Robert Rmh Postat Februarie 28, 2013 Share Postat Februarie 28, 2013 pai da man,mai ieftin,dar macar e calitate? e ceva facut calumea? sau iese tiganie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenz0 Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Salut baieti! Sunt nou pe forum, nou in ale motociclismului Am luat o frumusete de fz6 s 2005..dar care cred ca are o problema Are tobe sport scorpion red power...la rece se aude un suierat de la motor din partea dreapta...Se aude si la cald dar mult diminuat...cei care au auzit-o spun ca e de la tobe... Inca o problema ar fi ca din esapament iese fum mai mult pe partea stanga. Motorul nu merge rotund asa cum am auzit la alte motoare... Inca nu a fost vazuta de catre un mecanic. Ceva pareri ? Tks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Da, sa o duci la un mecanic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 pai da man,mai ieftin,dar macar e calitate? e ceva facut calumea? sau iese tiganie? Arată foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Salut baieti! Sunt nou pe forum, nou in ale motociclismului Am luat o frumusete de fz6 s 2005..dar care cred ca are o problema Are tobe sport scorpion red power...la rece se aude un suierat de la motor din partea dreapta...Se aude si la cald dar mult diminuat...cei care au auzit-o spun ca e de la tobe... Inca o problema ar fi ca din esapament iese fum mai mult pe partea stanga. Motorul nu merge rotund asa cum am auzit la alte motoare... Inca nu a fost vazuta de catre un mecanic. Ceva pareri ? Tks probabil e vorba de motocicleta din resita,am vazut si eu video cu ea,parea ok in video,nu stiu sa ce zic,consulta parerile mai multor mecanici daca nu dute la unu,dar unu bun sa fie,eu iti pot recomanda pe cineva care se pricepe daca te intereseaza,eu pe a mea cand am cumparato am avut norocul sa fie in preajma mecanicul,si surpriza,motocicleta a fost foarte ingrijita,sa nu fie distributie ceva,dar mar mira la km asa putini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 1, 2013 Share Postat Martie 1, 2013 Distribuția nu șuieră. @Kenz0 verifică și etanșarea galeriilor, poate scapă ceva pe traseu, desi nici atunci nu șuieră ci mai degrabă țâsâie. Deschide și tu un topic la service dacă nu vrei să te duci la mecanici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenz0 Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 Da e moto din Resita. Voi merge cu ea la mecanic si revin cu verdictul. De mers, merge perfect, trage foarte bine, schimba la fel de bine Multumesc pt pareri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzu Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 Salut baieti! Sunt nou pe forum, nou in ale motociclismului Am luat o frumusete de fz6 s 2005..dar care cred ca are o problema Are tobe sport scorpion red power...la rece se aude un suierat de la motor din partea dreapta...Se aude si la cald dar mult diminuat...cei care au auzit-o spun ca e de la tobe... Inca o problema ar fi ca din esapament iese fum mai mult pe partea stanga. Motorul nu merge rotund asa cum am auzit la alte motoare... Inca nu a fost vazuta de catre un mecanic. Ceva pareri ? Tks eu cred ca ti pare,si a mea face tot la fel cu toba stock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 2, 2013 Share Postat Martie 2, 2013 o recomandare pentru un bug spoiler? baracuda? ermax? puig? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kenz0 Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 @ suzu : e posibil, sunt incepator si nu stiu sa interpretez inca sunetele care ies din motor voi merge pentru linistea mea la mecanic week viitor si revin cu post tks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 -Eu am demontat suportul de Topcase toamna trecuta, ca nu-mi incapea prelata cea groasa peste motor.. suportul se prinde de manerele pasagerului, iar intre manerele pasagerului si suportul de topcase, se afla o folie lipita, ca sa nu zgarie manerele.. -Ce as putea sa pun in locul foliei lipite pe manere ?Eu ma gandeam sa pun niste folie stretch si s-o fixez cu niste scoci..dupa care prind suportul de topcase peste.. P.S. Vineri a facut si eu vreo 15 km, foarte frumos afara si nu am simtit frigul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 (editat) sonyy : PUIG si iti recomand si http://www.ebay.com/itm/Puig-Pro-Frame-Sliders-Yamaha-FZ6R-FZ6-R-2010-2012-/390544842043?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item5aee495d3b Puig am eu pe motor si e super frumos ,look agresiv calitate buna ,adica nu se vad urme de pietricele nu nimic . mai exact pe aceasta il am : http://www.motorcycle-exhausts.co.uk/PUIG_Belly_Pan_YAMAHA_FZ6__FZ6_Fazer__S2_0710--product--5479.html Editat Martie 3, 2013 de MAILM4N Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 3, 2013 Share Postat Martie 3, 2013 (editat) si l-ai cumparat dupa ebay sau de la ei dupa site?imi place cum arata cel de la puig,dar park pare cam mititel,cel de la ermax ce parere ai? Editat Martie 3, 2013 de sonyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzu Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 @ suzu : e posibil, sunt incepator si nu stiu sa interpretez inca sunetele care ies din motor voi merge pentru linistea mea la mecanic week viitor si revin cu post tks poti sa treci si pe la mine pt un termen de comparatie,am 2 in curte la fel cu a ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 sonyy : PUIG si iti recomand si http://www.ebay.com/itm/Puig-Pro-Frame-Sliders-Yamaha-FZ6R-FZ6-R-2010-2012-/390544842043?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item5aee495d3b Puig am eu pe motor si e super frumos ,look agresiv calitate buna ,adica nu se vad urme de pietricele nu nimic . mai exact pe aceasta il am : http://www.motorcycle-exhausts.co.uk/PUIG_Belly_Pan_YAMAHA_FZ6__FZ6_Fazer__S2_0710--product--5479.html Aveti mare grija ca, dupa cum vad eu, in primul link este un produs pentru FZ6R, ceea ce e total diferit de FZ6S sau S2 (produsul din al 2-lea link este pentru S2). FZ6R este modelul pentru USA , adica un XJ6 complet carenat. Mare atentie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Ati iesit careva la plimbare pana acum ? Saptamana trecuta am facut o tura scurta, iar azi am venit cu el acasa..daca maine dimineata nu-mi este frig, continui sa merg zilnic cu el, daca nu..astept aprilie sau mai, oricum mai am asigurare vreo 15 zile.. Trebuie sa ma pregatesc si pentru inmatriculare: -schimbat xenon cu cu bec normal -schimbat cauciuc spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Azi am intalnit un Fazer prin oras, avea niste tobe Arrow parca si faceau un zgomot destul de distractiv - sportiv la unele turatii si distante, de scuter in alte turatii si distante. Am mers vreo 2 km in aceeasi directie, o parte in spatele lui, la un moment dat l-am depasit, apoi in fata lui (pe benzi diferite) si sunetul era destul de comic uneori, iar tobele pareau extrem de scurte, gen scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 cu siguranta nu eram eu..ma Adriane, stam in acelasi cartier si odata nu ne-am vazut..da si tu un semn ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Era un Fazer negru cu parbrizul negru, nu mai tin minte numarul dar era de Bucuresti. Eu circul prin oras doar spre birou si inapoi la ore imprevizibile, oricand intre 8 dimineata si 2 noaptea. In rest nu ies niciodata cu motocicleta prin cartier, nu am la ce - ori plec din Bucuresti (direct pe centura, ca e aproape), ori ies cu bicicleta. Chiar dau ture cu bicicleta prin cartier cateodata, cate 15 km pana la Razoare si inapoi sau peste 20 in Herastrau. Cu moto in oras nu are nici un farmec, prefer Bolboci sau Adamclisi sau Transalpina (evit Transfagaraseanul din cauza ca urasc bucata de la Vidraru la Capra, e asfaltul prost). Apropo, daca reusesc sa rezolv cu concediul plec la Capul Nord pe Fazer. Trebuie sa verific ce bagaje pot sa pun pe el, am topcase de 46L dar un model extrem de fragil (asa mi se pare) si nu am genti laterale. La prima tura pe Transalpina trebuie neaparat sa il sun pe Shepard, ii sunt dator cu tura aia, dar in rest ies cu un coleg de birou sau singur. Mai ieseam cu 2 forumisti pe vremuri, dar nu s-a mai intamplat de ceva vreme, unul s-a si mutat din Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 -Pai nici eu nu ma omor cu plimbatul prin bucuresti..dar acum este la inceput de sezon si majoritatea suntem destul de entuziasmati...vara trecuta am folosit bicicleta, 3 iesiri pe saptamana, minim cate 30km fiecare..iar din cauza asta am slabit 8 kg, fara sa vreau.. -Un loc in care mi-as dori sa ma plimb cu motocicleta, este peninsula scandinava.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shepard Postat Martie 6, 2013 Share Postat Martie 6, 2013 Asa sa faci, dar sa ma suni mai inainte cu o saptamana-doua, sa fiu liber in week-endul ala. Bandite, e valabil si pentru tine, daca treci in "sus" dai de stire. ... La prima tura pe Transalpina trebuie neaparat sa il sun pe Shepard, ii sunt dator cu tura aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 daca te plimbi prea mult in oras,tio cam cauti cu lumanarea,mai bine bagi ceva mai scurt,un oltenita,giurgiu,belciugatele etc... si e mai frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 incercam duminica o tura mica de primavara https://maps.google.ro/maps?saddr=Bucharest&daddr=Ogrezeni,+Giurgiu+to:Mih%C4%83ile%C5%9Fti,+Giurgiu+to:Bucharest&hl=en&ie=UTF8&ll=44.394052,25.915375&spn=0.327255,0.727158&sll=44.395033,25.915375&sspn=0.32725,0.727158&geocode=FXT8pQIdUVCOASlPrTy_OvmxQDEoppx84zIGrA%3BFZu-pQIdCyuJASm9SLmwCvetQDE1kcn-AoNS1Q%3BFTFUpAIdAE-LASkt0uVBx_2tQDGHGw2CNkDK3Q%3BFXT8pQIdUVCOASlPrTy_OvmxQDEoppx84zIGrA&oq=bucuresti&mra=ls&t=m&z=11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Aia e tura de plimbat cu bicicleta, nu cu moto, Vrei sa dai o tura de o o ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Salut , Cine poate sa mi dea si mie numarul lui Dacian ,tipul care este tapiter ?!Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate