HONDANEGRU Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 (editat) super miting, da! pozele..am vre-o 526 de mega...un card asa ca nu stiu pe care sa le pun.... ps: multumiri lui miki, tipul cu fireblade-ul b-61-mkc cu care m-am intors duminica ..ca mi-a suportat ghinioanele Editat Iulie 31, 2006 de HONDANEGRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Iulie 31, 2006 Autor Share Postat Iulie 31, 2006 cateva poze facute de mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bungee Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 A fost intr-adevar frumos. Cristi, pai ziceai ca mergi pe autostrada, de-aia nu te-am mai asteptat. Pun si eu ceva poze desi nu sunt prea reusite (era prost setat aparatul). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Iulie 31, 2006 Autor Share Postat Iulie 31, 2006 Da era vorba ca mergem pe autostrada dar cand am vazut tot puhoiu' am ajuns la "vorba ta" . Ar fi fost si mai frumos sa mergem impreuna. Am fi fost 3 cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 @Aleko: uite aici zbor in formatie, cu precizie elvetiana, as putea zice. @all: Formatie de avioane PC7, de fabricatie elvetiana, cu piloti elvetieni. Desi o sa spun cinstit: cel mai tare m-au impresionat italienii, celebrii "Frecce Tricolori", nici nu am apucat sa fac poze, am ramas cu gura cascata, cu toate ca nu e prima oara cand ii vad la un show de genul. Ry. Subscriu. Desi nu ii am la inima pe italieni, au fost tatici la capitolul asta. Toata stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 dupa cum spunea si Bucs..prezent si el la eveniment: "au luat si campionatul, zboara si asa..sunt tari dom'le!!!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 Am mai gasit una... cu nemti nu cu italieni, dar merita! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chardonnay Postat August 1, 2006 Share Postat August 1, 2006 am ajuns la miting doar din cauza incapatinarii. A meritat, nu pot uita imaginea unui avion de transport marfa( cred, nu ma pricep).eram cu spatele si cind m-am intors m-a izbit o imagine de-a dreptul suprarealista, big elephant in the sky...Si s-a intiparit pe retina definitiv...asta dpdv vizual... Auditiv, mi-a parut rau ca nu am avut mai multe urechi pentru a asimila cum se cuvine zgomotul demential scos de niste avioane (de lupta?)( iarasi imi recunosc ignoranta, doar sint fata, ce dracu... ), zgomot care m-a facut sa scot o prostie cit mine de mare:"e misto razboiul! " fotografiile voastre spun mai multe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 am ajuns la miting doar din cauza incapatinarii. A meritat, nu pot uita imaginea unui avion de transport marfa( cred, nu ma pricep).eram cu spatele si cind m-am intors m-a izbit o imagine de-a dreptul suprarealista, big elephant in the sky...Si s-a intiparit pe retina definitiv...asta dpdv vizual... Auditiv, mi-a parut rau ca nu am avut mai multe urechi pentru a asimila cum se cuvine zgomotul demential scos de niste avioane (de lupta?)( iarasi imi recunosc ignoranta, doar sint fata, ce dracu... ), zgomot care m-a facut sa scot o prostie cit mine de mare:"e misto razboiul! " fotografiile voastre spun mai multe... Misto descris! Elefantul ala mare... posibil sa fi fost Hercules. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 Si de la mine ceva poze... Am mai pus patru poze in alt topic aici (includ si poze dintr-un avion militar in zbor): /index.php?...st&p=462787 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_ipaq Postat August 5, 2006 Share Postat August 5, 2006 Misto descris! Elefantul ala mare... posibil sa fi fost Hercules. Elefantul ala mare, care facea loopinguri si immelmanuri cu dezinvoltura, era C27 Spartan produs initial de Alenia din Italia si intrat in dotarea mai multor forte aeriene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 va invidiez, n-am putut veni in tara pentru avionautica de la MK. VREAU TOATE POZELE LA REZOLUTIE MAXIMA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 7, 2006 Share Postat August 7, 2006 va invidiez, n-am putut veni in tara pentru avionautica de la MK. VREAU TOATE POZELE LA REZOLUTIE MAXIMA. Nasule, vorbim sa ne intalnim si ti le dau pe toate, si bem si o be.... un suc, ca nu ne-am mai vazut de mult. Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate