babyblade Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 nu pot sa spun decat ca am ramas fara cuvinte cand am vazut cu ochii mei... ... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 Si unde e autografu' de la Pedrosa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 OWAU .. ala e cumva ZX-RR ?!?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 Lord have mercy!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 Sunt super pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 OWAU .. ala e cumva ZX-RR ?!?!?!? Asa scrie pe el , da eu nu cred ca e ala !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Iulie 19, 2006 Autor Share Postat Iulie 19, 2006 nu prea e el zx 10, e un frate mai evoluat pacasac, autograful ti-l trimit scanat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 nu prea e el zx 10, e un frate mai evoluat Da nu a zis zx 10,a zis zx RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 yup. sorry, neatentia. e motorul de rezerva al lui shinia nakano Nu ai intrebat daca nu ti-l da tie pe ala cu care cade Nakano ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Iulie 20, 2006 Autor Share Postat Iulie 20, 2006 yup. sorry, neatentia. e motorul de rezerva al lui shinia nakano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Iulie 21, 2006 Autor Share Postat Iulie 21, 2006 mai, eu am vrut sa fur 2 "neoane" asa cum sunt si ale noastre la sbz, dar ai naibii aia le pazeau, ca una era rezerva lui hayden si alta a lui pedrosa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 cine a facut pozele astea? banuiesc ca nu oricine are acces acolo si cum se poate obtine accesul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Iulie 21, 2006 Autor Share Postat Iulie 21, 2006 pai....eu le-am facut pt ca ma avut acces. dupa cum am mai spus, am fost 2 mecanici romani (razna motors) invitati la o echipa de gp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 pai....eu le-am facut pt ca ma avut acces. dupa cum am mai spus, am fost 2 mecanici romani (razna motors) invitati la o echipa de gp. Sa nu zici ca tu esti mecanica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Iulie 22, 2006 Autor Share Postat Iulie 22, 2006 de ce te miri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 probabil urmeaza sa te intrebe cum aratzi =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina46val Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 Sunt super nice pozele...i envy u...vreun autograf de la rossi, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Iulie 22, 2006 Autor Share Postat Iulie 22, 2006 numai de la Pedrosa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 22, 2006 Share Postat Iulie 22, 2006 probabil urmeaza sa te intrebe cum aratzi =)) Stiu cum arata ca are poza la profil,eram mirat de faptul ca e fata si e mecanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Iulie 22, 2006 Autor Share Postat Iulie 22, 2006 ...poza nu e tocmai relevanta. let's say: "new look". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 ...poza nu e tocmai relevanta. let's say: "new look". Ce-ai facut? Te-ai tuns si tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Ce-ai facut? Te-ai tuns si tu? E aceeasi hamsteritza,doar ca are suvite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Hmmm..si eu am probleme cu ZXR-ul meu tocmai acum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 E aceeasi hamsteritza,doar ca are suvite Aha... M-am linistit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostfacerider Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 E aceeasi hamsteritza,doar ca are suvite Yippie kay-yay, motherfucker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate