Sari la conținut

INTRUNIRE MOTO LA BUZAU


MOUSAIOS
 Share

Postări Recomandate

Wow, super tare intrunire!!!

 

Locatia a fost super, mancarea la fel, mai ales ca erau o groaza de chestii diferite si gustoase, ghiveci, fasole, ciorbe, nu era coada la toaleta :crack: si o groaza de padure. Iar oamenii...jos palaria. S-a simtit ca organizatorii si-au dat teribil osteneala. Plus respect si super atmosfera. Cred ca erau absolut terminati la cate au reusit sa faca.

Muzica geniala, inclusiv karaoke, mai putin trash/death sau alte alea ragusite chiar continuu. Iar Tibi a infrant canicula!!!

 

A meritat 100%.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 100
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hai sa va spun o poveste. O stiti pe aiai cu bufnita? :crack:

 

De fapt vroiam sa va spun povestea unei intalniri cu niste motociclisti deosebiti. E vorba de membrii clubului Mousaios care au facut tot posibilul sa nu ne lipseasca nimic timp de doua zile. Pentru cine nu stie numele clubului vine de la numele raului care strabate orasul Buzau si care in anul 376 este mentionat intr-un vechi document cu numele de Mousaios.

 

Evident ca asa cum imi este obiceiul am plecat spre cetatea Buzaului mai spre inserat ca sa evit caldura. Am avut ghinion fiindca se pare ca si altii au gandit ca mine si drumul a fost foarte aglomerat pana la Urziceni.

Am ajuns in prag de noapte la Buzau si am vizitat involuntar orasul fiindca asa era prevazut in softul GPS-ului la care tot butona vechiul si incapabilul meu prieten Rat Jawa. Il stiti si voi? Pacat.

Eu stiu Buzaul destul de bine de pe vremea cand fregventam obligatoriu cursele de Motocros de acolo dar nu aveam cum sa il prind din urma pe sobolan fiindca jumate de Buzau este decopertat.

Oricum dupa ce a recalculat si a recalculat si a at cu virgula am reusit sa gasim drumul spre Arbanasi.

Superb drum pacat ca era noapte. Am gasit si semnle ce ne indrumau spre zona de conflict, am gasit si drumul ce urca si urca si am ajuns.

 

Ma oameni buni cand am intrat au sarit unii cu niste veste negre pe noi de am crezut ca am furat ceva. Cand colo oamenii aia erau atat de plini de bune intentii ca incepusem sa ma simt prost. Unul ne arata unde sa parcam, altul ne aducea scandurele pentru cric, altul tinea sa ne dea o tuica obligatoriu si daca am refuzat a zis sa trecem pe la el ca ne da la pachet cand plecam. Frate erau atat de fericiti ca ne vad de parca facusem armata impreuna. Niste oameni de milioane in ciuda faptului ca nu mai dormisera de doua nopti asa cum am aflat ulterior. Niste oameni care stiu ce insemna cuvantul ospitalier.

 

Am reusit sa scapam de baietii de la poarta si l-am gasit si pe Robert care isi montase sufrageria cum face el de obicei. Adica direct in mijlocul drumului unde soarele vine devreme si pleaca tarziu. Ne-a convins si pe noi ca avem lipsa de vitamina D si ne trebuie mult soara asa ca am pus cortul intre un tufis si un topogan pentru copii. Am plecat sa ne familiarizam cu locul. Frumoasa locatia dar cred ca la anul trebuie sa o schimbe. E mic locul fratilor. Acum am fost relativ putini dar la anul daca se dubleaza numarul de particicoanti nu va vad bine. :) Si sigur se dubleaza la cata reclama o sa va facem cu totiii. Chiar sunt curios cati am fost. Sa ne spuneti si noua daca stiti.

 

Dupa ce ne-am marcat teritoruul am mancat mult si ieftin, am baut moderat, i-am ascultat pe baietii aia care cantau excelent ceva Nirvana si am zis ca asta este acum dormim. Am ajuns la corturi unde era cam cald si ne trezim cu niste muzica de la scena. Incepuse programul de cantat cu ochii la versurile din ecran. Pai am mai adormit? Era la microfon un tip care canta demential orice ii puneau pe ecranul ala. pentru prima oara la intruniri am reusit sa dorm in timp ce canta muzica. Si am adormit fericit. Mai omule nu te cunosc, nu te-am vazut dar ai cantat excelent.

Si sa nu uit de sonorizare. Nu am mai auzit de anul trecut de la Nicolovo din Bulgaria o sonorizare atat de buna. Nu erau multe boxe, nu erau marci de renume scrise cu litere aurii dar se auzeau lacrima si la intensitatea potrivita.

 

A doua zi ne-am trezit si am halit o fasole la fel de buna si ieftina. Apoi ne-am echipat si am pornit sppre vulcanii namolosi, norocosi... destul de interesanti dar nimic spectaculos in schimb drumul cu viraje si pesiaje de vis. Nu stiam daca sa ma uit la urmatoarea curba ori la urmatorul deal de un verde superb. Evident ca am ales sa ma uit la asfalt altfel scriam dintre bandaje.

Am revenit in tabara de copii mari unde se pregatea dezmatul. Nu am terminat bine mancarea de ghiveci excelenta ca a aparut Tibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii si am ramas cu carnatul de plescoi in furculita. Nu mai era chip sa mai inchiti un dumicat ca riscai sa ramai cu el in gat de atata ras. E inuman ce poate sa faca Tibi daca ii pui in mana un microfon. A fost genocid curat. 200 de oameni au murit de ras.

 

Am pornit si eu spre padurea lu' Ariciu ( auzi ma, cine dracu era ariciu?) unde am gasit Lupii Marii scufundati in umbra deasa incercand sa il mituiasca pe Tibi fiindca urmau concursurile. L-am corupt si eu pe Tibi si hai la concursuri unde blaturile au fost in floare. :lol: Pe mine Tibi m-a pus sa concurez cu Hendrix la aruncat de butoaie. Pai cum sa ma pun eu cu ala care dimineata mancase trei Tibi la micul dejun? Noroccul meu ca a avut inspiratia sa ma lase sa castig. Daca nu ma lasa sa castig strigam tare ca e blat altfel ma faceam de cacao.

 

A mai fost si concursul cel mai frumos sunet de toba. Pun pariu ca Tibi a inventat special concursul asta ca sa isi laude motocicleta. Ne-am bucurat cu totii cand a pierdut. Vezi ma Tibi daca nu ti-ai luat Jawa?

 

Au trecut si cocnursurile, castigatorii si-au luat premiile, Tibi si-a luat spaga si au plecat cu totii multumiti. Unul de la noi din club a castigat o carte cu poezii foarte dragute despre motociclete. Data viiitoare cand mai dati premii de felul asta va rog sa va interesati daca stite sa citeasca cel care castiga. Stati linistiti ca ii citim cu schimpul in fiecare seara inainte de culcare ca sa nu ramana cu senzatia ca a castigat ceva inutil pentru el.

 

Din nou muzica. De data asta jaz de mare calitate. Pacat ca a inceput ploaia care ne-a adus pe cap tot clubul de la malul marii. au navalit sub umbrela ca barbarii. Noroc ca eu sunt obisnuit cu ei pe cap. Auziti bai? Voi astia de la mare nu trebuia sa fiti obisnuiti cu apa? :lol: Nu am avut ce face si ne-am imprietenit spontan fiindca imparteam acelasi acoperis. Am mai stat un timp la povesti cu lupii si am plecat sa vad ce face cortul. L-am mai intins si cum nu avem nici o speranta sa se opreasca ploaia am intrat in lumea viselor. Macar nu mai ma sufocam de cald ca in seara precedenta si am dormit bustean.

 

Astazi ne-am despartit cu regret atat de organizatorii de la Mousaios cat si de Heavy Riders, Seawolves, Dac Motors, Valah ... dar si de peisajul si aerul de la Arbanasi.

Sper sa ajung sambata viitoare la Vama Veche unde Dacii au promis mare sarbatoare si sper la fel de mult sa ne vedem la sfarsit de August la Paulesti unde greii motociclismului vor face inca o explozie de distractie si unde Tibi ne va pune din nou la grea incercare umorul.

 

Felicitari inca o data baieti. A fost o intalnire perfecta, facuta de motociclisti numai pentru motociclisti si sustinuta de motociclisti. Asa cum trebuie sa fie.

 

A relatat din Apdurea lu' Ariciu trimisul special Ozzy cel Romantic.

 

PS:

Sambata dimineata era o liniste adanca. Nu imi venea sa cred ca sunt la o intrunire moto si nu tureaza nici un frustrat motorul la 7 dimineata. Motoarele erau parcate separat asa ca riscul sa fiu trezit in urlet de tobe era minim. Deodata aud un motor turat in blana care se apropia. Pe iatba aia uda era imposibil ma gandeam eu. Si turatia crestea in intensitate si se apropia. Dupa un cot de deal apare mare si rosu un ... tractor. Venise omul sa goleasca budele. :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foarte marfa si primirea si mincarea si berea. N-am baut in viata mea atita bere. dar o singura chestie m-a ...., nu stiu cum sa-i zic , ca nu m-a deranjat , m-a ingrijorat , ca sa zic asa , cine-i asta frate , ca erau multi ?

post-5541-1281324884_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

o intrunire reusita ..................vizionare placuta

va mai asteptam si la anu :crack:

 

Numai o moto cu atas ? Si mosul ala care se uita la titele fetei ...precis nu era motociclist prea-i curgeau ...

in rest felicitari !!

 

Oare aveam si eu loc cu Katerpilarul meu ?

post-9084-1281326096_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Noroc ca mai exista baieti ca cei din Buzau care stiu sa readuca in discutie petrecerile intre prieteni, atmosfera de acum cativa ani cand toata lumea era prietena cu toata lumea, nu existau smecheri si manelisti, cand nu conta ce motor ai, cand vorbeai cu prietenul de pahar ca si cand il stiai de o viata intreaga. O intrunire foarte reusita cu o atmosfera pe masura, cu mancare mai mult decat buna si ieftina si cu o locatie superba. Lupii marii va transmit felicitari si speram sa faceti din asta o traditie an de an.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

o intalnire asha cum se faceau odata demult! Atmosfera foarte relaxata, fara fitze, fara pushti corditzi care forjeaza la cate un supersport obosit. Gazdele foarte ospitaliere shi de un bun simtz extraordinar. Mancarea excelenta, berea din belshug.

locatia a fost foarte frumoasa. Concursurile frumoase, iar prezentatorul, Tibitza de la Heavy Riders, a fost la inaltzime ca deobicei, cat timp a avut microfonul in mana parca canicula a trecut mai ushor.

Un singur minus, lipsa unei surse de apa unde sa te potzi spala mai mult decat pe dintzi shi pe fata, dar sunt sigur ca la umatoarea editie se va rezolva si asta.

Multumim pentru gazduire, iar intrunirea asta o vom trece in calendarul de intruniri la care trebuie sa ajungem an de an.

Subscriu!

Mesaj completat

Subscriu!

Si tin si eu sa multumesc unora care au lipsit tocmai pt ca au lipsit: labagiii care se plimba cu motoru prin camping toata ziua beti morti si forjorii de tobe pana dimineata. De teama lor nu mi-am luat copilu' cu mine. Pacat. iar fi placut. toti baietii prezenti au fost super. Multumesc celor de la Mousaios! La multe asemenea!!!

un link cu poze aici:

http://dl.transfer.ro/buzau-transfer_ro-09aug-86ceb9.zip

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intradevar..totul a fost facut cu forte proprii.si noi ca gazde ne-am simtit foarte bine in compania tuturor care au venit,ne bucuram k v-ati simtit cat se poate de bine,ne pare rau pt ploaia de sambata(nici noi nu o asteptam).in rest ce sa mai zic..sa ne vedem la anul mult mai multi si intr-o atmosfera si mai placuta :) :crack:

Editat de Pogo ZR-7s
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se face si la anu' ? Foarte marfa , frate , vin din nou. Chiar a fost misto ca n-au venit toti forjorii si timpitii. Am dormit beton , ca m-ajm cam machit , doar putin. Da' niste dusuri ar fi belea maxima , desi stiu ca e geru cu apa in zona. Da' per total , m-am simtit bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se face si la anu' ? Foarte marfa , frate , vin din nou. Chiar a fost misto ca n-au venit toti forjorii si timpitii. Am dormit beton , ca m-ajm cam machit , doar putin. Da' niste dusuri ar fi belea maxima , desi stiu ca e geru cu apa in zona. Da' per total , m-am simtit bine.

normal k se va face.asta a fost doar incalzirea :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Super tare baieti! Lupii de la mare s'au simtit excelent. Bine spunea cineva mai devreme... haiduceasca ca pe vremuri! Tot se plangea lumea ca nu mai e breaza... Buzaul a venit la fix sa substituie Breaza pe anul asta! La mai mare si tineti'o tot asa! Startul a fost excelent!

Ne vedem la Ploiesti sa bem berile cu care'am ramas datori unii la altzii :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Post #71

 

 

Incepator

New Posts

 

Group: Membru

Posts: 28

Joined: 18-June 10

From: Buzau

Member No.: 58.106

Club: Mousaios Romania

 

Warn: (0%) -----

 

 

Salutare oameni buni! In sfarsit am terminat si noi curatenia la locul faptei ! Multumesc celor care au fost alaturi de noi si celor care ne-au sustinut! Multumesc celor care au participat si sper din tot sufletul sa veniti si la anul care vine!Ne-am dat toata silinta ca totul sa iasa bine si participanti sa ramana cu o amintire placuta!Multumesc si celor care ne-au ajutat si au crezut in noi! Va asteptam la anul ! SALUTARE SI RESPECT!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cand m-a anuntat Cristi de la Mousaios ca organizeaza intrunirea , am decis fara ezitare sa mergem , pt ca sunt niste oamni extraordinari , prieteni adevarati , motociclsiti adevarati , si fiind la prima editie , aveau nevoie in primul rand de sustinerea prietenilor .

 

Si mi-au demonstrat la maxim , ca a meritat sa fac in acest wekend peste 1.000 km , doar sa ajung la ,, UN ALTFEL DE FEST '' .

 

S-a vazut ca si-au dat toata silinta in organizare , si au facut tot posibilul ca noi ,sa ne simtim bine .

Cu ei a tinut si vremea , si in acelasi timp -- fiind la prima editie , fara prea multa reclama , nu au aparut acei ,, cocalari '' care strica multe festuri .

INTRADEVAR cei prezenti , atat prieteni cu cei din Mousaios cat si cei staini , au avut un comportament exemplar , BRAVO TUTUROR PARTICIPANTILOR .

Totul se invata din greseli ,atat din ale tale cat si greselile altor organizatori , in acest fel , de la an la an , se imbunatateste calitatea serviciilor oferite de organizatori . ( la anul trebuie sa aveti grija - va aparea fenomenul de ,, cocalar '' ) asta pt ca veti foarte multa reclama pozitiva de la toti participantii .

Trebuie in acelasi timp sa aplice totul ,dupa tipul locatiei pe care o au , si dupa posibilitatile acesteia .

 

,, UN ALTFEL DE FEST '' extraordinar facut de clubul moto MOUSAIOS din Buzau .

Din partea noastra aveti nota 10 [ fara + ( plus ) , asta il primiti la anul :baldy: ]

 

** Ps . pozele le vom posta saptamana urmatore , dupa Festivalul de la noi . unde va asteptam .

FREE BIKERS WEEK 3--- Hunedoara . 12 - 15 august 2010

 

 

RESPECT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost, ne-a placut mult, drept pentru care la anu'...venim iar. Locatie superba, participanti foarte ok. Chiar m-am mirat ca nu prea isi pedepsea nimeni motoreta pe acolo (spre deosebire de Predeal). Una peste alta felicitari baietilor care au organizat si sa speram ca vor repeta isprava.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vreme buna, locatia super, organizarea foarte buna, participanti de calitate superioara, antren, bere, mancare, Tiby, Legendaru' ... a fost OK ... venim si la anul.

 

P.S. Pentru la anul trebuie sa rezolvati cu pietrisul din "curba" de la intrare care l-a incurcat pe prietenul meu care a venit cu autobuzul (Honda Goldwin) si pe care nici eu nu stateam prea bine cand voi ma serveati cu tuica de Buzau la sosirea in locatie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fratzilor, super este putzin spus. Lume super ok, muzica, super ok, organizare...super, de mancare, nu vreau sa va spun. Am leshinat cat am putut sa bag in mine. Plescoi, Mici, Copane cu orez shi colac peste pupaza, sarmale fratzilor. Shi ce sarmaleeeeeeee, sa intzepenesti nu alta.

Unde pui pretzurile......super.

Pai, am fost la Cluj, am platit 40 lei intrarea....shi ne-am luat-o la .ot. Nu tu wc suficiente, pretzuri jmechere la papa, etc....pt ce om fi platit banii aia + un cacalau de benzina ??? Macar ne-am bucurat de plimbare.

Aici, alta mancare de peste.......Nota 10 taica. Multzi in nainte

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La anul o sa remediem ce a lipsit acest an dar o sa lasam in rest acelas specific si reguli ca anul acesta! Multumesc inca o data tuturor si daca au mai fost lipsuri sa le spuneti ca sa putem remedia! SALUTARE SI RESPECT! Ne vedem la Ploiesti!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daaa a fost beton

 

multumim organizatorilor pt locatzie care a fost super

 

multzumim firmei de catering pt sarmale

 

multzumim carnatzilor pt neprezentare ca nam mai fi castigat stafeta de bere :baldy:

 

sper ca sa fiu peacasa si la anul

Editat de romeoH-D
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...