Sari la conținut

Informatii Utile Pt Brasoveni


Skywalker
 Share

Postări Recomandate

Salutare, na ca am inceput sa mai scriu si eu pe aci....si numa de bine.....

Se cauta agenti de vanzare.....este ideala experienta......part-time.....numai pe brasov

Plata numai pe baza de comision....da important

CV pe adresa

adrian_cojocaru@stiefel.ro

 

In alta ordine de idei se cauta si un grafician, care sa faca machete pentru imaginile firmelor.......tot part-time.......plata la macheta......un ban in plus pentru meseriasi

CV pe aceeasi adresa

Detalii la tel.

0751/296.410

Sa vina primavara o data sa ne vedem pe o roata la o tura..... :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • Răspunsuri 923
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Salutare,

 

 

Vreo super promotie pentru asigurari stie cineva, undeva?

Pana acum cel mai ieftin am gasit la BCR cu aproximativ 110 RON pe 6 luni si vreo 170 sau 180 RON pe 1 an

 

 

www.asigur.com

 

ai acolo oferta comparata !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Patru radare fixe vor fi montate pe străzile BraÂşovului

 

În următoarele zece zile, pe patru artere importante ale oraÂşului vor fi montate radare fixe, pentru a tempera elanul Âşoferilor. Viceprimarul Miklos Gantz (foto) spune că este necesar un astfel de demers deoarece, pe multe străzi, uneori Âşoferii cred că sunt pe pista de raliu. „Aceste radare vor fi supravegheate dintr-un dispecerat al Poliției Rutiere, instituție care este abilitată să dea amenzi pentru astfel de contravenții”, spune Miklos Gantz. Totodată, în intersecțiile BraÂşovului va fi continuată acțiunea de montare a camerelor de luat vederi, menite a ajuta la fluidizarea circulației. „Din dispeceratul care va exista la Primăria BraÂşov se va observa tot timpul dacă sunt aglomerări în trafic, dacă este nevoie de resincronizarea semafoarelor, astfel încât să se circule cât mai bine prin oraÂş”, a adăugat Miklos Gantz. Prima intersecție în care a fost amplasată o cameră de luat vederi este cea dintre Calea BucureÂşti Âşi str. Carpaților, lângă Spitalul Județean BraÂşov. Camera de luat vederi a fost montată în data de 22 noiembrie 2005 Âşi de-a lungul timpului a ajutat chiar Âşi la prinderea unor hoți de buzunare. În esență, acest sistem este foarte simplu, fiind vorba doar de o cameră de luat vederi legată la sistemul RDS. Imaginile pot fi văzute la acest moment doar de către dispeceratul Poliției Âşi de funcționarii din cadrul Serviciului Circulație, din Primăria BraÂşov.

 

http://www.bzb.ro/index.php?page_name=stir...;id_stire=46215

 

Intrebare de baraj, ar fi trebuit sondaj pt motociclisti ( la auto treaba fiecaruia ).

Camerele vor ajuta la:

- reducerea vitezei motociclistilor in trafic

- cresterea numarului de motociclisti cu nr pus "bine" si "vizibil"

 

PS: Are cineva IP-urile camerelor? :cheers: sau al sistemului care gestioneste acest big brother brasovean?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De la alea nu le am, dar cu putin noroc dupa ce vor fi functionale, se va gasi cineva sa puna IPu lor, poate chiar Politia sau Primaria le va pune undeva, nu vad de ce ar fi secret de stat deoarece sunt camere de monitorizare a traficului; pana una alta la adresa ASTA gasiti 3 webcamuri din Brasov (una din Piata Sfatului, una din Piata Revolutiei - 360o, care acum vad ca a fost schimbata cu una care arata Republicii si a 3a care vizualizeaza sensul giratoriu de pe Calea Bucuresti[McDonalds]).

 

Cat despre radarele fixe din Brasov, numai de bine, sa puna din partea mea pe fiecare mare bulevard din Bv si daca au bani sa puna camere si pe semafoare, care sa te traga in poza daca treci pe rosu, ca m-am saturat sa fiu aproape calcat traversand regulamentar ca ghiolbanu cu X5 sau chiu7 se grabeste; iar daca amenda va fi amenda si justitia justitie, poate se mai civilizeaza si poporu asta de neandertalieni.

Editat de m4v3rick
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Niste gunoaie de camere !

 

Alea nu pot da amenzi de viteza. Acolo trebuie un alt fel de dispozitiv... cum sunt cele de pe DN1 (cateva), cu bucla indusctiva cu dispozitiv de fotografiere, orientate spre numarul spate al vehiculului. Exact ca cele din orasele din Germania.

 

Astea sunt camere de supraveghere, cu performante medii (15fps), legate la un nenorocit de DVR care devin utile la un eventula incident sau pur si simplu ca militianul sa nu mai lase covrigul / gogoasa din mana si sa se .... nu mai zic.

 

Sincronizarea semafoarelor ar fi buna... eu am incercat diferite viteze pe Calea Bucuresti si nici un rezultat. Chiar am observat ca daca de la judetean plec racheta prind pe verde si semaforul de la liceul de info si pe cel de la uranus... deci exista solutii... ilegale deocamdata :cheers:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Crucea Rosie Brasov organizeaza cursuri de prim ajutor premedical.

 

M-am interesat si cursul costa 150RON.

 

Durata unui curs este de 12 ore. Cursurile sunt predate de medici, atestati ca formatori de prim ajutor premedical, iar SNCRR pune la dispozitie manuale si alte materiale didactice.

 

Cursul de prim ajutor se finalizeaza cu un examen, in urma caruia se primeste certificat de absolvire si legitimatie care confirma ca persoana este instruita sa acorde primul ajutor premedical.

 

Mi-au zis ca un curs se incepe cand s-a alcatuit un grup de cel putin 10 persoane. Eu mi-am lasat numarul de tel si au zis ca ma anunta cand sunt 10 pers inscrise.

 

Nr de telefon CRBv:0268/475913

Sediul lor e pe str. Dupa ziduri dupa Colegiul Aprily Lajos inspre maternitate.

Editat de F0RCE
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
Salutare

Astia nu incheie asig casco ptr moto.

Stiti careva unde s-ar face casco?

 

Multam

 

Anul trecut mi-am facut la Astra, anul asta nu stiu. Vorbeste cu Bestia nera. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

 

nu-i rau ce mi-au scris astia :scratch: : PILOT LA VOLAN

 

 

Incredibil! Faci parte din specia rara de soferi care chiar stiu ce trebuie sa faca la volan. Nu iti asumi in general riscuri pe care nu le poti duce (tu sau masina), si desi esti preponderent precaut stii totusi cand trebuie sa apesi pe pedala de acceleratie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Yup, me 2 :scratch:

 

Total: 63 puncte

61-70 de puncte

PILOT LA VOLAN

 

 

Incredibil! Faci parte din specia rara de soferi care chiar stiu ce trebuie sa faca la volan. Nu iti asumi in general riscuri pe care nu le poti duce (tu sau masina), si desi esti preponderent precaut stii totusi cand trebuie sa apesi pe pedala de acceleratie.

 

Iei deciziile rapid si bine gandit, chiar daca unele erori de judecata s-au lasat cu mici botiri ale masinii. Stii sa te strecori prin traficul urban aglomerat, fara insa a jena pe ceilalti pasageri in trafic.

 

Ai respect fata de ceilalti, tot atat cat vrei ca si ei sa te respecte pe tine. Totusi, uneori iti dai drumul la adevarate torente de injuraturi si te exaspereaza nesimtitii si habarnistii din trafic.

 

Tu vei ajunge de multe ori mai rapid la destinatie, desi ai un ochi atintit si asupra consumului. Iar la drum lung esti cel mai bun soferi din cati exista, pentru ca stii cum sa faci din calatorie o experienta placuta si relaxanta, fara insa ca pasagerii sa adoarma de plictiseala. Nu mergi excesiv de tare, nu ajungi intotdeauna primul la destinatie, insa iti place sa o calci in zonele unde stii ca nu iti asumi riscuri inutile facand asta.

 

Atunci cand faci prostii in trafic iti dai seama imediat, si chiar daca ai o strangere de inima cand incalci legea stii ca uneori trebuie sa 'mergi cu traficul' si sa faci ca ceilalti. Totusi, ai vrea ca si ceilalti sa respecte legea intr-o masura mai mare, cel putin tot atat cat o respecti tu.

 

Au fost situatii in care ai mers 'ca nebunul' dar acestea nu te definesc catusi de putin. Pentru tine sofatul este o placere, dar nu uiti latura utilitara a acestei ocupatii. Ai fi un excelent sofer de drive-teste. Nu vrei un job?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

80 la mine.....

nu ma mira....luna viitoare imi iau licenta de pilot sportiv...problema e ca la cat de bine conduc ar trebui sa fiu cel putin campion la box sau alte alea,ca sa echilibrez un pic si balanta in trafic privind luzarii care conduc pe linga mine.... :scratch:

misto testul....il astept si pe ala de virilitate...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...