Alexis491 Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Salut imi puteti recomanda o scoala de soferi? Am vazut diverse diferente de pret la diferite scoli,dar inca nu stiu pe care sa o aleg...Mi-ar prinde bine niste sfaturi . Multumesc. PS: Pt categoria A1. FLR! Este cel mai bun de pe piata in domeniu moto pentru scolarizari! Este unpic mai scump dar scapi de batai de cap, iesi si in trafic pe 2 roti, inveti ceva in plus fata de celelalte scoli si poate o sa-ti impartaseasca din experienta lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 iti pot vinde si un manual de teste si grile SPECIAL facuta pt A.Pret 20 ron.Abia a aparut cartea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexis491 Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 iti pot vinde si un manual de teste si grile SPECIAL facuta pt A.Pret 20 ron.Abia a aparut cartea Vinde-mi si mie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Vinde-mi si mie! Pai vineri dau traseul..daca il iau iti pot vinde cartea fara probleme.Am una singura.Primul venit primul servit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Salutare! Poate sa-mi spuna si mie cineva unde pot sa gasesc un magazin sau o firma de unde sa-mi procur un set de vreo 25 stegulete cu drapelul Romaniei? Mersi, Flr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daos Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 mai jos de parcarea cu plata de pe muresenilor era un magazin de cocarde, cred ca au acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 15, 2009 Autor Share Postat Iunie 15, 2009 Salutare!Poate sa-mi spuna si mie cineva unde pot sa gasesc un magazin sau o firma de unde sa-mi procur un set de vreo 25 stegulete cu drapelul Romaniei? Mersi, Flr. Te apuci de romanizat europa? ) On topic: cred ca ultima data am vazut in parcarea din Poiana in fata la sura dacilor si in Bran, la buticurile de langa castel. In general vei gasi oriunde sunt suveniruri de-astea nationale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 18, 2009 Autor Share Postat Iunie 18, 2009 (editat) m-am tot gandit unde sa il postez, dar cred ca aici e locul lui Britanicele prefera sexul pe motor. http://www.libertatea.ro/stire/britanicele...tor-244137.html Editat Iunie 18, 2009 de Skywalker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 unde imi schimb si eu cauciucul de pe spate in conditii optime cu echilibrat si tot tacamul?dar da-ti-mi unul ok ca nu am chef de toti papagalii.10kx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 (editat) unde imi schimb si eu cauciucul de pe spate in conditii optime cu echilibrat si tot tacamul?dar da-ti-mi unul ok ca nu am chef de toti papagalii.10kx pe vidin. 15 lei schimbat echilibrat (inclusiv demontarea si montarea rotii). scule dedicate moto si-ti strange roata cu dinamometrica( adica profi baietii....nu se dau mari ca ei stiu din cot cu cati N/m strang acolo). Editat Iunie 22, 2009 de adiy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gixu Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 pe vidin. 15 lei schimbat echilibrat (inclusiv demontarea si montarea rotii). scule dedicate moto si-ti strange roata cu dinamometrica( adica profi baietii....nu se dau mari ca ei stiu din cot cu cati N/m strang acolo). 10kx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 Broderie computerizata, multicolora, gasiti pe str. Traian, pe langa intersectia cu Lunii, in magazinul de echipamente de protectia muncii - il gasiti usor ca atarna haine reflectorizante la usa. Pretul broderiei il vorbiti exact acolo, am vazut doar ca lucreaza frumos, o sigla frumoasa era cam 17-20lei/bucata. Trebuie minimum cam 20-30 buc aproximativ, fiindca mergeti cu JPG-ul si ei fac redactarea moca pe PC pentru agregatul de brodat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Blade_ Postat Iulie 17, 2009 Share Postat Iulie 17, 2009 aveti idee unde as putea sabla o aripa si un rezervor prin brasov? va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Iulie 19, 2009 Share Postat Iulie 19, 2009 aveti idee unde as putea sabla o aripa si un rezervor prin brasov?va multumesc vorbeste cu basti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gixu Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 (editat) cumpar 3 l ulei motul 10W40 semisintetic 5100 si filtru de ulei pt VT600. cumpar cablu kilometraj pt VT600 Editat Iulie 20, 2009 de gixu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 (editat) cumpar 3 l ulei motul 10W40 semisintetic 5100 si filtru de ulei pt VT600.cumpar cablu kilometraj pt VT600 Cauta-ti singur ca nu se inghesuie nimeni, dupa cum bine vezi Pe astia de vand una alta ii intereseaza doar profit 300%, nicidecum clientu'. Ce , esti din alta lume ???? Sa stii ca in varf de Apuseni nu gasesti mai nimic din ce-ti doreste sufletelul, nici ulei, nici cabluri, nici cocalari, nici manele Da' iti aduc o bota semnata de Avram Iancu . \m/ Editat Iulie 21, 2009 de dhamzea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iulie 31, 2009 Autor Share Postat Iulie 31, 2009 Urgent...stiu cineva unde pot gasi un spray de pana pt moto in brasov? ( Motul, Motorex, etc,..) De auto am, nu ma ajuta. La Mymoto si Motto am cautat, nu au. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 (editat) aci voiam defapt sa postez: imi vand motcicleta ca trebe /index.php?showtopic=404477 sper sa nu va ingramaditi sa ma lasati asa repede pedestru. Editat Iulie 31, 2009 de adiy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius_ereticus007 Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Cine stie ce s-a intamplat cu magazinul Louis de la Darste, de langa service-ul Dacia> s-a inchis, s-a mutat? (Aveau pe stoc mai multe geci, si puteam sa verific marimile. La ultima comanda de pe internet am avut suprize si nu-mi mai arde sa iau pe ghicite ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Cine stie ce s-a intamplat cu magazinul Louis de la Darste, de langa service-ul Dacia> s-a inchis, s-a mutat? (Aveau pe stoc mai multe geci, si puteam sa verific marimile. La ultima comanda de pe internet am avut suprize si nu-mi mai arde sa iau pe ghicite ) si-a inchis portile cu multa vreme in urma. din pacate. vezi pe la altii \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Ziua buna, aveti idee din intamplare asa, unde as putea gasi un service in Brasov care sa-mi poata face o inspectie generala (mai ales in ceea ce priveste integritatea cadrului si a blocului motor) la un motor ce urmeaza sa-l cumpar? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Vezi in topicul asta: /index.php?showtopic=394967 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Multzam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horia_D Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 A venit vremea de reparatii si tuning moto . Dupa ce am citit zeci de pagini si nu am gasit nimic concret, va rog sa-mi spuneti un meserias (in adevaratul sens al cuvantului) care sa-mi lipeasca niste fisuri dintr-o carena. Multam anticipat! PS: meseriasu' sa aiba si un numar de telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulys Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 A venit vremea de reparatii si tuning moto . Dupa ce am citit zeci de pagini si nu am gasit nimic concret, va rog sa-mi spuneti un meserias (in adevaratul sens al cuvantului) care sa-mi lipeasca niste fisuri dintr-o carena. Multam anticipat! PS: meseriasu' sa aiba si un numar de telefon salut am reusit sa dau de el omul a zis ca te ajuta tre sa vorbesti cu el nr de tel 0769605048 se numeste neala bafta si sper ca te-am putut ajuta numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate