Alex The Ripper Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 M-as baga si eu la o plimbare, dar duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Noiembrie 4, 2010 Share Postat Noiembrie 4, 2010 Duminica ! dadada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 Haideti bre, facurati ceva zilele astea? Vreau sa vad poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 Haideti bre, facurati ceva zilele astea? Vreau sa vad poze! Eu am facut secsutz, se pune? Vrei poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 Eu am facut secsutz, se pune? Vrei poze? Daca partida de secs implica si o alta persoana in afara de tine si de secs feminin, da, de ce nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 Daca partida de secs implica si o alta persoana in afara de tine si de secs feminin, da, de ce nu Pai daca nu implica si o alta persoana, nu se mai numea secsutz. Stii doar care e diferenta intre secsutz si masturbare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Haideti bre, facurati ceva zilele astea? Vreau sa vad poze! Ete AICI . Pentru cine e interesat de FZ6 Fazer S2 sunt doua bucati ( culoare negru) la vanzare pe strada Reanvierii din sectorul 2, adica aici ( e si o spalatorie auto acolo), ........nu stiu preturi. Toate bune . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 O furca fata ptr fz6 ,unde se poate gasii ?si cam la ce bani ,adica daca cunoasteti pe cineva care are la dezmebrat si doreste sa vanda pe bucati ?! 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 15, 2010 Share Postat Noiembrie 15, 2010 Ce facusi, ai lovit-o? Vezi ca Zircon si-a pus furca de R6 pe a lui, cere-i detalii de ce si cum. O alta alternativa o gasesti pe ebay. daca ai doar partea superioara a jambei stramba, vezi ca sunt unii prin Italia de vand alea, dar costa cam 150 E bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Din neferire ,da ,in weekend o duc la mecanic sa-mi evaluze paguba . oricum,e bine ca motorul e intreg,adica cutie de viteze,motor ,rezervor .manete,manere ,far ,etc . tobele la fel :X ,jantele,doar furca/jambe is putin strambe... plm...asa patesti cand nu casti ochii pe strazile din Ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 16, 2010 Share Postat Noiembrie 16, 2010 Vezi ca daca jambele nu sunt cutate, sunt doar usor strambe, se pot indrepta. cauta pe aici pe forum, ca ai sa gasesti informatii. Daca, in schimb, ai cuta pe ele, pa! Altele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Cam asa arata lovitura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 Pana n-o dai jos sa vezi exact, nu-ti dai seama. Oricum, stai cu ochii pe ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 18, 2010 Share Postat Noiembrie 18, 2010 ce patisi? ai intrat in cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 19, 2010 Share Postat Noiembrie 19, 2010 Am ocolit un indicator de pe mijlocul strazii,apoi m-am incadrat pe banda mea,fix intr-o groapa uriasa,din care nu am putut sa mai ies. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Am citit pe sarite topicul asta ca's multe pagini rau si ce vroiam sa aflu tot n'am aflat. Isi face vre'o unu un pustiu de bine si'mi spune si mie care e diferenta intre Fz6 S si N ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Care nu iese la numaratoare? /index.php?showtopic=606230 @SyDemon: FZ6S e varianta cu semicarena, Fazer, iar FZ6N e cel naked (daca nu ma insel ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 @SyDemon: FZ6S e varianta cu semicarena, Fazer, iar FZ6N e cel naked (daca nu ma insel ) Ai dreptate, acum vin de la reprezentanta Yamaha din CT si din ce am inteles singura diferenta este ca Fazerul are carena si N'ul nu are ? Eu gandeam ca mai sunt si alte deosebiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Pai ar mai fi: Fazerul vine si cu cric central. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Daca nu e cu suparare, caut si eu un Fazerist din CT cat sa ne intalnim la o cafea sau ceva gen si sa apuc sa ma sui si eu in sa pt 1 clipa sa vad cum stau. Pe topicul dedicat Constanta ..cam bate vantul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby75 Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Daca nu e cu suparare, caut si eu un Fazerist din CT cat sa ne intalnim la o cafea sau ceva gen si sa apuc sa ma sui si eu in sa pt 1 clipa sa vad cum stau. Pe topicul dedicat Constanta ..cam bate vantul Un indiciu AICI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Salut baieti , Aveti idee de unde pot achizitiona un pinten ,si care ar fi denumirea lui ,sa-l caut pe net,ca ma gandesc ca daca`l traduc doar in engleza ,nu o sa-l gasesc,ca e un termen anume,nu mot-a-mot. Merci , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vane Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Ai dreptate, acum vin de la reprezentanta Yamaha din CT si din ce am inteles singura diferenta este ca Fazerul are carena si N'ul nu are ? Eu gandeam ca mai sunt si alte deosebiri Mai e o protectie de furtun care la S nu e necesara datorita semicarenei. Claxonul e amplasat diferit Oricum, aceeasi semicarena genereaza diferente notabile la faruri (nakedul are faruri care bat dupa coltz ) )si la prinderea oglinzilor (fixa pe S). Si un aspect practic. Pe Naked la 200 parca esti in avion dupa cum zicea un prieten. Prinde bine un parbriz aftermarket Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAILM4N Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Prinde bine un far,dar parca ii strica frumusetea de NAKED. Dar asta e bine la naked,nu prea poti sa o arzi race decat pt vreo 5 minute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Salut baieti , Aveti idee de unde pot achizitiona un pinten ,si care ar fi denumirea lui ,sa-l caut pe net,ca ma gandesc ca daca`l traduc doar in engleza ,nu o sa-l gasesc,ca e un termen anume,nu mot-a-mot. Merci , bug spoiler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate