Nedelcu. Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 (editat) salut... ma poate ajuta cineva??? unde pot gasi bare din bronz grafitat??? imi trebuie pt o bucsa..... ms anticipat.. ... sau dak are cineva... platesc sau fac cinste... cum doreste..... imi trebuie o bucata de 10 cm sa zicem...ca sa poata sa o prinda in strung....ms. Editat Mai 22, 2010 de mz125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 salut... ma poate ajuta cineva??? unde pot gasi bare din bronz grafitat??? imi trebuie pt o bucsa..... ms anticipat.. ... sau dak are cineva... platesc sau fac cinste... cum doreste..... imi trebuie o bucata de 10 cm sa zicem...ca sa poata sa o prinda in strung....ms. da nu are strungarul! cauta la piese de aro de tractoare, acolo gasesti bronz grafitat neprelucrat pentru bucse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Poti incerca si aici http://www.bara-bronz-grafitat.ro/ , http://www.bucse-bronz-grafitat.ro/ Dar de obicei asta se vinde in cantitate foarte mare... Nu cred ca vor sta ei sa vanda cate o bara de bronz, dar poate ai noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 salut... ma poate ajuta cineva??? unde pot gasi bare din bronz grafitat??? imi trebuie pt o bucsa..... ms anticipat.. ... sau dak are cineva... platesc sau fac cinste... cum doreste..... imi trebuie o bucata de 10 cm sa zicem...ca sa poata sa o prinda in strung....ms. Fabrica unde lucrez eu cumpara de la o firma ... insa din nefericire nu ii mai stiu numele.Marti cand ma duc la serviciu iti spun numele ei si nr. de telefon. Din cate stiu eu vinde cu 42 de ron kg. O bara de diametru 30 mm si lunga de 600 mm cantareste 4 kg, insa ei vand si dimensiuni mai mici, dar nu mai putin de 1 kg. Iti spun marti adresa si telefonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Mai 23, 2010 Autor Share Postat Mai 23, 2010 ms.... am fost la un strungar si zicea k nu are... sa vad unde gasesc piese de aro sau tractoare... m'am gandit si eu la firme care se ocupa cu asa cva.....insa mie imi trebuie o bucata de 10 cm si in diametru 30 mm sa zicem.... insa nu m'ar deranja dak ar fi mai mult.... ) ms .... bucsa care o aveam a crapat... si zdaranganea pistonul...... cand am dat cilindru jos ..surpriza...bucsa niciunde.... cred k sa dus la ambielaj... tre sa dau motoru in doua .... ms... Mesaj completat Fabrica unde lucrez eu cumpara de la o firma ... insa din nefericire nu ii mai stiu numele.Marti cand ma duc la serviciu iti spun numele ei si nr. de telefon. Din cate stiu eu vinde cu 42 de ron kg. O bara de diametru 30 mm si lunga de 600 mm cantareste 4 kg, insa ei vand si dimensiuni mai mici, dar nu mai putin de 1 kg. Iti spun marti adresa si telefonul. [/quotdak nu ai putea sa imi faci rost de o bucata de 10 cm de la tine de la servici??? si iti platesc..... nu prea are rost sa dau banii pe ditamai bara,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 bucuresti - piata de scule de la obor, in spate pe la aia cu diverse. au de toate, bronz, teflon, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Mai 24, 2010 Autor Share Postat Mai 24, 2010 (editat) ms. Editat Mai 24, 2010 de mz125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 eu am facut la un voshod bucsa de la bolt din bronz laminat, si tine foarte bine, numa ca trebe alezata in interior nu luata la smirghel sau mai stiu eu ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Mai 28, 2010 Autor Share Postat Mai 28, 2010 am mai fost ieri la un strungar... si zicea k nici el nu are bronz grafitat si nici nu gasesc..... o sa o fac din bronz laminat ca din ala am.... astazi ma duc sa o fac.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 am mai fost ieri la un strungar... si zicea k nici el nu are bronz grafitat si nici nu gasesc..... o sa o fac din bronz laminat ca din ala am.... astazi ma duc sa o fac.... Daca e MZ rt, de ce nu cauti bucse de la Minsc, o data ce se potriveste pistonul tre sa mearga si bucsa. Bucse pt Minsc sunt la magazinul Motovelo din Iasi. Numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 Daca e MZ rt, de ce nu cauti bucse de la Minsc, o data ce se potriveste pistonul tre sa mearga si bucsa. Bucse pt Minsc sunt la magazinul Motovelo din Iasi. Numa bine. La Minsk nu e bucse, e colivie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 28, 2010 Share Postat Mai 28, 2010 www.rulmenti.ro ultima data cand am trecut pe la ei aveau bare de bronz frafitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Mai 29, 2010 Autor Share Postat Mai 29, 2010 nu pot sa folosesc o bucsa de la un anume motor..pt ca si boltul are uzura..... trebuie facuta exact pt el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 mz 125 Boltul are uzura numai unde freaca bucsa cum vei baga boltul in bucsa? Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 nu pot sa folosesc o bucsa de la un anume motor..pt ca si boltul are uzura..... trebuie facuta exact pt el... .........si vrei sa faci o bucsa pt. un bolt uzat ?!..........mai multe nu spun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Iunie 2, 2010 Autor Share Postat Iunie 2, 2010 momentanam foacut bucsa din bronz laminat... insa... boltul nu are uzura unde a frcat bucsa ci din contra.... are uzura unde a frecat in piston.... momentan o sa il folosesc pe asta uzat... material pt un bolt nou nu am.... trebuie tratat cimentat.... .. cand o sa gasesc o supapa pe diametru corespunzator o sa il fac dintr'o supapa.... deocamdata e bine asa.... vad k se incadreaza bine./... in'sfarsit...... vad k pica bine pe biela si pe bolt... stiu k trebuia un bolt nou....dar...... sa vedem acum. ms .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Eu imi fac bucsile din bronz grafitat sinterizat, insa e destul de scump... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 La Minsk nu e bucse, e colivie. E vere e dar eu vorbeam de bucsa. Aici se gasesc bucse din bronz mai precis foaie de bronz,ucrainianul o curbeaza ,formand bucsa taiata prin care se face si ungerea boltului. Aceasta se preseaza pe biela,ia forma uzurii bielei,daca e uzata,iar dupa aia se rectifica la cota boltului cu ajutorul unui rambuitor sau freza aia reglabila cu patru cutite.Asa faceam si la Mobra acu trei"jde ani, ca nu se prea gaseau rulmenti cu ace. Cam astai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Mz 125 Cam greu de prelucrat din supapa! si gasesti supapa cu diametrul asa de mare?Si trebuie gaurita lucru cam greu mai bine cauti unul care se potriveste gen la Simson merge de Dacia 1300 scurtata Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Iunie 3, 2010 Autor Share Postat Iunie 3, 2010 (editat) am bolt de dacie...insa gaura boltului de dacie e puin mai mica decat boltul meu de la mz.. .... multumesc Editat Iunie 3, 2010 de mz125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Doua pagini pt o amarata de bucsa. Am un ambelaj de RT nu e chiar perfect ,are oleaca de uzura la rulmentul cu ace de jos,insa se mai poate folosi.A fost bucsat in capul bielei si nefolosit,bucsa are diametrul interior de 12mm . II pot cumpara si bollt,piston,segmenti de Minsc, dar trebuie sa stiu si cota cilindrului,sau eventual cilindrul va fi honuit. Daca cel care a deschis postul nu e interesat ,ramane valabil pt ceilalti doritori,daca exista. tel 0722255057. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Iunie 3, 2010 Autor Share Postat Iunie 3, 2010 scuze old_biker...insa eu nu am nevoie decat de bronz pt bucse..ambielaje am si eu 3.... asta e singura problema care o am.... sau o aveam .k am rezolvata'o azi.... oricum e bine de stiut k ai ambielaj.... salut..si multumesc. Mesaj completat old_biker,,,, e magazin de minsc in iasi???? au carburatoare??? credeti ca ar functiona un carburator de minsc 125 pe mz 125.??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate