RENEGADE Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 Vineri am mers pe www.cruisercustomizing.com si mi-am comandat oglinzi de tipul asta si care costa 39,95 USD si cu adaptoarul de metric care a mai fost inca 4 USD. In total 44 USD la care s-a adaugat 15 USD expedierea. Total 60 USD. Azi am primit mesajul de la ei ca: Hi from CruiserCustomizing.com! We wanted to let you know that your order has been carefully packaged and shipped. If you live in the United States, your package will be delivered by US Mail within the next 3-10 business days. If you live outside the US, your package will be delivered by your local postmaster. International delivery times can take 10 - 14 business days. Please note that we are unable to track international shipments. If you have any further questions, don't hesitate to contact our Customer Service department. You can call us at 925-583-2200 (7 am to 5 pm PST) or email us at orders@CruiserCustomizing.com. Thanks for shopping at CruiserCustomizing.com! Am platit cu card Taifun de la Bancpost. In concluzie treaba e simpla. De pe site-ul asta am mai luat si sunt seriosi. Iar la vama la mesagerie ma duc si... ma descurc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 Super! M-am gandit si eu sa-mi trag un Taifun... La piese am impresia ca nu e vama, doar la tzoale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 cum e Taifun asta man?alte carduri de la alte banci merg?care ar fi alea? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
utzelu Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Am facut si eu de curand o comanda pe acelasi site, si am platit cu cardul Visa. Am facut shipping-ul in US, ca era un coleg de serviciu acolo. Nu am avut probleme; baietii seriosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 cum e Taifun asta man?alte carduri de la alte banci merg?care ar fi alea? B. orice card visa sau mastercard e bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Cardul Taifun e card virtual (adica nu poti plati la magazin cu el, doar pe net). Vine ca un card atasat, la alt card normal. Dar poti plati si cu alt card, de exemplu Mastercard. Cel putin, al meu de la BRD a mers fara probleme pt plata online a unui abonament. Cei de la GeCad au un punct bun de informare despre cardurile bancilor: http://www.epayment.ro/plata_online/card.php . Aruncati o privire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Cardul Taifun e card virtual (adica nu poti plati la magazin cu el, doar pe net). Vine ca un card atasat, la alt card normal. Dar poti plati si cu alt card, de exemplu Mastercard. Cel putin, al meu de la BRD a mers fara probleme pt plata online a unui abonament. Cei de la GeCad au un punct bun de informare despre cardurile bancilor: http://www.epayment.ro/plata_online/card.php . Aruncati o privire. card-ul taifun nu mai are de mult cardul virtual atasat, cam de 1.5 ani cel putin, deci e un card normal ca orice alt card Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 [quote si care costa 39,95 USD si cu adaptoarul de metric care a mai fost inca 4 USD. In total 44 USD la care s-a adaugat 15 USD expedierea. Total 60 USD. Azi am primit mesajul de la ei ca: ...nu am deschis link-ul,probabil este vinovata reteau locala de net,asa ca te deranjez cu o intrebare:ala e pretul pt.o pereche de oglinzi sau pt.una singura?... multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iulie 13, 2006 Autor Share Postat Iulie 13, 2006 Normal ca pentru pereche! Ca doar n-oi cumpara una... E bun pretul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordofchoppers Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 bineintzeles k e bun...nu mai ca sa ne arati si noua cand le primesti..ce fel arata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iulie 25, 2006 Autor Share Postat Iulie 25, 2006 Mi-a venit instiintarea sa ridic coletul de la mesagerie. Miine il iau. Deci.... merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 Normal ca pentru pereche! Ca doar n-oi cumpara una... E bun pretul? Pai normal ca nu comanzi una,dar nu am stiut daca se referea anuntul la bucata sau la pereche..pretul e bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 am facut si eu comanda pe acelasi site...dar nu am nici un raspuns... cam cit dureaza de cind faci comanda si pina primesti instiintarea...? eu am facut comanda acu 4 zile si...nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat August 13, 2006 Autor Share Postat August 13, 2006 am facut si eu comanda pe acelasi site...dar nu am nici un raspuns... cam cit dureaza de cind faci comanda si pina primesti instiintarea...? eu am facut comanda acu 4 zile si...nimic... La prima a durat mai mult dar poti sa le trimiti un e-mail sa-i intrebi ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 azi am luat coletul...am luat ceva de ...proba...sa vad cu merge...si e ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 azi am luat coletul...am luat ceva de ...proba...sa vad cu merge...si e ... Cat a durat in total ? Chiar vroiam si eu sa-mi iau niste oglinzi si alte chestii. Cum sunt oglinzile? Se potrivesc? Cat te-a costat la vama? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminium Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 O intrebare pentru cei care stiu La imbracaminte/accesorii (geci de piele, manusi, pantaloni de piele, etc.) se plateste taxa vamala (magazinul virtual pe care l-am gasit e localizat in State)? Multumiri anticipate si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Septembrie 3, 2006 Autor Share Postat Septembrie 3, 2006 La tot ce depaseste 45Euro se plateste vama+TVA vama. La oglinzi nu am platit nimic ca au costat 60USD si m-a iertat tanti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate