dudutzu Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Acum a venit taicamiu acasa si mi-a spus ca a vazut un "motor" ce apartinea unei motociclete in zona potcoava ( trecerea de pietoni ) Dupa spusele lui parea destul de grav : - Motociclisul era in salvare ( doua prezente la locul accidentului) - Motoicleta o roata deformata plus una lipsa ( nu am inteles care si cum ... ), carene lipsa sau cum a spus el " Era un motpr in mijlocul drumului, motor in sensul de componenta nu de motocicleta, si o parte din rezervor " ( sper ca a exagerat el ) Sper ca este OK , cat se poate in conditiile astea. Asfalt uscat si numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
localghost Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 mai mult ca sigur ca e ok tipu. motoarele mai nou is facute din carton presat iar eroii traficului din fier beton. cel putin asa reiese din atitudinea lor in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 in zona potcoava ( trecerea de pietoni ) carciuma? adica 9Mai? o localizare mai buna n-ar strica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Potcoava e o intersectie din Bucuresti, cartierul Balta Alba. La 12 noaptea totul era 'normal' acolo. Mesaj completat Edit (pentru curiosi): e intre metrou Titan si Diham, mai precis in sectorul 3, la intersectia bd. Nicolae Grigorescucu str. Lucretiu Patrascanu si str. Constantin Brancusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deeana_n Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 are cineva mai multe informatii? unde l-au dus pe motociclist? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 E raion de Sf. Pantelimon acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Am trecut aseara si era accident cu scuter in zona Parcului Brancusi (undeva intre Potcoava si Lucretiu Patrascanu). Scuter mucificat, motociclist la spital si politisti ce dirijau circulatia. Accidentul a fost frontal, masina avea toata partea din fata avariata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Potcoava e o binecunoscuta zona si la Galati.. si e si ditamai trecerea de pietoni acolo si trafic... (a dreaku numa' in Bucuresti sunt potcoave...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Bine, e si in brasov... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Pai eu ca jumate galatean cand citesc titlul iti dai seama ca nu ma gandesc in nici un caz la Potcoava de la Bucuresti sau Brasov.. Nici nu stiam ca exista la Bucuresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Pai eu ca jumate galatean cand citesc titlul iti dai seama ca nu ma gandesc in nici un caz la Potcoava de la Bucuresti sau Brasov.. Nici nu stiam ca exista la Bucuresti... OFF: Nici eu de Galati ...in alta ordine de idei, exista informatii despre accident? Presupun ca nu e grav din moment ce nu s-a dat la stiri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Mergi pe o premiza ff gresita. In Bucuresti se intampla multe lucruri grave care nu ajung la stiri din cauza ca ... se suprapun cu altele si mai grave Nu e ca in tara... exista accidente mortale care nu au aparut la TV din diverse x motive... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate