Metal Heart Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Pai, eu inca nu stiu daca maine o sa vin cu moto sau cu un amic cu masina, sa beau si eu niste beri pe acolo si sa pozez decolteuri Mai vad dimineata care-i atmosfera si ma hotaresc atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neaorin Postat Aprilie 20, 2012 Share Postat Aprilie 20, 2012 Pai, de unde esti, in primul rand... iar apoi cam ce te-ai interesa. Cu putina documentatie, poti face tu o gramda de chestii. PS: if it works, don't fix it!!! Sunt din Bucuresti (pta Muncii)... si m-ar interesa sa auda si altcineva motorul si sa spuna daca i se pare ok sau daca ar fi nevoie de o sincronizare de carburi sau de altceva. Maine pe la 11 am sa fiu la SMAEB cu utilajul. Lasati un PM cu nr de tel daca sunteti in zona si aveti un pic de timp. Daca nu, poate cu alta ocazie, cine stie. Multzam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 (editat) Sunt din Bucuresti (pta Muncii)... si m-ar interesa sa auda si altcineva motorul si sa spuna daca i se pare ok sau daca ar fi nevoie de o sincronizare de carburi sau de altceva. Maine pe la 11 am sa fiu la SMAEB cu utilajul. Lasati un PM cu nr de tel daca sunteti in zona si aveti un pic de timp. Daca nu, poate cu alta ocazie, cine stie. Multzam. Pai, daca stai la Muncii, vezi ca eu imi fac veacul pe la Rond pe Maior Coravu. Poate vii intr-o seara pe acolo si mai povestim ce si cum. Urmareste topicul din PANTELIMON si vezi cand si cum ne mai adunam! Editat Aprilie 21, 2012 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 (editat) Succes! Din ce am vazut, Yamaha are preturi bune la modelele 2010-2011. Poate acum, si la SMAEB prinzi vreo oferta calumea Vezi ca ai 3 dealeri oficiali Yamaha, poate negociezi cum trebuie cu delaerul care vrea sa vanda cu adevarat Personal, iti recomand Dual Tours, dar vezi de unde sare iepurele! ..... Mamaaaa, ce urata a fost ploaia de noaptea trecuta. Direct la spalatorie m-am oprit. Metal Heart...ai fi un mare domn daca m ai ajuta si pe mine cu un rand de crash uri ca ale tale...le ai luat noi din ,,magazin,, sau sunt facute...ala e praful ala renumit din Sahara,nu? Editat Aprilie 21, 2012 de obeapaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 21, 2012 Share Postat Aprilie 21, 2012 Da, cica ala-i praful din Sahara Crahpadurile alea sunt noi, asa le-am luat de la cineva. Avea un Fazer, l-a vandut si a ramas cu alea nemontate. Sigur le gasesti pe e-bay... uite-le AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andynuta Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 Salut! Am o nedumerire! Furtunele de la rezervor...cele 2 de scurgere(aerisire)... aveti idee cum se termina? Cu dop sau supapa? Din desenele din manual nu imi dau seama. Ca eu am luat moto putin incompleta si daca fac plinu imi curge benzina p-acolo! Multumesc anticipat! Seara buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Aprilie 25, 2012 Share Postat Aprilie 25, 2012 (editat) Furtunul de supraplin se termina fara nimic, este pus acolo ca sa curga benzina jos daca pui prea mult in rezervor (sa nu curga pe un motor incins si sa ia foc). Nu stiu de care alt furtun vorbesti si ce rol are. Editat Aprilie 25, 2012 de AdrianB1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caron Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 (editat) Unul este supraplinul de la rezervor cum spune colegul mai sus, iar al doilea vine din filtru de aer pt ca acolo se evacueaza uleiul scurs in motor (adica unde n-ar trebui sa fie). Asta al doilea de obicei are dop (nu m-am uitat la FZ dc are, dar la GSXF are) astfel poti verifica daca motorul "scapa/papa" ulei. E normal sa aiba "urme" nesembificative de ulei, dc ajunge mult ulei acolo nu-i de bine. Cine poate aduce completari... va rog Editat Aprilie 26, 2012 de Caron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freedomfighter Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Va salut pe toti! Ieri am achizitionat si eu un Yamaha FZS 600 din 2000 si am o mica problema. Motocicleta a stat vreo 3 ani si flansele de la admisie care vine intre carburatoare si motor sunt crapate! Inca nu trage aer fals dar nu se stie nici odata! M-am uitat peste tot pe internet si au un pret destul de piperat! Cineva stie ceva metoda mai ieftina? Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Unul este supraplinul de la rezervor cum spune colegul mai sus, iar al doilea vine din filtru de aer pt ca acolo se evacueaza uleiul scurs in motor (adica unde n-ar trebui sa fie). Asta al doilea de obicei are dop (nu m-am uitat la FZ dc are, dar la GSXF are) astfel poti verifica daca motorul "scapa/papa" ulei. E normal sa aiba "urme" nesembificative de ulei, dc ajunge mult ulei acolo nu-i de bine. Cine poate aduce completari... va rog furtunul 2 este epuratorul de gaze. deoarece motorizarea este una cu carter deschis prin acel furtun este eliminat excesul de presiune ce se creaza in interiorul carterului. aceasta crestere de presiune este direct proportionala cu turatia. cand setul motor e pe terminate o patre din presiunea ce se creeaza in pistoane si este destinata miscarii acestora si implicit a agregatului, ajunge in carter marin presiunea uleiului. aceasta treaba duce la subtierea uleiului si la aruncarea acestuia pe furtunetele buclucas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freedomfighter Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Si fzsu lu stulewa are podurile crapate, ma gandeam ca le poti imbraca in silicon Pai o sa imbrac si eu cu ceva material din cauciuc, n-am ce face. Multumesc pt raspuns:D ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Si ale mele-s crapate si se pare ca si perforate. Nu mai trage deloc cum trebuie. Solutia este: www.ebay.co.uk sau www.ebay.de. Sunt cam 100 de euro. N-am ce face, asta e, trebuie sa le schimb, ca altfel imi consuma si benzina ca la balamuc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 Pentru cine intereseaza am FZ6-le la vanzare: /index.php?%2Ftopic%2F677109-vand-yamaha-fz6-2005-16000-km%2F Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 intrebare: e mai ok un parbriz givi touring decit asta stoc de pe un fzs din 2001? ajuta sau e o investitie aiurea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 (editat) Florin, da, ia-ti parbrizul - se merita, mai ales pentru drumuri lungi. Ai putea sa cauti si din ala, double-bouble, si ala e destul de interesant. Personal, as merge pe ala GIVI. MI-am comandat si eu manete din alea scurte. Arata interesant si au si o prindere mai buna fata de alea stock. Problema e ca nu prea se gasesc pentru FZS600, asa ca am luat pentru FZS1000. Frana se pupa la fix, problema a aparut la ambreiaj - nu se pupa de nici o culoare. Am vb cu un amic, o sa iau o prindere de Thundercat, aia s-ar putea sa se potriveasca. Daca nu merge de T-Cat, o sa incerc si cu R6. Editat Mai 4, 2012 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 stie careva un parbriz touring givi second de dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 8, 2012 Share Postat Mai 8, 2012 Vand un parbriz de Fazer 2004 original stare f buna, ma lovesc de el prin boxa, 150 lei. Cine e interesat astep un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 9, 2012 Share Postat Mai 9, 2012 salut,de maine sau vineri o sa fiu posesor de fz6 2005,as vrea sa stiu ce sfaturi imi dati,e primul meu 600,si imi este un pic frica de ea,(putere,greutate),am avut de ales dintre z750 sau fz6,am ales fz6 pentru ca imi place pozitia si iti ofera cate un pic din toate,putere,pozitie,etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Ca iti este frica, este bine. Asta o sa te impiedice sa faci prostii cu ea. Ia-o usor pana te obisnuiesti cu ea si nu vei avea nici o problema. Sa o calaresti sanatos, fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 (editat) prima ieseala,am facut putini kilometrii,am bagat putina benzina si am luat-o usurel asa cu a-1-a si a-2-a,i-am mai dat si a-3-0 cei drept dar mai mult de 50 la ora nu am avut curaj sa ii dau si nici nu vreau,e frumos asa mai incet,are un sunet frumos,(sitele scoate din toba) Editat Mai 10, 2012 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_bra Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Frumoasa mobra....sa o stapanesti sanatos si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Mersi asa sa fie,e cam stres cu siguranta la bloc.noroc ca are alarma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felin Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Stie cineva unde pot repara o carena de fz6? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Stie cineva unde pot repara o carena de fz6? poti si tu. asta daca vrei. exista chit de fibra de sticla la magazine care se aplica pe interiorul carenei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 Stie cineva unde pot repara o carena de fz6? eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate