S George Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 Si cateva poze: printre protagonisti, prietenul nostru din Marasesti, care vazand probabil ca nimeni nu da "stingerea" s-a hotarat sa corecteze carenta organizatorica considerandu-se responsabil cu "desteptarea" Transmite-i "pretenului" cu desteptarea ca a trecut la un pas de linsaj,dupa ce sambata a fost atentionat a repetat figura si duminica dimineatza.Intr-un cuvant:descreierat.Singura nota proasta de la toata intalnirea(exceptand buzile desigur). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 pozeeeeeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
esa Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 In sfarsit ceva poze de la Targul Secuiesc. Frumos. Pacat ca am ajuns sambata tarziu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 In sfarsit ceva poze de la Targul Secuiesc. Frumos. Pacat ca am ajuns sambata tarziu! ...si eu! m'a prins parada pe drum... mi'a placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Nemtudom rockerism, plete jegoase, alcoolism de proasta calitate, bai de noroi cu satanisti. Thanks but no thanks. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S George Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 (editat) Nemtudom rockerism, plete jegoase, alcoolism de proasta calitate, bai de noroi cu satanisti. Thanks but no thanks. Ai fost acolo? si daca da:ce steptai de la o astfel de intalnire?Corul parohiei pe 6 voci? Chiar nu-nteleg ce asteptari ai? Nemtudom-pai asta-i specificul zonei.Cam aiurea remarca ta.Nu-ti convine:stai in regatul tau. rockerism-da' ce?vroiai un recital gershwin sau chopin?sau poate vreo manea? plete jegoase-astai chiar culmea,fiecare isi intretine propriul hoit dupa standarde autoimpuse,suntem,cica,intr-o tara "libera" unde ai dreptul daca asa vrei si sa posezi plete jegoase,care-i problema? alcoolism de proasta calitate-idem mai sus. bai de noroi cu satanisti-asta chiar m-a dat pe spate,daca aia-s satanisti probabil ca noi restu' asteptam sanctificarea sufletelor noastre cele fara de prihana.Hai sa fim seriosi si sa lasam ipocrizia ca nu da bine la "bikeri". Intalnirile astea cu bunele si relele inerente is pt cei care vor sa mearga la ele, nu pt cei care stramba din nas.Nu te traje nimeni de par sa te duci.Stai acas' si te uiti la mutu si becali la tv si iesi si mai ieftin(bashca mai asculti si maneaua preferata). LE:pt pacea sufletului tau sa stii ca baietii cu plete jegoase si le-au spalat cu gel de dus(sau ce-o fi fost ala)cel mai fin chiar acolo in strandul de copii. Editat Iulie 17, 2006 de S George Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Ai fost acolo? si daca da:ce steptai de la o astfel de intalnire?Corul parohiei pe 6 voci? Chiar nu-nteleg ce asteptari ai? Nemtudom-pai asta-i specificul zonei.Cam aiurea remarca ta.Nu-ti convine:stai in regatul tau. rockerism-da' ce?vroiai un recital gershwin sau chopin?sau poate vreo manea? plete jegoase-astai chiar culmea,fiecare isi intretine propriul hoit dupa standarde autoimpuse,suntem,cica,intr-o tara "libera" unde ai dreptul daca asa vrei si sa posezi plete jegoase,care-i problema? alcoolism de proasta calitate-idem mai sus. bai de noroi cu satanisti-asta chiar m-a dat pe spate,daca aia-s satanisti probabil ca noi restu' asteptam sanctificarea sufletelor noastre cele fara de prihana.Hai sa fim seriosi si sa lasam ipocrizia ca nu da bine la "bikeri". Intalnirile astea cu bunele si relele inerente is pt cei care vor sa mearga la ele, nu pt cei care stramba din nas.Nu te traje nimeni de par sa te duci.Stai acas' si te uiti la mutu si becali la tv si iesi si mai ieftin(bashca mai asculti si maneaua preferata). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Nemtudom rockerism, plete jegoase, alcoolism de proasta calitate, bai de noroi cu satanisti. Thanks but no thanks. bine.. gusturile nu se discuta... dar parca aceasta fraza a venit din gura unei babe de 70 de ani, care a stat toata viata intr-un sat si care crede ca si acuma ne conduce Ceausescu. Numa ea a auzit de la vecine ca rockerii beau bere proasta, sunt nijte jegosi ordinari, iar aia care fac bai in noroi sunt niste satanisti. Btw.. o fi o coincidenta.. dar unii chiar se duc prin statiuni si platesc bani grei sa faca "baie" in noroi... Indiferent de situatie , de motivul acestei actiuni, si de proprietatile terapeutice, si aia arata la fel de innoroiati ca si "satanistii" din imagini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buldogu Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Ai fost acolo? si daca da:ce steptai de la o astfel de intalnire?Corul parohiei pe 6 voci? Chiar nu-nteleg ce asteptari ai? Nemtudom-pai asta-i specificul zonei.Cam aiurea remarca ta.Nu-ti convine:stai in regatul tau. rockerism-da' ce?vroiai un recital gershwin sau chopin?sau poate vreo manea? plete jegoase-astai chiar culmea,fiecare isi intretine propriul hoit dupa standarde autoimpuse,suntem,cica,intr-o tara "libera" unde ai dreptul daca asa vrei si sa posezi plete jegoase,care-i problema? alcoolism de proasta calitate-idem mai sus. bai de noroi cu satanisti-asta chiar m-a dat pe spate,daca aia-s satanisti probabil ca noi restu' asteptam sanctificarea sufletelor noastre cele fara de prihana.Hai sa fim seriosi si sa lasam ipocrizia ca nu da bine la "bikeri". Intalnirile astea cu bunele si relele inerente is pt cei care vor sa mearga la ele, nu pt cei care stramba din nas.Nu te traje nimeni de par sa te duci.Stai acas' si te uiti la mutu si becali la tv si iesi si mai ieftin(bashca mai asculti si maneaua preferata). LE:pt pacea sufletului tau sa stii ca baietii cu plete jegoase si le-au spalat cu gel de dus(sau ce-o fi fost ala)cel mai fin chiar acolo in strandul de copii. Daca si "the man with saxofon" era satanist noi ceilalti eram adjunctii lui Lucifer. Ma mir ca nu ne-au mai acuzat ca am papat ceva pisici in sange la gratar....(care intre noi fie vorba sunt tare bune la gust) Si va mai pun si o poza al celui mai mare satanist din toata aceasta minunata adunare satanista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 Nemtudom rockerism, plete jegoase, alcoolism de proasta calitate, bai de noroi cu satanisti. Thanks but no thanks. cam dur nu crezi? pentru unele dintre noi au fost cele mai frumoase amintiri Ai fost acolo? si daca da:ce steptai de la o astfel de intalnire?Corul parohiei pe 6 voci? Chiar nu-nteleg ce asteptari ai? Nemtudom-pai asta-i specificul zonei.Cam aiurea remarca ta.Nu-ti convine:stai in regatul tau. rockerism-da' ce?vroiai un recital gershwin sau chopin?sau poate vreo manea? plete jegoase-astai chiar culmea,fiecare isi intretine propriul hoit dupa standarde autoimpuse,suntem,cica,intr-o tara "libera" unde ai dreptul daca asa vrei si sa posezi plete jegoase,care-i problema? alcoolism de proasta calitate-idem mai sus. bai de noroi cu satanisti-asta chiar m-a dat pe spate,daca aia-s satanisti probabil ca noi restu' asteptam sanctificarea sufletelor noastre cele fara de prihana.Hai sa fim seriosi si sa lasam ipocrizia ca nu da bine la "bikeri". Intalnirile astea cu bunele si relele inerente is pt cei care vor sa mearga la ele, nu pt cei care stramba din nas.Nu te traje nimeni de par sa te duci.Stai acas' si te uiti la mutu si becali la tv si iesi si mai ieftin(bashca mai asculti si maneaua preferata). LE:pt pacea sufletului tau sa stii ca baietii cu plete jegoase si le-au spalat cu gel de dus(sau ce-o fi fost ala)cel mai fin chiar acolo in strandul de copii. corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 11, 2006 Share Postat Octombrie 11, 2006 Nemtudom rockerism, plete jegoase, alcoolism de proasta calitate, bai de noroi cu satanisti. Thanks but no thanks. Acest post este un pamflet. Colegi satanisti,la urmatoarea intalnire eu zic s-o punem de o slujba satanica,chiar in noroi.Si va rog sa veniti cu pletele nespalate si mirosind a vodca ieftina,cum sta bine unor adevarati satanisti.Si eventual pe drum pana acolo sa violati si niste babe ca da bine la imaginea de rocker. Semnat eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Octombrie 12, 2006 Share Postat Octombrie 12, 2006 Acest post este un pamflet. Colegi satanisti,la urmatoarea intalnire eu zic s-o punem de o slujba satanica,chiar in noroi.Si va rog sa veniti cu pletele nespalate si mirosind a vodca ieftina,cum sta bine unor adevarati satanisti.Si eventual pe drum pana acolo sa violati si niste babe ca da bine la imaginea de rocker. Semnat eu. I'm ready!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 io acum am vazut pozele si mi se pare ca a fost supercool. la anu' daca se mai tine nu ratez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 (editat) Acest post este un pamflet. Colegi satanisti,la urmatoarea intalnire eu zic s-o punem de o slujba satanica,chiar in noroi.Si va rog sa veniti cu pletele nespalate si mirosind a vodca ieftina,cum sta bine unor adevarati satanisti.Si eventual pe drum pana acolo sa violati si niste babe ca da bine la imaginea de rocker. Semnat eu. OK mann pe tine te las la babe...eu ma bag la virgine... Editat Decembrie 7, 2006 de wolf4mwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 nebunu arunca piatra si "inteligentii" vor s'o scoata. caterinca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Intotedeauna se gasesc unii si mai "norocosi" decat "inteligentii" de mai sus... care sa comenteze ! Super caterinca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faya Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 Acest post este un pamflet. Colegi satanisti,la urmatoarea intalnire eu zic s-o punem de o slujba satanica,chiar in noroi.Si va rog sa veniti cu pletele nespalate si mirosind a vodca ieftina,cum sta bine unor adevarati satanisti.Si eventual pe drum pana acolo sa violati si niste babe ca da bine la imaginea de rocker. Semnat eu. Vin si eu! numa` sa-mi ziceti cand si unde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smoog Postat Decembrie 24, 2006 Share Postat Decembrie 24, 2006 Acest post este un pamflet. Colegi satanisti,la urmatoarea intalnire eu zic s-o punem de o slujba satanica,chiar in noroi.Si va rog sa veniti cu pletele nespalate si mirosind a vodca ieftina,cum sta bine unor adevarati satanisti.Si eventual pe drum pana acolo sa violati si niste babe ca da bine la imaginea de rocker. Semnat eu. Hop si eu .. si cred ca o sa mai vin si cu ceva pisici .. sau caini atarnat dupa mine ca la un moment dat de la atata beut ti se face foame si o pisica la gratar in sange nu strica.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 spusera Roakerii...cocalarul care-a dat cu bata-n balta a dat bir cu fugitii....s-o fi speriat de satanisti(sau e vreo pisica vorbitare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 Nemtudom rockerism, plete jegoase, alcoolism de proasta calitate, bai de noroi cu satanisti. Thanks but no thanks. baiatuuu esty jalnic...nu e frumos deloc sa vb asa....eu nu sunt nici rocker nici manelist dar chiar nu e cazu sa`i faci u cum iti vine la gura........si cum a zis cineva mai sus...momentele alea au insemnat f mult pt unii si nu veni u sa te C**I in placerea omului......cred ca puteai trece f usor la urmatorul topic fara sa postozi si era mult mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate