sadixkid Postat Iunie 21, 2010 Autor Share Postat Iunie 21, 2010 Si totusi... voi nu credeti ca guma fata e pusa invers? Eu zic sa deschidem un poll neaparat On topic... Este prima ta motocicleta? Daca da, cum ti se pare din perspectiva unui incepator? Daca nu, cum e fata de ceea ce ai avut inainte? omu a gresit, se mai intampla..... eu sunt 100% sigur ca s-a razgandit Da, este prima motocicleta personala , de mers am mai mers si pe altele(r6, 929, 954, dominator 650, gsxr 750, hornet....) Sincer, mi se pare ideala pentru un incepator cu capul pe umeri Nu sunt de acord cu mentalitatea aia comunista sa incepi pe ceva mic(discutia e lunga)..... eu cred ca la 100 kmh te faci praf si cu 125 si cu 600 si cu 1000..... eu cred ca cel mai bine incepi pe ce esti tu in stare sa conduci..... sa incepi pe un motor care ti se potriveste, nu pe unul care ti l-ai luat sa-i iei ochii vecinului, sau stiu eu ce alte nebunii ai in cap sau cui vrei sa-i demonstrezi nu stiu ce.... bla, bla, bla Eu am permisul de cativa anisori buni, din perioada cand in examen era inclus pe langa poligon si..... traseul, pe care il faceai cu politistul in spate, ca pasager Nu am facut niciodata si nici nu am sa fac o comparatie intre motocicletele cu care am mers, dar iti pot spune ca nu mai mersesem niciodata pe un 636. Mi-am dorit acest model de cand a aparut, iar anul acesta am reusit sa-l aduc acasa Incidente nu am avut pana in prezent si sper nici sa n-am in viitorul apropiat, ceea ce va doresc si voua trebuie sa fug acasa, mai vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 M-am uitat la producator, intradevar este directia "buna" ... nu ca ar conta prea mult. NU, nu am avut si nici nu intentionez sa dau banii pe Michelin. Inca un motiv sa nu-mi iau vreodata Pilot Power. Foarte frumoasa motoreta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 Eee... stiu ca a facut si omul o greseala, insa ce m-a amuzat a fost faptul ca au venit o gramada de posturi in care se confirma faptul ca guma e pusa corect Cat mai multi km iti doresc si fara niciun incident! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 (editat) Din cauza mea toata aceasta discutie DA esti paralel cu TOT, dar incarci sa te bagi in fata..... Sfat: Capul jos, barbia in piept, multi km facuti, apoi iti dai cu parerea.... Cu prietenie Lucian. Editat Iunie 22, 2010 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 (editat) Cat se poate de frumoasa! Din ce an e si cati CP are?Pe fata nu e cumva pusa invers anvelopa? Si chestiile alea negre de langa roata, puse simetric cu etrierii, ce sunt? praf...sa te faci bine Faina motoreta! Sa-ti traiasca Editat Iunie 22, 2010 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 baaa, voi va bateti capu cu cauciucuri puse invers pe o motoreta frumoasa si domnu' dan e la puscarie ! sa va fie rusine, golanilor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat Iunie 22, 2010 Autor Share Postat Iunie 22, 2010 (editat) chiar..... mai bine am iesii in strada cu placute "free dan diaconescu in direct inregistrat in reluare" macar acum ii mai creste un pic audienta..... ii cam scazuse in ultimul timp Mesaj completat ..........................Cat mai multi km iti doresc si fara niciun incident! ..........................Faina motoreta! Sa-ti traiasca multumesc la fel Editat Iunie 22, 2010 de sadixkid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 DA esti paralel cu TOT, dar incarci sa te bagi in fata.....Sfat: Capul jos, barbia in piept, multi km facuti, apoi iti dai cu parerea.... Cu prietenie Lucian. Nu mi'am dat cu parerea, am intrebat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Grija mare la Pilot Power..unele s-au ''decopertat la 200+ ,asta prin 2007(am mai scris pe aici) Mesaj completat baaa, voi va bateti capu cu cauciucuri puse invers pe o motoreta frumoasa si domnu' dan e la puscarie ! sa va fie rusine, golanilor ! mea culpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat Iunie 23, 2010 Autor Share Postat Iunie 23, 2010 Grija mare la Pilot Power..unele s-au ''decopertat la 200+ ,asta prin 2007(am mai scris pe aici)........................... din cate am inteles, este un cauciuc foarte bun..... asta nu inseamna ca nu se poate intampla ce ai spus cred ca oricarui cauciuc i se poate intampla asa ceva la o viteza de +200..... sincer la moto nu mai vazusem, dar la auto am vazut destule anvelope "decopertate" la diferite viteze..... probabil uzura/vechimea anvelopei isi spune cuvantu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 La ce cuplu are balena ta nu ma mir ca s-au decopertat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 @Reaper... pai special au fost facute asa. La 200+ treceau la STAGE 2. Se dezintegra ceea ce era pana acum (ca na, nu mai iti folosea), si ramaneai cu altceva, o alta compozitie, ca sa ai aderenta . Probabil deaia le-au zis dual compound, ca au 2 compozitii puse pe straturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kimi suki Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 vorbele nu-si au rostu'..... las pozele sa vorbeasca "vorbele nu-si au rostu'....." s-o stapanesti sanatos si multi km cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 Eu propun sa-l intrebam si pe domnu` Dan (chiar daca deocamdata este la puscarie) daca sunt puse corect cauciucurile. Ce spuneti ??? Motocicleta este superba. Sa o stapanasti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat Iunie 24, 2010 Autor Share Postat Iunie 24, 2010 "vorbele nu-si au rostu'....." s-o stapanesti sanatos si multi km cu bine ............................Motocicleta este superba. Sa o stapanasti sanatos. mercik eu incerc sa o stapanesc acu sa vedem daca si "ea" este de acord Mesaj completat poze recente nu ai? .......... am revenit cu cateva poze, cat de cat mai recente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magicianu Postat August 4, 2010 Share Postat August 4, 2010 Eleganta bestie sa ai grija de ea, deoarece si ea iti va rasplatii dragostea (cand ai drum in vestul tarii da un semn) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 V-ati udat toti de parca erau poze cu Bianca Dragusanu..."wow, incredibil...da` aripa ce face? da` cauciucu ce face? face bine?" S-o stapanesti sanatos. Si ca un incepator cu capul pe umeri ce esti, pune-i neaparat amortizor de ghidon si schimba-ti ceaunu` ala caruia tu ii spui casca. Sunt sigur ca moare pixdele dupa aerul de bedboi pe care-l inspira dar tot un ceaun ramane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Da' ce marca si ce model e ceaunu'? Icon probabil...astfel incat modelul oricum nu conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kimi suki Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Nu cred ca e Icon, ca astia nu rateaza nicio ocazie de a'si pune brandul la loc vizibil. Este ICON MANIC si asta nu are importanta pentru ca fiecare isi pune ce casca vrea pe cap, indiferent de marca sau desen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 Icon probabil...astfel incat modelul oricum nu conteaza. tu ai un gsxr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 tu ai un gsxr? Poate dupa ce o sa mor si o sa vrea dumnezeu sa-si bata joc de mine, altfel nu. De ce? Am fata de gixer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 nu stiu ce fata ai, poate daca pui o poza pot sa iti raspund... intrebam de curiozitate, parca citisem pe vreun topic ca stai prin zona strazilor nu cu nume de capitale, si am vazut vreo doua (gsxr)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 nu stiu ce fata ai, poate daca pui o poza pot sa iti raspund...intrebam de curiozitate, parca citisem pe vreun topic ca stai prin zona strazilor nu cu nume de capitale, si am vazut vreo doua (gsxr)... Stau pe capitale, dar nu cu gixxer. Gixxere sunt pe niste stradute pe langa Beller din cate stiu eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 am vazut azi unul pe paris, si mai tot vad unul pe sofia(?)... deci imi pare rau.... vin astia cu fata de gixer la tine pe strazi cel murdar, lipit si neingrijit de pe beller e al meu...in fine, dupa cum spuneam, eram doar curios. pupicei dulcei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 5, 2010 Share Postat August 5, 2010 am vazut azi unul pe paris, si mai tot vad unul pe sofia(?)... deci imi pare rau.... vin astia cu fata de gixer la tine pe strazi cel murdar, lipit si neingrijit de pe beller e al meu...in fine, dupa cum spuneam, eram doar curios. pupicei dulcei Cand te mai duci sa-l cureti, sa-mi iei si mie niste Joffre de la cofetarie d-acolo ! puppiceiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate