Sari la conținut

Fz6 S/N

Urs_meloman
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Daca partida de secs implica si o alta persoana in afara de tine si de secs feminin, da, de ce nu :kiss:

Pai daca nu implica si o alta persoana, nu se mai numea secsutz. Stii doar care e diferenta intre secsutz si masturbare... :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Haideti bre, facurati ceva zilele astea? Vreau sa vad poze!

Ete AICI :kiss: .

Pentru cine e interesat de FZ6 Fazer S2 sunt doua bucati ( culoare negru) la vanzare pe strada Reanvierii din sectorul 2, adica aici ( e si o spalatorie auto acolo), ........nu stiu preturi.

Toate bune :moto: .

Link spre comentariu

Ce facusi, ai lovit-o?

Vezi ca Zircon si-a pus furca de R6 pe a lui, cere-i detalii de ce si cum. O alta alternativa o gasesti pe ebay. daca ai doar partea superioara a jambei stramba, vezi ca sunt unii prin Italia de vand alea, dar costa cam 150 E bucata.

Link spre comentariu

Din neferire ,da :goodposting:,in weekend o duc la mecanic sa-mi evaluze paguba .

oricum,e bine ca motorul e intreg,adica cutie de viteze,motor ,rezervor .manete,manere ,far ,etc .

tobele la fel :X :blink: ,jantele,doar furca/jambe is putin strambe...

plm...asa patesti cand nu casti ochii pe strazile din Ro.

Link spre comentariu

Vezi ca daca jambele nu sunt cutate, sunt doar usor strambe, se pot indrepta. cauta pe aici pe forum, ca ai sa gasesti informatii. Daca, in schimb, ai cuta pe ele, pa! Altele!

Link spre comentariu

Am citit pe sarite topicul asta ca's multe pagini rau si ce vroiam sa aflu tot n'am aflat. Isi face vre'o unu un pustiu de bine si'mi spune si mie care e diferenta intre Fz6 S si N ?

Link spre comentariu

@SyDemon: FZ6S e varianta cu semicarena, Fazer, iar FZ6N e cel naked (daca nu ma insel :laugh:)

Ai dreptate, acum vin de la reprezentanta Yamaha din CT si din ce am inteles singura diferenta este ca Fazerul are carena si N'ul nu are ? Eu gandeam ca mai sunt si alte deosebiri :)

Link spre comentariu

Daca nu e cu suparare, caut si eu un Fazerist din CT cat sa ne intalnim la o cafea sau ceva gen si sa apuc sa ma sui si eu in sa pt 1 clipa sa vad cum stau. Pe topicul dedicat Constanta ..cam bate vantul :)

Link spre comentariu

Daca nu e cu suparare, caut si eu un Fazerist din CT cat sa ne intalnim la o cafea sau ceva gen si sa apuc sa ma sui si eu in sa pt 1 clipa sa vad cum stau. Pe topicul dedicat Constanta ..cam bate vantul :)

Un indiciu AICI.

Link spre comentariu

Salut baieti ,

Aveti idee de unde pot achizitiona un pinten ,si care ar fi denumirea lui ,sa-l caut pe net,ca ma gandesc ca daca`l traduc doar in engleza ,nu o sa-l gasesc,ca e un termen anume,nu mot-a-mot.

Merci ,

Link spre comentariu

Ai dreptate, acum vin de la reprezentanta Yamaha din CT si din ce am inteles singura diferenta este ca Fazerul are carena si N'ul nu are ? Eu gandeam ca mai sunt si alte deosebiri :)

Mai e o protectie de furtun care la S nu e necesara datorita semicarenei. Claxonul e amplasat diferit :P

Oricum, aceeasi semicarena genereaza diferente notabile la faruri (nakedul are faruri care bat dupa coltz :duel:) )si la prinderea oglinzilor (fixa pe S).

Si un aspect practic. Pe Naked la 200 parca esti in avion dupa cum zicea un prieten. Prinde bine un parbriz aftermarket :)

Link spre comentariu

Salut baieti ,

Aveti idee de unde pot achizitiona un pinten ,si care ar fi denumirea lui ,sa-l caut pe net,ca ma gandesc ca daca`l traduc doar in engleza ,nu o sa-l gasesc,ca e un termen anume,nu mot-a-mot.

Merci ,

bug spoiler

Link spre comentariu