cataaaa Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 PGMFI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 OK, am pus unei fete o intrebare tehnico-tactica. Dar nici tu nu ai adus lamuriri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 OK, am pus unei fete o intrebare tehnico-tactica. Dar nici tu nu ai adus lamuriri. Dan, daca dai click pe PGMFI -ul din quote-ul lui Cata o sa vezi ca ti-a raspuns la intrebare. Este un link catre explicatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 (editat) Dan, daca dai click pe PGMFI -ul din quote-ul lui Cata o sa vezi ca ti-a raspuns la intrebare. Este un link catre explicatie. Merci. Cine dreaq s-a gandit ca e link acolo? Mda... deci Honda stuff. Editat Iulie 18, 2010 de Daan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 Bah.., cand vad atata pasiune parca clocoteste sangele in mine.., daca eram mai tinerel jur ca ma initiam in tainele Horneticului, jur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 OK, am pus unei fete o intrebare tehnico-tactica. Dar nici tu nu ai adus lamuriri. ...si te-a surprins cumva si ca ti-a raspuns chiar inainte sa pui intrebarea? Pai... ori PGMFI ori carburatie? horataste`te in orice caz, mersi mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey Postat Iulie 19, 2010 Autor Share Postat Iulie 19, 2010 Problem solved, next issue:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Problem solved, next issue:D Te pricepi si la italiene? (a nu se intelege ca am nevoie, doar e bine de stiut in caz de...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey Postat Iulie 19, 2010 Autor Share Postat Iulie 19, 2010 Nu, mi-se rasuceste mintea prea tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 mi-se se vede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Bleah...!!!!! mi-se face rau de la combinatia asta asa de dulce......hornet & honey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey Postat Iulie 20, 2010 Autor Share Postat Iulie 20, 2010 se vede. mi se esti multumit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 ti se ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey Postat Iulie 20, 2010 Autor Share Postat Iulie 20, 2010 ti se ce? pagina 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 vazusem da suna asa ciudat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey Postat Iulie 20, 2010 Autor Share Postat Iulie 20, 2010 vazusem da suna asa ciudat... Nu, doar am corectat. Din cauza ca sunt fata ti s-ar fi parut absurd? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Nu, doar am corectat.Din cauza ca sunt fata ti s-ar fi parut absurd? Dai prea multe explicatii,nu vezi ca astia fac misto se baga cu tine in zeama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joey Postat Iulie 20, 2010 Autor Share Postat Iulie 20, 2010 Dai prea multe explicatii,nu vezi ca astia fac misto se baga cu tine in zeama Protocolul... Mesaj completat Poate a imbatranit topicul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 (editat) neutral - aparatorul dreptatii parca in primele poze nu era vopsit rezervorul. unde cand cum cat? Editat August 4, 2010 de jamalex2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 fata, nu vrei sa te inscrii in monster lounge? ca si aia numa' pana la academie reusesc sa ajunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 (editat) Sa moara Gibilan daca nu iti sta bine pe motor . s-a dai p`o roata sanatoasa ) Editat August 4, 2010 de bau-bau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 nu-l asculta. sa nu o dai pe o roata de cascaval, cere si tu mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Fata faina, mobra faina .... ce mai combinatia perfecta. Sa o stapanesti sanatoasa. P.S. Unde e facuta ultima foto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 (editat) la acadmie - unde zicea monsteristu' ca se reunesc "monster lounge" Editat August 4, 2010 de jamalex2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Bravo desen pe rezervor i-ati tras mobrei!!!....Parbriz inca nu ati gasit? Sau ati renuntat la idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate