JUPITER_M Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 Armat pana in dinti cu echipament si cu Domnu Profesor alias DCSAN20 am decis sa tragem o tura pana la babele .. sus pe platou nu am gasit nici-o baba pt ca vremea era naspa .. singura baba de sus eram eu cu pozele stam prost pt ca am urcat fara oprire pt ca ploua .. dupa pauza de papanasi de 1 ora am continuat drumul pana sus .Drumul nu este greu desi iarna trecuta la stricat putin fatza de anul trecut .,zapada inca gasesti pe alocuri .. nush daca e indicat tura pana la omu momentan. Protagonistele turei 2 YAMA XT600 si TTR 600 (bineinteles TTR da clasa ) Dsci0005.mov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 Super tura voastra Cel mai mult conteaza ca v-ati simtit voi bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 16, 2006 Share Postat Iulie 16, 2006 De unde frate Sa plans tot timpul ba ca il ploua ba ca ie somn ba ca nu mai urca la babe ba ca era sa cada de nu`s cate ori etc etc plus ca a vazut el semn Rompetrol si ca alimenteaza de acolo ,eu chiar l-am intrebat daca nu baga benzina el nu ca stie el ! credeam ca o fi ceva nou peco si eu nu stiu ! Si cu datul clasa la TTR cred ca e invers Poate XT-ul da clasa la TTR .TTr 130 KG XT 155 la gol ca la plin Xt are 15 L Iar TTR 10 Si la Peco El TTR a bagat 7 ,96 L Iar Eu XT am bagat 6,25L la acelasi traseu parcurs! . In plus se plangea ca-l dor pectoralii .Citez " man ma dorare tare aici la piept si la umeri,A gata stiu e de la rucsac" pun mana pe rucsacul lui si surpriza 1 Kg in Cap iar al meu avea cel putin 6 sau 7 KG Scule petice funie sticla apa 2L etc etc Daca ne ajta Dl Ciprian O sa vina si filmul cu urcarea rupt in mai multe bucati ,sa vedem . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat Iulie 16, 2006 Autor Share Postat Iulie 16, 2006 De unde frate Sa plans tot timpul ba ca il ploua ba ca ie somn ba ca nu mai urca la babe ba ca era sa cada de nu`s cate ori etc etc plus ca a vazut el semn Rompetrol si ca alimenteaza de acolo ,eu chiar l-am intrebat daca nu baga benzina el nu ca stie el ! credeam ca o fi ceva nou peco si eu nu stiu ! Si cu datul clasa la TTR cred ca e invers Poate XT-ul da clasa la TTR .TTr 130 KG XT 155 la gol ca la plin Xt are 15 L Iar TTR 10 Si la Peco El TTR a bagat 7 ,96 L Iar Eu XT am bagat 6,25L la acelasi traseu parcurs! . In plus se plangea ca-l dor pectoralii .Citez " man ma dorare tare aici la piept si la umeri,A gata stiu e de la rucsac" pun mana pe rucsacul lui si surpriza 1 Kg in Cap iar al meu avea cel putin 6 sau 7 KG Scule petice funie sticla apa 2L etc etc Daca ne ajta Dl Ciprian O sa vina si filmul cu urcarea rupt in mai multe bucati ,sa vedem . Man am stat si am chibzuit.. acu am realizat ce ma tinea.. e adevarat ca aveam rucsacul lejer dar man aveam borseta plina de scule.. asa se explica totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPITER_M Postat Iulie 16, 2006 Autor Share Postat Iulie 16, 2006 (editat) Armat pana in dinti cu echipament si cu Domnu Profesor alias DCSAN20 am decis sa tragem o tura pana la babele .. sus pe platou nu am gasit nici-o baba pt ca vremea era naspa .. singura baba de sus eram eu cu pozele stam prost pt ca am urcat fara oprire pt ca ploua .. dupa pauza de papanasi de 1 ora am continuat drumul pana sus .Drumul nu este greu desi iarna trecuta la stricat putin fatza de anul trecut .,zapada inca gasesti pe alocuri .. nush daca e indicat tura pana la omu momentan. Protagonistele turei 2 YAMA XT600 si TTR 600 (bineinteles TTR da clasa ) filmulete din tura mai jos (cameraman sef ducu) : enduro_babele1.avi enduro_babele2.avi enduro_babele3.avi enduro_babele4.avi enduro_babele5.avi enduro_babele6.avi Editat Iulie 16, 2006 de JUPITER_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 (editat) Ce va pasa..?Unii sint siliti sa se dea cu motoarele,altii cu parapantele in gind,ca vremea asta numa extraterestrilor le-o fi pe plac. Uite aici o proba de filmulet comprimat,la rugamintea maestrului. Se poate vizualiza direct cu Windows Media Player(Click dreapta si "open"") TuraBabele.wmv Editat Iulie 17, 2006 de Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 filmulete din tura mai jos (cameraman sef ducu) : Man si ti-am zis ca-l pune un mester filmul i-ai inebunit pe saraci oameni! cu 15 filme:laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Misto tura...cum s-au comportat cauciucurile Mitas E-07?...Am vazut ca drumul era cam ud...Cit timp va luat sa urcati la Babele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Misto tura...cum s-au comportat cauciucurile Mitas E-07?...Am vazut ca drumul era cam ud...Cit timp va luat sa urcati la Babele? Mai cu grija pe pamnat in rest pe piatra E07 Rules . Drumul e usor, dupa Piatra Arsa sa mai stricat dar se trece daca e uscat sau daca ai gume si motor usor se poate si pe ploaie. Nus cat timp repede de tot 25 de min lejer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
man-man Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 desteptul de mircea care de altfel e campion trebuia sa-si ia pasagera. ca sa fie cu adevarat rossi faine filmulete dar uzi baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 desteptul de mircea care de altfel e campion trebuia sa-si ia pasagera. ca sa fie cu adevarat rossi faine filmulete dar uzi baieti Momentan nu mai are PASAGERA!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
man-man Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 Momentan nu mai are PASAGERA!!!! si daca ia sa-si caute baba ca el sau vaca ..el e ,,bou de mircea''?mi s-a parut ca avea pasagera sau e asa gras ..baiatu asta care instruieste incepatorii.nota zece pentru cameraman..ceilaltii v-ati dus pentru macare...papanasi si daca ia sa-si caute baba ca el sau vaca ..el e ,,bou de mircea''?mi s-a parut ca avea pasagera sau e asa gras ..baiatu asta care instruieste incepatorii.nota zece pentru cameraman..ceilaltii v-ati dus pentru macare...papanasi nu a avut pasagera niciodata ..cine are pastreaza:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
man-man Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 filmulete din tura mai jos (cameraman sef ducu) : ati taiat filmuletele baieti, nu e corect asa ..s-a auit in cartier ca atii cazut cat despre gramatica mesajelor...atentie la cratime , citesc si oameni cu ,,carte'' .,,Babele'; nu erau nicaieri...cum ati fost voi la babe , unde e platoul?l-ati lasat la restaurant sau ati fost la babe vaduve? erati mate plouate ..uitati-va la alex imreh trasee... filmulete din tura mai jos (cameraman sef ducu) : ati taiat filmuletele baieti, nu e corect asa ..s-a auizt in cartier ca ati cazut cat despre gramatica mesajelor...atentie la cratime , citesc si oameni cu ,,carte'' .,,Babele'; nu erau nicaieri...cum ati fost voi la babe , unde e platoul?l-ati lasat la restaurant sau ati fost la babe vaduve? erati mate plouate ..uitati-va la alex imreh trasee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 si daca ia sa-si caute baba ca el sau vaca ..el e ,,bou de mircea''?mi s-a parut ca avea pasagera sau e asa gras ..baiatu asta care instruieste incepatorii.nota zece pentru cameraman..ceilaltii v-ati dus pentru macare...papanasi nu a avut pasagera niciodata ..cine are pastreaza:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
man-man Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 jupiter jupiter asa....da ...sa povesteasca el...BETTER jupiter jupiter asa....da ...sa povesteasca el...BETTER cu curaj si fara modestie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 bravos baieti...unii au treaba pe la nunti, altii pe la munti . Cred ca voi sunteti mai castigati, ca pe mine m-a cam durut capul 2 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 25, 2006 Share Postat Iulie 25, 2006 bravos baieti...unii au treaba pe la nunti, altii pe la munti . Cred ca voi sunteti mai castigati, ca pe mine m-a cam durut capul 2 zile Si pe mine popoul dar una numai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
man-man Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 Si pe mine popoul dar una numai ! hai man nu fii modest hai man nu fii modest hai man nu fii modest Jupiter avea echipamnet nu gluma tariceanu in sandale si el cu bluza cu vedere la buric hai man nu fii modest Jupiter avea echipamnet nu gluma tariceanu in sandale si el cu bluza cu vedere la buric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
man-man Postat August 12, 2006 Share Postat August 12, 2006 m-am gandit sa va ridic postul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate