ianachim Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 bucuresti ploiesti buzau braila tulcea babadag enisala ovidiu harsova slobozia urziceni bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 bucuresti ploiesti buzau braila tulcea babadag enisala ovidiu harsova slobozia urziceni bucuresti daca faci cumva sa fiu la 13.00 la ploiesti , sa ma bag in seama un pic cu alpii , ma ai de client , daca nu , asta e , sa fii iubit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 ok, vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 s-a devansat ploiestiu pt sambata dim , asa ca vin si eu ( cel putin ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanrr Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 merg si eu....... unde ne intalnim ? la ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 bucuresti ploiesti buzau braila tulcea babadag enisala ovidiu harsova slobozia urziceni bucuresti CIORBA DE PESTE DE LA MUIRGHIOL A FOST .....E X C E L E N T A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 6, 2010 Autor Share Postat Iunie 6, 2010 multumesc celor ce au participat adica 6 la numar sa o luam in ordinea varstei..DE PENSIONARE TATAIEEE VARADERO IULICA 22 DAN.S DIDI IANACHIM MANUEL ALEX super zi, drumuri, ciorba...la mine pas 740 km 12 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_NRG Postat Iunie 6, 2010 Share Postat Iunie 6, 2010 /index.php?showtopic=536700 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 CIORBA DE PESTE DE LA MUIRGHIOL A FOST .....E X C E L E N T A * sa-ti fie! ...de bine, ca altfel nu pot sa zic (mai rau de-atat, nu ma puteai face sa sufar, bey! ) @ianachim - ce facushi, bey, ai plecat cu 7 si te-ai intors cu 6?! mne, te-ai emotionat si ai uitat sa numeri(?) data viitoare o sa ma rog ...sa va ploua!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Daca ne luam dupa problemele de sanatate Ianachim este pe primul loc. IANACHIM este DALTONIST. Mori de ris nu alta.Haina rosie zice ca este verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 7, 2010 Autor Share Postat Iunie 7, 2010 Daca ne luam dupa problemele de sanatate Ianachim este pe primul loc. IANACHIM este DALTONIST. Mori de ris nu alta.Haina rosie zice ca este verde. ce geaca verde avea manuel.... da ma TATAIE recunosc sunt daltonist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 * sa-ti fie! ...de bine, ca altfel nu pot sa zic (mai rau de-atat, nu ma puteai face sa sufar, bey! ) @ianachim - ce facushi, bey, ai plecat cu 7 si te-ai intors cu 6?! mne, te-ai emotionat si ai uitat sa numeri(?) data viitoare o sa ma rog ...sa va ploua!!!! Data viitoare iau niste portii de ciorba..in top-case. Ianachim cu baietii au plecat 6 din Bucuresti ,ne-am regrupat 7 cu mine la Ploiesti..iar la intoarcere ne-am despartit inainte de Harsova..ei mergand pe autostrada..eu pe Slobozia -Urziceni -Ploiesti. Lasa-ma cu ploaia ca am mers in A pe ploaie de-mi ajunge pentru anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Data viitoare iau niste portii de ciorba..in top-case. Ianachim cu baietii au plecat 6 din Bucuresti ,ne-am regrupat 7 cu mine la Ploiesti..iar la intoarcere ne-am despartit inainte de Harsova..ei mergand pe autostrada..eu pe Slobozia -Urziceni -Ploiesti. Lasa-ma cu ploaia ca am mers in A pe ploaie de-mi ajunge pentru anul asta. * am inteles. ma bucur deja la gandul ciorbei din topcase (da' mai bine o halim acolo impreuna, in agust, ...eu nu stiu drumul, asa ca imi trebuie "carmaci"). bine, fara ploaie la Ploiesti, sa ploua doar pe unde pleaca Daltonistu' & Co. ! (voodoooooooo time!!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 (editat) * am inteles........pleaca Daltonistu' & Co. ! (voodoooooooo time!!) Nu e daltonism. ..desi am mari dubii de ce catelusul acela de la Enisala avea o rana rosiatica pe nas si nu o frunza verde pe nas.... Se numeste discromatopsie ,poate avea diverse forme de manifestare, pe diverse nuante de verde-rosu sau albastru. De obicei discromatopsia este insotita de Dispraxie ,acesta fiind -cred- motivul pentru care lipseste capacitatea de a conduce o motocicleta simultan cu apasarea butonului PTT pentru a vorbi la statie cu ceilalti din grup. voooodooooo ! Editat Iunie 7, 2010 de 22iulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 7, 2010 Autor Share Postat Iunie 7, 2010 apropo tataie si dans care doreau sa se dea pe cheia ca e mai scurt si aproape de casa pai cred ca la cate ambulante au fost pe acolo la cele 5 accidente abia azidimineata erati acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 apropo tataie si dans care doreau sa se dea pe cheia ca e mai scurt si aproape de casa pai cred ca la cate ambulante au fost pe acolo la cele 5 accidente abia azidimineata erati acasa * hm, din cate spune geografia mea (aia care-a mai ramas...) Cheia e mai la nord, adica muuuuult "afara" din traseul vostru (ala postat aici). ce sa cautati p-acolo, nu stiu. da' fiecare cu ...ornitologia lui. deh! ce sa-i faci, unii elefanti cred ca un traseul mai lung (spre casa) le da mai mult timp de gandire (ce sa spuna cand ajung, ca au spus ca vin la praz!). sau cred ca lungimea conteaza... anyway, frumoasa tura! voodooooo! (merge si cu ciorba?) P.S. acum scot si Cheia din traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asilindean Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Salutare la toti, sunt cel cu Transalpul din Rompetrolul de pe autostrada. Multumesc de ajutor. Numai bine si asfalt uscat, Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 ce ai patit mai nene adi? ps. aicisa ala de te-a agatat la enisala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 bucuresti ploiesti buzau braila tulcea babadag enisala ovidiu harsova slobozia urziceni bucuresti Pasarica, inteleg ca ti-ai luat permisul???!!! Si cu venele stai bine, esti ok??? Daca ti le tai, imi lasi mie vitezana??? Haide, neneeeeaaa!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_NRG Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 (editat) Daca ne luam dupa problemele de sanatate Ianachim este pe primul loc. IANACHIM este DALTONIST. Mori de ris nu alta.Haina rosie zice ca este verde. Domnu' Mihai, nu ne spuneti nimic nou. Toata lumea stie ca INACHIM este complet daltonist. Vede viata numai in roz Editat Iunie 7, 2010 de Alex_NRG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 * hm, din cate spune geografia mea (aia care-a mai ramas...) Cheia e mai la nord, adica muuuuult "afara" din traseul vostru (ala postat aici). ce sa cautati p-acolo, nu stiu. da' fiecare cu ...ornitologia lui.deh! ce sa-i faci, unii elefanti cred ca un traseul mai lung (spre casa) le da mai mult timp de gandire (ce sa spuna cand ajung, ca au spus ca vin la praz!). sau cred ca lungimea conteaza... anyway, frumoasa tura! voodooooo! (merge si cu ciorba?) P.S. acum scot si Cheia din traseu. ...iar te-ascunzi dupa cuvinte? Mai bine fii pe faza, ceva mai jos de replica ta a aparut si concurenta, dar pe ea n-am avut placerea s-o cunosc! Stai cuminte si mai inchiriaza si tu cate o moto, ai o gramada de "chei" in jurul Munich si poate gasesti si un tataie sa-ti arate drumul (sic!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 (editat) ...pe ea n-am avut placerea s-o cunosc! * tu ai pierdut, in cazul asta eu n-am concurenta. doar tovarasi(tovarase) de drum. Stai cuminte si mai inchiriaza si tu cate o moto, ai o gramada de "chei" in jurul Munich si poate gasesti si un tataie sa-ti arate drumul (sic!) * danut, mama, am sa inchriez moto cand o sa am o zi libera (de tot). probabil la Garmish (inceputul lui iulie), daca veniti si voi, altfel ma abtin Editat Iunie 7, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 (editat) ... ceva mai jos de replica ta a aparut si concurenta..... buna dimineata, Concurenta exista doar cand este in joc o miza. Si aici, nu e cazul. Iar eu si Cria, nu ne vom concura niciodata! Editat Iunie 8, 2010 de bea2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 8, 2010 Autor Share Postat Iunie 8, 2010 Pasarica, inteleg ca ti-ai luat permisul???!!!Si cu venele stai bine, esti ok??? Daca ti le tai, imi lasi mie vitezana??? Haide, neneeeeaaa!!!! nesatulooooo nu.ti mai ajung cele 3 motoare sau vrei hibirdul meu brotacel..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 multumesc celor ce au participatTATAIEEE VARADERO IULICA 22 DAN.S DIDI IANACHIM MANUEL ALEX multumim si celor care n-au participat ... si ne-au asteptat acasa linistite eu trebuia sa fiu mai jos in lista asta , dar ma multumesc cu faptul ca este altcineva primul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate