeasa in rest cateva poze,, ca cine o avut timp sa faca la stilul ala de mers ca abia vedeam eu peisajele vreau sa va spun oameni buni: astia-s nebuni da' mai vreau Mesaj completat radu cel turbat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 YZU,ASTIA NU E OCHI DE OM!!! Satan's reborn!!! Crucea lui Iancu, Doda Pilii, Cascada Valul Miresei Rachitele, Pietrele Albe, Vladeasa Te salut! P.S Te-ai descurcat onorabil. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diana D.Star Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Inca va tineti tari pe baricade Nu stati oleaca locului Bravo voua! P.S. Ati mai putut consuma alchool pe caldurile astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Inca va tineti tari pe baricade Nu stati oleaca locului Bravo voua! P.S. Ati mai putut consuma alchool pe caldurile astea Ce sa facem? ,,.... zi tu..sa stam aici? Sapt viitoare surpriza, vi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan86 Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Ce sa facem? ,,.... zi tu..sa stam aici? Sapt viitoare surpriza, vi? radule tre sa imi dai o bere..te-am facut vedeta...esti pe youtube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 radule tre sa imi dai o bere..te-am facut vedeta...esti pe youtube Vedeta esti tu ca ai mers cu mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan86 Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Vedeta esti tu ca ai mers cu mine! vedeta te-am facut ca ai avut onoarea sa ma duci.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Ce sa facem? ,,.... zi tu..sa stam aici? Sapt viitoare surpriza, vi? Mei, nu va prostiti ca eu numai sambata seara ajung de la Bucale Imi lasati cu limba de moarte pe forum unde va gasesc sambata noaptea sau duminica dimineata Ce sa va fac, bagarati virusu-n mine acu' v-ati pricopsit cu belea pe cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusa_sd Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 nici nu consuma ulei mobra ta yzule ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 nici nu consuma ulei mobra ta yzule ) Nuuuuuu...doar 4L la 2800 km W/e-ul asta fac o pauza, pt ca tre sa o duc la doctor. Problema e ca inca nu m-am hotarat la care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 Nuuuuuu...doar 4L la 2800 km W/e-ul asta fac o pauza, pt ca tre sa o duc la doctor. Problema e ca inca nu m-am hotarat la care Nu sti tu, dar nu are nici un bai. E in 2 timpi (sau macar ti-ai dori ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan86 Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate