Harlequin Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Am inteles. Ma' bad Nu-i bai. Incercati si varianta youtube a filmului http://www.youtube.com/watch?v=cBpiyF0r0Ow Scuze daca mai fac dublu post cateodata, nu ma prea descurc cu forumul asta, nu stiu sa editez sau sa sterg postari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 /index.php?...t&p=2451912 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Mai 31, 2010 Autor Share Postat Mai 31, 2010 Cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Startul paradei Seth on Fire Enjoy Mesaj completat La minutul 01:00 ii puteti admire "slabanogii" Kiki & Dane_Bad Mesaj completat La minutul 01:00 ii puteti admira pe "slabanogii" Kiki & Dane_Bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Cateva poze si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Izabella Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 M-am distrat,a fost frumos desi editiile anterioare au fost mult mai ok:mai multe concursuri,foc de tabara(chiar daca a plouat),gulas, si muzica a fost mai buna. Acuma fara suparare dar Metallust nu semana deloc cu Metallica iar de trupa Jorn foarte putini stiau, in schimb jos palaria pt JukeBox si Dust n’Bones ....parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DELQ Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 M-am distrat,a fost frumos desi editiile anterioare au fost mult mai ok:mai multe concursuri,foc de tabara(chiar daca a plouat),gulas, si muzica a fost mai buna. Acuma fara suparare dar Metallust nu semana deloc cu Metallica iar de trupa Jorn foarte putini stiau, in schimb jos palaria pt JukeBox si Dust n’Bones ....parerea mea. Se pare ca acesta e nivelul intrunirilor in Romania. PAcat de efortul celor de la Seth, lumea nu cunoaste, ati ridicat stacheta mult prea sus fata de ceea ce poate digera motociclistul roman. Daca in loc de Jorn, faceati un guias moca era mai apreciat. DE focul de tabara am vazut ca era pregatit tot dar nu a mai fost aprins. Banuiesc ca ati uitat de el. Lasa poate la anul. Nu am ce sa zic din partea mea decat ca sunt mandra ca sunt clujeanca. Felicitari Seth MC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Se pare ca acesta e nivelul intrunirilor in Romania. PAcat de efortul celor de la Seth, lumea nu cunoaste, ati ridicat stacheta mult prea sus fata de ceea ce poate digera motociclistul roman. Daca in loc de Jorn, faceati un guias moca era mai apreciat. DE focul de tabara am vazut ca era pregatit tot dar nu a mai fost aprins. Banuiesc ca ati uitat de el. Lasa poate la anul.Nu am ce sa zic din partea mea decat ca sunt mandra ca sunt clujeanca. Felicitari Seth MC. pe cei de-alde "Gigi Contra" si alti carcotasi ii invitam sa organizeze ei un eveniment mai bun,,, go4it Mesaj completat enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Ceva poze....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DariusB Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 (editat) http://picasaweb.google.ro/baba.darius/Seth2010 Editat Iunie 1, 2010 de DariusB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black widow Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 pe cei de-alde "Gigi Contra" si alti carcotasi ii invitam sa organizeze ei un eveniment mai bun,,,go4it n-are voie lumea sa aibe si alt pct de vedere exprimat in mod elegant? trebuie sa ridicam statuie pt seth rc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumushummus Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Nemultumitii sunt rugati sa se prezinte la comitetul de organizare, pregatirile pentru la anu incep deja, iara aia cu gusturile muzicale nu cred ca conta ca e ironmaiden ori metalica sau neicanimeni daca stiu sa faca show fac si pe ploaie si cu 3 persoane, iar cei care se duc numai pt staruri si fitze de mall pacat de ei povestim noi dupa aia... he, he, he Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Nemultumitii sunt rugati sa se prezinte la comitetul de organizare, pregatirile pentru la anu incep deja, iara aia cu gusturile muzicale nu cred ca conta ca e ironmaiden ori metalica sau neicanimeni daca stiu sa faca show fac si pe ploaie si cu 3 persoane, iar cei care se duc numai pt staruri si fitze de mall pacat de ei povestim noi dupa aia... he, he, he da nu cred ca ar putea face ceva cu pietrele de sub gazon:))) am indoit 6 cuie pana sa le bat pe toate 25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumushummus Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 La anu pui cu tine superglue! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 (editat) M-am distrat,a fost frumos desi editiile anterioare au fost mult mai ok:mai multe concursuri,foc de tabara(chiar daca a plouat),gulas, si muzica a fost mai buna. Acuma fara suparare dar Metallust nu semana deloc cu Metallica iar de trupa Jorn foarte putini stiau, in schimb jos palaria pt JukeBox si Dust n’Bones ....parerea mea. Participarea trupei Jorn la Seth on Fire a fost o surpriza extrem de placuta si neasteptata. Ma bucur ca organizatorii au apreciat calitatea si nu s-au rezumat doar la trupe de cover-uri de 2 eurocenti! Cine nu stia de Jorn stie acum.. Consider ca intrunirea a fost reusita, poate cam putine concursuri in ziua de sambata, dar si asa a fost excelent. Astept Seth 2011 Editat Iunie 1, 2010 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liu Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 nu pot sa zic altceva decat bravo Seth on fire. e al doilea an in care sunt prezent, si sunt foarte multumit. chiar si de vreme. si ce daca anul asta n-am avut motor, tot am ajuns cu masina. FELICITARI !!! SI NE VEDEM LA ANU Ceva poze si de la mine:[ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harlequin Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Filmul cu parada moto + cateva poze + opinii... de bine http://www.visurat.ro/2010/06/01/cum-fu-la-seth-on-fire/ Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Iunie 1, 2010 Autor Share Postat Iunie 1, 2010 da nu cred ca ar putea face ceva cu pietrele de sub gazon:))) am indoit 6 cuie pana sa le bat pe toate 25 Cuiele intra greu cu un motiv. Cand s-a construit campingul s-a pus un strat drenant de pietris ca apa sa se scurga repede. De asta chiar daca a plouat nu am stat cu cortul in balta. Deci si aia e un + Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balumotociclistu Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 O intrunire nu poate sa semene cu alta.De asemenea si criza este din pacate o realitate.Dar daca la intrebarea daca m-am simtit bine pot raspunde din toata inima DA inseamna ca a fost O.K.Pozele cerute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 ajutor..............oricine are informati despre fata din imagini rog sa ma contacteze pe privat deoarce eu si inca vreo 3 4 amci vrem sa infiitam o secta si a veneram aceasta fiinta care a rupt saua unuio chooper yamaha alb de am crezut ca vine sfarsitul......si nu sfarsitul lumi.......multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter2002 Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 ajutor..............oricine are informati despre fata din imagini rog sa ma contacteze pe privat deoarce eu si inca vreo 3 4 amci vrem sa infiitam o secta si a veneram aceasta fiinta care a rupt saua unuio chooper yamaha alb de am crezut ca vine sfarsitul......si nu sfarsitul lumi.......multumesc anticipat dadada sustin...sunt unul dintre fondatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 ajutor..............oricine are informati despre fata din imagini rog sa ma contacteze pe privat deoarce eu si inca vreo 3 4 amci vrem sa infiitam o secta si a veneram aceasta fiinta care a rupt saua unuio chooper yamaha alb de am crezut ca vine sfarsitul......si nu sfarsitul lumi.......multumesc anticipat ALIDAAA ce-ai facut draga cu seaua la saracul chopper??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 (editat) ajutor..............oricine are informati despre fata din imagini rog sa ma contacteze pe privat deoarce eu si inca vreo 3 4 amci vrem sa infiitam o secta si a veneram aceasta fiinta care a rupt saua unuio chooper yamaha alb de am crezut ca vine sfarsitul......si nu sfarsitul lumi.......multumesc anticipat Cred ca esti confuz, fata din poze n-a participat la concursul de tricouri ude... Editat Iunie 1, 2010 de antemiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate