art Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 ALIDAAA ce-ai facut draga cu seaua la saracul chopper??? uite dom-le cu poti gasi un frate care sa te ajute...alida este din cluj? oriucm imi ajunge numele.......vom fi sclavi etenri ai ALIDEI!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Cred ca esti confuz, fata din poze n-a participat la concursul de tricouri ude... da nu era vorba de tricouri ude:)) o facut din cate mi-a zis niste poze pe motor:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 (editat) Cred ca esti confuz, fata din poze n-a participat la concursul de tricouri ude... pai cred adica nu......sunt sigur ca tu esti mai confuz decat oricine...am scris eu undeva ca a participat la tricouri ude???????man nu te baga in seama ca sunt destui care vb aiurea...eu o cautam pe ALIDA...DAR MERSI ORICUM CA M-AI LAMURIT! asta-i alta fata man........eu le vreau pe toate....si sunt dispu sa devin sclav pe vecie!!!! Mesaj completat scuze.....de fapt am inebunit cu atea pe cap...deci eu sunt cu florina fata care a castigat concursul....o venerez....si altu e cu alida fata care a rupt saua choperului...si el o venereaza numa nu are tupeu sa zica .......deci impreuna formam secta de venerare ale frumusetilor florina si alida...pe veice.....SE STIE!!! Editat Iunie 1, 2010 de art Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 pai cred adica nu......sunt sigur ca tu esti mai confuz decat oricine...am scris eu undeva ca a participat la tricouri ude???????man nu te baga in seama ca sunt destui care vb aiurea...eu o cautam pe ALIDA...DAR MERSI ORICUM CA M-AI LAMURIT!asta-i alta fata man........eu le vreau pe toate....si sunt dispu sa devin sclav pe vecie!!!! Mesaj completat scuze.....de fapt am inebunit cu atea pe cap...deci eu sunt cu florina fata care a castigat concursul....o venerez....si altu e cu alida fata care a rupt saua choperului...si el o venereaza numa nu are tupeu sa zica .......deci impreuna formam secta de venerare ale frumusetilor florina si alida...pe veice.....SE STIE!!! iti spune ceva: Postu' tau !??! Rog un admin sa stearga/mute offtopicurile (inclusiv ale mele) ... e totusi un TOPIC PT POZE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 si de la noi ceva poze. Multumim SETH ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Iunie 1, 2010 Autor Share Postat Iunie 1, 2010 Aici ceva interesant : http://www.clon.ro/galerie/371359-1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aran Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 (editat) Tari imaginile,tare intrunirea!..tare show-ul. @Painkill3r,frumos slideshow! Editat Iunie 1, 2010 de Aran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 A fost o intrunire reusita , dar parca mi-a placut mai mult anul trecut.Anul acesta am avut noroc de soare si caldura . totusi mi se pare ca a fost cam scump biletul , mai ales ca nici nu s-a mai dat gulas ca anul trecut , nici foc de tabara n-a mai fost , prea putine concursuri , mai ales sambata dupamasa a fost o pauza cam mare , timp in care nu s-a facut nimic , in rest ne-am distrat alaturi de prieteni , chiar daca am fost cu masina am reusit sa castig concursul de mers incet ( prin asta multumesc prietenului care m-a sponsorizat cu motocicleta , a primit si el o mica parte din premiu), imi doream sa particip iar la concursul de baut bere pe motor, pe care l-am castigat anul trecut, dar acum nu s-a mai tinut.din pacate am avut parte si de un incident nefericit , omul care facea curatenie la terasa unde am stat noi , in timp ce noi eram la scena , a golit tot de pe masa , chiar daca era o fata de masa si sticle si pahare pline , iar omul a vazut ca noi am stat acolo toata ziua, nu a tinut cont de asta si ne-a lasat fara bautura si ce mai aveam pe acolo , inclusiv o casca si o pereche de manusi , iar cand a fost intrebat de astea a zis ca el le-a pus mai incolo , dar nu ne-a dat prea multe explicatii. multumesc organizatorilor pentru premii si pentru efortul depus , asteptam intrunire de anul viitor. Yzu imi dadea sfaturi despre starea drumului zici ca e Conan barbarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucky_luke Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 (editat) MUMMUSHUMMUS Scoate poza de la avatar cat mai curand poti ok? Nu ai voie sa folosesti numele si emblema HELLS ANGELS Editat Iunie 1, 2010 de lucky_luke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 O intrunire nu poate sa semene cu alta.De asemenea si criza este din pacate o realitate.Dar daca la intrebarea daca m-am simtit bine pot raspunde din toata inima DA inseamna ca a fost O.K.Pozele cerute. Proprietarul se lauda la ProTV ca moto e facuta pe comanda pt. el la Orange County Choppers si ca a costat 100.000 coco. Unde e frate sigla OCC pe mobra ca eu n-o vad? Aia nu lasa mobra fara sigla lor la vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IIoo Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Salut! Incing si eu atmosfera cu cateva poze "SHET ON FIRE" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free rider Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 OCC...?100 000 de carcalaci mobra aia...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bas Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Proprietarul se lauda la ProTV ca moto e facuta pe comanda pt. el la Orange County Choppers si ca a costat 100.000 coco.Unde e frate sigla OCC pe mobra ca eu n-o vad? Aia nu lasa mobra fara sigla lor la vedere. http://www.art-on-wheels.dk/bikes-gallery/10-vampire Oricum arata foarte bine. S-o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 A fost o intrunire reusita , dar parca mi-a placut mai mult anul trecut.Anul acesta am avut noroc de soare si caldura . totusi mi se pare ca a fost cam scump biletul , mai ales ca nici nu s-a mai dat gulas ca anul trecut , nici foc de tabara n-a mai fost , prea putine concursuri , mai ales sambata dupamasa a fost o pauza cam mare , timp in care nu s-a facut nimic , in rest ne-am distrat alaturi de prieteni , chiar daca am fost cu masina am reusit sa castig concursul de mers incet ( prin asta multumesc prietenului care m-a sponsorizat cu motocicleta , a primit si el o mica parte din premiu), imi doream sa particip iar la concursul de baut bere pe motor, pe care l-am castigat anul trecut, dar acum nu s-a mai tinut.din pacate am avut parte si de un incident nefericit , omul care facea curatenie la terasa unde am stat noi , in timp ce noi eram la scena , a golit tot de pe masa , chiar daca era o fata de masa si sticle si pahare pline , iar omul a vazut ca noi am stat acolo toata ziua, nu a tinut cont de asta si ne-a lasat fara bautura si ce mai aveam pe acolo , inclusiv o casca si o pereche de manusi , iar cand a fost intrebat de astea a zis ca el le-a pus mai incolo , dar nu ne-a dat prea multe explicatii. multumesc organizatorilor pentru premii si pentru efortul depus , asteptam intrunire de anul viitor. Bravo Toni si multumesc pentru cei 20%. Si da, eu sunt cu casca si manusile lipsa si inca nu imi vine sa cred ca cineva de acolo le-a ciordit. Adica ar fi trebuit sa vin catre casa cu o coaja de bostan in cap, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 uite dom-le cu poti gasi un frate care sa te ajute...alida este din cluj?oriucm imi ajunge numele.......vom fi sclavi etenri ai ALIDEI!!!!!! de ea vb nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 cred nu stiu.....un breten m-a rugta sa intreb.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumushummus Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 MUMMUSHUMMUS Scoate poza de la avatar cat mai curand poti ok? Nu ai voie sa folosesti numele si emblema HELLS ANGELS Nu mai vii la pizza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hunter2002 Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 de ea vb nu? dadadadadada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chirilavasy Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 de ea vb nu? da dadaddadadadad cine e tipa? oricum ne-a dat gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 http://www.art-on-wheels.dk/bikes-gallery/10-vampireOricum arata foarte bine. S-o stapanesti sanatos. Mersi de informatie, motorul e misto rau, numai ca omul e dus, OCC nu este din Danemarca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Daca tot veni vorba de fete dragute, ia sa vedem daca mai are cineva poze cu cea care ii e alaturi norocosului asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
swoboda Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 (editat) Daca tot veni vorba de fete dragute, ia sa vedem daca mai are cineva poze cu cea care ii e alaturi norocosului asta.... da inapoi cateva pagini si o sa mai vezi poze cu ea.. Editat Iunie 2, 2010 de swoboda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memo_alba Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 niste poze.... http://www.ktablind.blogspot.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Floryn. Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Respect Seth MC ! Cat despre fata din poze .. imi pare rau sa va dezamagesc , e luata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 ceva poze de la intrunire gasiti si la mine in semnatura,iar daca va uitati mai adanc gasiti si tricouri ude!! pe la comenturi sa fie linku? Spor la butonat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate