yzulyka Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Dimineata tre sa vad care ma duce la munte sa imi recuperez XT-ul.. apoi vorbim. In principiu nu mai am chef de endureala maine..e si cald si nici XT-ul nu e intr-o forma de zile mari. Tre sa-l menajez nitel, n-am ce face Vreau sa dorm la cort. Punct! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Iulie 7, 2010 Autor Share Postat Iulie 7, 2010 Iesirea de sambata a fost super tare ,am fost 5 motoare pe traseul Somesul Rece, Blajoaia si ne-am intors pe Valea Ierii, Ciurila ,Cluj si am ajuns in jurul orei 00.30. Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 :D S-o umplut de mormoloci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 :D S-o umplut de mormoloci... Ma! Voi calariti mormoloci nu motociclete! Incercati scuba ca e la moda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 Ma! Voi calariti mormoloci nu motociclete! Incercati scuba ca e la moda. Suntem de tata Jelea)) In orice caz paparaia o fost tare buna. Pt. cine nu stie, actiunea sa petrecut la "Carciuma Secreta". Acolo am baut o bericica, (sau mai multe sa nu mintim), ne-am uscat hainele si intre timp, "tanti carciumareasa" a aparut cu un cancioc plin de oua proaspete de la gainile din ograda. Am cerut o bucata de slanina cu putina ceapa, oua nu mai stiu cate am pus (Ovidiu zicea sa: mai pune..mai pune) si ne-o iesit o ratota grozava, pe care am mancat-o cu pita de casa. Satui ne-am intors catre casa, de ne-o prins noaptea. Mai multe nu pot spune da le-om vb. pe seara daca ne-om intalni la MUSCA. Nea Morare esti invitat. Vreau sa-mi zici ce ai facut prin Baisoara azi, daca nu v-ati deshidratat cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 (editat) Am tras o tura foarte faina de relaxare si endureala in Muntele Baisoara, cu urcare dinspre Ocolis, jud Alba. Apogeul a fost un traseu de hard enduro pe o coborare inspre Caps, dinspre statiunea Muntele Baisorii. Trante au fost la greu, dar am ajuns teferi si nevatamati acasa. Participantii: Zonele usoare: Pranzul: Intrusii: Zonele hard: Caprioara: Editat Iulie 13, 2010 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Sincer cu motoarele alea sunteti niste viteji pe coborarea aia. Cu un motor normal Radu a facut zona aia in urcare fara nici o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Nu stiu cine a facut urcarea aia, dar noi cand am coborat ( unii pe motor, iar altii pe langa ) se vedeau doua urme pe urcare de ceva de cross. Doi hoti de lemne ne-au zis ca au mai fost de fro 2 zile doi nebuni care si ei la randul lor se pierdusera. Dar a fost frumos, cu toate ca am eliminat vreo 2 L de saruri din organism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Eu am fost pe urcarea aia vineri cu Raul. Raul a urcat acolo cu un motor cam nepotrivit dar s-a descurcat cu putin ajutor. Izule, fa rost de un motor mai sportiv si hai la o tura asa mai sportiva! Asa o sa te simti de o mie de ori mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Izule, fa rost de un motor mai sportiv si hai la o tura asa mai sportiva! Nu vin ca tu ma rupi. Las' ca e bine deocamdata asa, doar eu cu invataceii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Scuzati calitatea pozelor dar le-am facut in graba cu o sapuniera. data viitoare imi cer voie si aduc tunul. numa asa. sa facem poze artistice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Sincer cu motoarele alea sunteti niste viteji pe coborarea aia. Cu un motor normal Radu a facut zona aia in urcare fara nici o problema. Ce tat pic io la mijloc....hmm? Nea Morare de abia apuc sa facem oarisce......... Mesaj completat Nu stiu cine a facut urcarea aia, dar noi cand am coborat ( unii pe motor, iar altii pe langa ) se vedeau doua urme pe urcare de ceva de cross. Doi hoti de lemne ne-au zis ca au mai fost de fro 2 zile doi nebuni care si ei la randul lor se pierdusera. Dar a fost frumos, cu toate ca am eliminat vreo 2 L de saruri din organism. Yzule si Patrickule unde umblati ma!!!........ fara sa stiu?,.... unde saracie umblati nesupravegheati? No lasa ca ne-om intrece cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Yzule si Patrickule unde umblati ma!!!........ fara sa stiu?,.... unde saracie umblati nesupravegheati? No lasa ca ne-om intrece cu poze Radule, cred ca doar cu mine te vei intrece la poze, ca bietul Patrick cu sapuniera lui face niste poze de toata jelea Cred ca nu le-a vazut Lavinia, ca si-ar fi rupt diploma de fotograf profesionist P.S. Mai gata si tu cu nuntile astea si hai pe dealuri la endureala, nu de alta, dar la cate nunti ai fost deja, io te banui ca esti staroste sau fotograf , ca prea des participi Mesaj completat Se baga careva week end-ul asta la o iesire pana langa Brasov, la Cheia? Este vorba de o plimbare de cca 600 km, de stat la cort, impreuna cu alti 35 de BMW-isti. Plecarea ar avea loc vineri, 16 iulie, intoarcerea pe duminica. Eu unu' merg sigur. Aici gasiti mai multe detalii: BMW Camp Daca are careva o propunere si de deviere a traseului, sunt deschis oricarei sugestii (Transfagarasan de ex. ) Eu am sa plec la ora ~ 9 ale diminetii. Yzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Ce tat pic io la mijloc....hmm? Nea Morare de abia apuc sa facem oarisce.........Mesaj completat Yzule si Patrickule unde umblati ma!!!........ fara sa stiu?,.... unde saracie umblati nesupravegheati? No lasa ca ne-om intrece cu poze Radule, lasa nu te mai minuna atata ca ai fost si tu acolo. Doar ca erai atata de concentrat ca nu mai tii minte. Cu toate ca acolo inca mai aveai inca un sfert de litru de apa. :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Radule, cred ca doar cu mine te vei intrece la poze, ca bietul Patrick cu sapuniera lui face niste poze de toata jelea Cred ca nu le-a vazut Lavinia, ca si-ar fi rupt diploma de fotograf profesionist Si io tat sapuniera am)) nu imi iau aparat foto bun pt. coclauri, sa il trantesc sau sa faca scuba. Da tat ma intrec numa sa scap si io vorba ta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NX250 Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Scuzati calitatea pozelor dar le-am facut in graba cu o sapuniera. data viitoare imi cer voie si aduc tunul. numa asa. sa facem poze artistice Faine poze, parca e zona stanelor din Crintz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Radule, lasa nu te mai minuna atata ca ai fost si tu acolo. Doar ca erai atata de concentrat ca nu mai tii minte. Cu toate ca acolo inca mai aveai inca un sfert de litru de apa. :-) Faine poze, parca e zona stanelor din Crintz... Vorba "Morarului"...! atata de concentrat eram incat nu stiam pe unde umblu...) nici acum nu stiu pe unde am umblat! Da nu ma las! voi stii toate coltisarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 (editat) Radu, ai vazut asta? ! Oare asta pe unde simtea lipsa de apa? Oare ar fi reusit sa termine tura de la Baisoara? Editat Iulie 16, 2010 de MOD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Se baga careva week end-ul asta la o iesire pana langa Brasov, la Cheia? Fost, vazut, placut. Cu toate ca nu am avut parte de happy end, abia astept sa mai particip. Pana la Brasov, am mers 9 motoare, alaturandu-ne celor de la intalnirea TNR-istilor. Aici detalii: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php/to...post__p__373518 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Insanatosire grabnica Marcel! Daca vreti sa va clatiti ochii cu ceva peisaje din excursia mea din acest weekend din minunata noastra tarisoara intrati AICI mai multe poze AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Insanatosire grabnica Marcel! Multumesc Dane. Vad ca faina tura ai tras. Bravo tie! Frumoase locuri si peisaje, faine poze, observand totusi ca enduristul nu se dezminte si a tras si o poza cu vacile, unul din subiectele topicului. Ai fost singur pe Transalpina? Cat e asfaltat pana in prezent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 pe mine nu m-ai amintit yzule in istorioara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 (editat) pe mine nu m-ai amintit yzule in istorioara Sincer...dar foarte sincer iti spun ca, daca nu as fi fost tras la raspundere penal sau nu ar fi trebuit sa dau ochii cu familia ta in sala de tribunal, ieri cand am avut accidentul ti-as fi crapat capul, ca mai apoi, asa schilod cum eram, sa ma urc pe motor si sa te trag dupa mine prin toata Turda. P.S. Sigur nu ai fost in vizita in ultima peroada pe la Madalina Manole, nu de alta, dar ieri mai aveam putin si cedam psihic ? Dar nu auita: ai ras de Cuki, ai ras de mine, ai ras de Galen...dar roata fie ea cat de patrata , tot se mai invarte o data! Editat Iulie 19, 2010 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Sincer...dar foarte sincer iti spun ca, daca nu as fi fost tras la raspundere penal sau nu ar fi trebuit sa dau ochii cu familia ta in sala de tribunal, ieri cand am avut accidentul ti-as fi crapat capul, ca mai apoi, asa schilod cum eram, sa ma urc pe motor si sa te trag dupa mine prin toata Turda. P.S. Sigur nu ai fost in vizita in ultima peroada pe la Madalina Manole, nu de alta, dar ieri mai aveam putin si cedam psihic ? Dar nu auita: ai ras de Cuki, ai ras de mine, ai ras de Galen...dar roata fie ea cat de patrata , tot se mai invarte o data! Iti multumesc ca-mi vrei binele.Si eu te iubesc frumosule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Sau sa se schimbe vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate