antemiu Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Mai are cineva stickere "Atentie la motociclisti" !??!?! vreau si eu vreo cateva... mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Cred ca mai am io unu sau doua, da' tot zicea Oaca ca le vrea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Cred ca mai am io unu sau doua, da' tot zicea Oaca ca le vrea. Pai daca tot zicea si nu i le-ai dat, da-0mi-le mie!!! Daca mi le dai, impart cu tine tot ce am ... alcool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 antemiule......vrei sa speli cu periuta de dinti tot campingu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 antemiule......vrei sa speli cu periuta de dinti tot campingu'? Sa inteleg ca ati pus vreun pariu sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rramses Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 poate e cineva interesat de cateva dintre benzinele care le folosim... benzine.doc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rasan Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Salutare am si eu o scurta intrebare unde gasesc si eu pe cineva sa se ocupe de Suzeta mea? Am un GS 500 si am probleme cu carburatorul trebuie curatat si reglat! nu vreau pe cineva ieftin mult si bun, vreau pe cineva bun, sa-si ceara pretul lui da sa ma rezolve cum trebuie (si eventual repejor)! eu sunt din targoviste, m-am mutat de vre-un an in Brasov asa ca nu prea stiu cum sta treba cu mecanicii prin BV. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tryharder Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Salutare am si eu o scurta intrebare unde gasesc si eu pe cineva sa se ocupe de Suzeta mea? Am un GS 500 si am probleme cu carburatorul trebuie curatat si reglat! nu vreau pe cineva ieftin mult si bun, vreau pe cineva bun, sa-si ceara pretul lui da sa ma rezolve cum trebuie (si eventual repejor)! eu sunt din targoviste, m-am mutat de vre-un an in Brasov asa ca nu prea stiu cum sta treba cu mecanicii prin BV. Multumesc anticipat! Service Motto in incinta uzinei Tractoru(Poarta 8).0788286926 Cam scump,dar lucreaza foarte bine. Vorbesti cu John sau cu Bogdan ori cu Calin. Mergi pe str. 13 Decembrie catre uzina Rulmentul,prima la dreapta dupa benzinaria Rompetrol,tot inainte vreo 1,5km,apoi iar dreapta si tot inainte 500 metri si ajungi la Poarta 8.Sunt si ceva sageti indicatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rasan Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Merci de informatie spre norocul meu stau prin zona deci nu tre sa imping foarte mult ! Cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tryharder Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Merci de informatie spre norocul meu stau prin zona deci nu tre sa imping foarte mult !Cheers! Cu multa placere! Vorbeste totusi cu baietii ca au o duba si pot sa vina ei dupa motor.La mine au venit si mi-au luat-o si nu m-au taxat pentru transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rasan Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Cu multa placere! Vorbeste totusi cu baietii ca au o duba si pot sa vina ei dupa motor.La mine au venit si mi-au luat-o si nu m-au taxat pentru transport. Maine inainte sa ma duc la munca o sa trec pe acolo sa vad ce pot rezolva ar fi super sa ma rezolve si cu transportul. Merci inca o data! raman dator de cinste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Pearl Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 Sau la Mymoto Tuning service (in aceeasi locatie cu magazinul), str. Mihai Viteazul nr. 79 - colt cu str. Morii. Mecanic foarte bun, 50 lei/ora manopera. Tel. 0722225204 Sergiu sau 0722575757 Karmina. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inimitabilu Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Mi-am cumparat in octombrie 2007 un Suzuki RF400 de la Iulia Bokor (user-ul iulia_aluna). i-am platit integral motoru, ea ramand sa-mi dea in termen de 1-2 saptamani, radierea de la circa financiara Brasov. dupa vreo luna de zile... n-a mai raspuns la telefon... la e-mailurile pe care i le-am trimis... am sunat-o si de pe telefonul unor prieteni de-ai ei, carora le-a spus cum ca mi-ar fi trimis prin posta radierea, apoi a inchis brusc... si nu le-a mai raspuns nici lor la tel... Am sunat la circa financiara brasov, si am aflat ca are datorii la stat (amenzi) in valoare de 650 lei ! singura cale legala pentru a-mi putea inmatricula motocicleta pe numele meu, este sa-i platesc eu amenzile... Pentru cei care o cunoasteti, va rog sa-i transmiteti sa-si plateasca amenzile... au trecut 10 luni, iar salariul ei de la G B Leasing ( www.gub-leasing.ro ) i-ar permite lejer sa-si plateasca amenzile, pentru a-mi putea da certificatul de atestare fiscala. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pebbles_ohp Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 o sa-i transmit!poate ia ea legatura cu tine dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Mi-am cumparat in octombrie 2007 un Suzuki RF400 de la Iulia Bokor (user-ul iulia_aluna).i-am platit integral motoru, ea ramand sa-mi dea in termen de 1-2 saptamani, radierea de la circa financiara Brasov. dupa vreo luna de zile... n-a mai raspuns la telefon... la e-mailurile pe care i le-am trimis... am sunat-o si de pe telefonul unor prieteni de-ai ei, carora le-a spus cum ca mi-ar fi trimis prin posta radierea, apoi a inchis brusc... si nu le-a mai raspuns nici lor la tel... Am sunat la circa financiara brasov, si am aflat ca are datorii la stat (amenzi) in valoare de 650 lei ! singura cale legala pentru a-mi putea inmatricula motocicleta pe numele meu, este sa-i platesc eu amenzile... Pentru cei care o cunoasteti, va rog sa-i transmiteti sa-si plateasca amenzile... au trecut 10 luni, iar salariul ei de la G B Leasing ( www.gub-leasing.ro ) i-ar permite lejer sa-si plateasca amenzile, pentru a-mi putea da certificatul de atestare fiscala. Multumesc! lasa si tu un numar de telefon.....poate nu mai are de unde sa te ia. sau da-mi un PM cu el...si comunicam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
83CAG Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 unde pot gasi o janta de honda cbr 125R din 2006 second hand???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inimitabilu Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 (editat) lasa si tu un numar de telefon.....poate nu mai are de unde sa te ia.sau da-mi un PM cu el...si comunicam Multumesc pt ajutor! Nr meu este 0724 954 011 Editat August 13, 2008 de inimitabilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 (editat) plateste si tu cea recuperatori sa iti aduca o ureche de la ea sau ia-i familia ostateca. Editat August 13, 2008 de djeeckx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daos Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Salut, pe mine ma cheama Speedy si imi caut o familie sa ma adopte. Sunt curat, deparazitat, jucaus, nu fac mofturi la marca de bere disponibila si sunt oricand gata de o tura cu mobra din dotare (ma pricep putin si la mecanica). Daca vreti sa ma cunoasteti mai bine lasati-mi un PM. Va astept cu drag, S. PS. Imaginile nu sunt cu titlu de prezentare, chiar asa arat eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 am vazut ceva geci cu protectii si pantaloni cu protectii la un SH langa orizont; e in partea stanga-spate a galeriilor Kronstadt, unde era o data o florarie. din nefericire n-am gasit marimea mea preturile erau pe la 135 RON/geaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dro Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Salut, stiti unde se pot repara carene de plastic? Multumesc PS: am mai postat intrebarea acum un an, numerele de tel pe care le-am primit atunci nu mai sunt valinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 0723137208-radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 poate se baga si alex 0766314334 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Syth Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 Salut! Am si eu de formatat o baterie pt motorul meu, o Kawasaki VN750 din '87... ma poate ajuta cineva cu un redresor? P.S. As vrea sa stiu si de unde pot sa iau acid pt baterie. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dro Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Salut, pentru transport moto in Brasov, la cine se poate apela? Am sunat la FLR-BV si e ocupat, mai stiti pe cineva cu o remorca dispus sa plimbe mobra contra cost? Multumesc. PS: scop imediat ar fi un transport din SanPetru la UTB poarta 8 (icco) joi(11/09/2009) la 10:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate