E.Z.rider Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 Dupa ce m-am uitat ca boul in ofertele vanzatorilor de tobe de exhapament, mi-am dat cu seama ca nu se poa' gasi un sistem de-a gata pt motoreta mea E prea veche cica... asta e.. oricum ma costa cam 3-400 de euroi Intrebare: Cine face pe la noi sisteme de evacuare??? Tema este urlatoarea: Motocicleta: Honda CB450S, model PC17 (pt cine intereseaza) Am sistem 2-2 si vreau 2-1 pentr a reduce niste kile. Motorul este sincron (adica fara decalaj intre pistoane) deci nu ar trebui sa apara probleme de echilibrare dac galesiile sunt suficient de lungi. Ideea de baza este copierea sistemului de la CB 500 (cred ca ne da voie ninja-skija) dar cu o toba "racing" sau cu un megafon Deci? Unde se poate? cat ar costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 Dupa ce m-am uitat ca boul in ofertele vanzatorilor de tobe de exhapament, mi-am dat cu seama ca nu se poa' gasi un sistem de-a gata pt motoreta mea E prea veche cica... asta e.. oricum ma costa cam 3-400 de euroi Intrebare: Cine face pe la noi sisteme de evacuare??? Tema este urlatoarea: Motocicleta: Honda CB450S, model PC17 (pt cine intereseaza) Am sistem 2-2 si vreau 2-1 pentr a reduce niste kile. Motorul este sincron (adica fara decalaj intre pistoane) deci nu ar trebui sa apara probleme de echilibrare dac galesiile sunt suficient de lungi. Ideea de baza este copierea sistemului de la CB 500 (cred ca ne da voie ninja-skija) dar cu o toba "racing" sau cu un megafon Deci? Unde se poate? cat ar costa? la noi in cluj este cineva care face din inox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 RADU 0724230550 Nus sigur dar am vazut ca a facut la auto ceva din inox complicat tare. poti sa-l intrebi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iulie 18, 2006 Autor Share Postat Iulie 18, 2006 RADU 0724230550 Nus sigur dar am vazut ca a facut la auto ceva din inox complicat tare. poti sa-l intrebi. MERCI, s-a notat, voi suna, deocamdata sa o vad reparata ca sunt la al treilea service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 Eu zic ca nu merita deranjul, lasa-le pe alea ale ei , le manarim noi cumva sa sune bine, eventual eliminam si compensatorul dintre galerii. E adevarat ca cel mai bun sound il scoti cu un 2 in 1 , dar , din nou, nu merita deranjul... Numai timp lipseste, in rest avem de toate pt o lucrare buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iulie 20, 2006 Autor Share Postat Iulie 20, 2006 Eu zic ca nu merita deranjul, lasa-le pe alea ale ei , le manarim noi cumva sa sune bine, eventual eliminam si compensatorul dintre galerii. E adevarat ca cel mai bun sound il scoti cu un 2 in 1 , dar , din nou, nu merita deranjul... Numai timp lipseste, in rest avem de toate pt o lucrare buna. Axo, problema e de greutate vreau sa scad pana pe la 140-150 de kile si asta, pe langa renuntarea la crikul central sunt punctele cheie ale operatiunii O sdolutie ar fi confectionarea unei tobe de mihloc amplasata chiar sub motor (in locul compensatorului) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 MERCI, s-a notat, voi suna, deocamdata sa o vad reparata ca sunt la al treilea service E BINE CA ESTI PERSEVERENT CU SERVICEURILE!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 da-mi si mie tel tau, poate te ajut ... il cunosc pe alex care face tobe f tari din carbon, iti poate modifica si galeria, totul e sa vrea sa se bage la asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iulie 28, 2006 Autor Share Postat Iulie 28, 2006 da-mi si mie tel tau, poate te ajut ... il cunosc pe alex care face tobe f tari din carbon, iti poate modifica si galeria, totul e sa vrea sa se bage la asa ceva. numarul meu este 0720.54.72.73 nu prea vreau sa pun carbon ca este cam scumpicel... si nicinu prea se integreaza pe o motocicleta naked din '88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Iulie 28, 2006 Share Postat Iulie 28, 2006 nu stiu ce sa spun cu integrarea asta..dar 4 mil pt toba finala ti se pare mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Iulie 28, 2006 Autor Share Postat Iulie 28, 2006 nu stiu ce sa spun cu integrarea asta..dar 4 mil pt toba finala ti se pare mult? nu in nici un caz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Iulie 28, 2006 Share Postat Iulie 28, 2006 banuiam... astazi iti dau un raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 pot sa ma bag si io aici cu o pb de esapament ? imi trebuie o reductie de la o galerie mai ingusta la o teava de esapament mai larga (o palnie strunjita dintr-o teava groasa de cupru/inox) poate cineva sa faca asta repede ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Iulie 30, 2006 Share Postat Iulie 30, 2006 (editat) izi raider, am vb cu Alex, a zic ca modificatul galeriilor de evacuare te costa intre 50 si 100 si ce va de euro, dar asta asa din ce i-am povestit eu. oricum suma nu va fi enorma. finala de carbon, cum ti-am spus 400ron, o sa pun o poza aici sa vezi depsre ce e vorba. sa te gandesti daca iti permiti aceasta modificare si ne auzim la un tel. o sa te sun eu zilelel astea. domnule NAEL voi pune intrebarea si pt dvs. Editat Iulie 30, 2006 de GSK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 sunt curios cum suna! ...ma tenteaza si pe mine pt gpz'u dar mai la iarna ca acum nu stau prea grozav cu $$$ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 in curand vom finaliza siteul pt aceste tobe. vom pune acolo si niste fisiere audio. ce pot sa spun e ca suna demential...f f gros, sunt tobe fara site!!! daca esti din bucuresti, putem sa ne intelnim si te vei convinge singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 (editat) Eu unul am ajuns la concluzia ca daca ma costa in jur de 200 euro o lucrare de genu asta mai bine i-au o toba de mijloc de Ciolo noua care are inclusa si teava dau citeva suduri la unul care se pricepe ma costa in jur de 50 euro maxim toata distractia si suna ok.Cit despre aspectul estetic pun mina o slefuiesc si ii dau o vopsea termo si nu mai are nimic.Dechit sa dau 200 euro pe esapament mai bine ii bag in placute ,semeringuri si altele.La unele moto mai vechi chiar nu merita efortul asta financiar. Toba Cielo misloc 900 mii in Vitan Teava evacuare dacia (aceeasi masura )200 mii Sudurile pe coturi (la orcine nu pot costa mai mult de 300 mii) Fara suparare ...mi-ar placea si mie ceva de genu ,dar nu merita investitia Editat August 3, 2006 de apasu77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaDoG Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Eu unul am ajuns la concluzia ca daca ma costa in jur de 200 euro o lucrare de genu asta mai bine i-au o toba de mijloc de Ciolo noua care are inclusa si teava dau citeva suduri la unul care se pricepe ma costa in jur de 50 euro maxim toata distractia si suna ok.Cit despre aspectul estetic pun mina o slefuiesc si ii dau o vopsea termo si nu mai are nimic.Dechit sa dau 200 euro pe esapament mai bine ii bag in placute ,semeringuri si altele.La unele moto mai vechi chiar nu merita efortul asta financiar. Toba Cielo misloc 900 mii in Vitan Teava evacuare dacia (aceeasi masura )200 mii Sudurile pe coturi (la orcine nu pot costa mai mult de 300 mii) Fara suparare ...mi-ar placea si mie ceva de genu ,dar nu merita investitia frate la motocicleta mea e numai toba de fabrica 170E (fara tva) si e din tabla !!! daca la 200 iti modifica si coturile eu zic ca e super !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 cam asa ma gandeam si eu. pretul denota f mult bun simt din partea prietenului meu. in alta ordine de idei, daca vrei sa emiti o judecata de valoare, nu poti sa-i spui cuiva sa nu-si cumpere ciocolata pt ca tie nu-ti place, tu preferi cola la 2 litrii, nu? inlocuiti voi cola cu simeringurile si ce mai enumera domnul apasu. poate omul nu are probleme cu aceste consumabile, poate unica lui problema e evacuarea, pe care incearca sa o rezolve intr-un mod cat mai profesional si evitand firme de genul C&C tunig unde ar fi nevoie sa vanda mobra ca sa acopere pretul manoperei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ares323 Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 De unde pot cumpara carbon pentru invelis ? Merci. Amicul tau face si tobe bolt on, pentru CBR 900 RR din 1995 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat August 4, 2006 Share Postat August 4, 2006 .. "De unde pot cumpara carbon pentru invelis ?" ... Si eu vreau un raspuns pentru aceasta intrebare daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 HA HA Pai si atunci ce combinatie mai face omul daca da pontul?? A? Siu oricum eu zic ca e mai bine sa-l lasati pe el care se pricepa sa va fac tobe decat sa stricati voi cinci foi de carbon nu credeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat August 21, 2006 Autor Share Postat August 21, 2006 m-am gandit si totusi raman la varianta initiala... Toba intermediara plus una conica la final (nu prea imi plac tobele de carbon, mai ale pe o motociclata din '88) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 sunt curios cum suna! ...ma tenteaza si pe mine pt gpz'u dar mai la iarna ca acum nu stau prea grozav cu $$$ Imi trebuie shi mie o toba finala din aia de carbon la 4 mil, shi modificarea galeriei de evacuare pentru gpz 500s ... cam la cat m-ar duce intraga operatiune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat August 28, 2006 Autor Share Postat August 28, 2006 Imi trebuie shi mie o toba finala din aia de carbon la 4 mil, shi modificarea galeriei de evacuare pentru gpz 500s ... cam la cat m-ar duce intraga operatiune? partea nasoala, ca si la mine este faptil ca tu ai nevoie de un alt "colector" de evacuare... tu ai sistem doi-in-doi si trebuie sa faci cumva sa aduci ambele galerii la aceeasi lungime si la un treseu asemanator fara prea multe coturi. cea mai simpla solutie in cazul asta mi se pare confectionarea unei tobe intermediare, iar partea misto e ca poti monta dupa aceea orice final vrei (inclusiv un "megafon" asa cum vroiam eu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate