Lolo_ID Postat Februarie 15, 2014 Autor Share Postat Februarie 15, 2014 (editat) Cadran de ceas kilometraj sau ceas kilometraj gasesti pe www.oldtimergarage.eu si/sau www.allegro.pl . Toate reperele de pe DKW ce par a fi cuprate sunt , de fapt , din tabla de alama ( mai putin arcurile ). Editat Februarie 15, 2014 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0neuroni Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Multumesc. Da , allegro e un fel de okazii.ro sau un fel de tocmai.ro ? nu prea imi dau seama. Si ... oamenii astia trimit si in Romania? Costurile de transport sunt mari ? Cu plata ramburs sau in avans? Ma pot intelege oare cu ei in engleza sau ii dau un goagl translate ? Stiu ca sunt multe intrebari, dar poate ai putin timp sa imi faci rezumat. Am vazut chestii bune acolo si m-as apuca de shopping , dar mi-ar prinde bine un mic tutorial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Allegro este la fel ca okazii. Te intelegi f. greu cu ei, nici goagla transleitu nu ajuta f. mult, cine posteaza pe allegro nu prea rupe deloc engleza. Cine rupe engleza sau germana cumpara de pe allegro si vinde pe ebay.de Polonezii care vand pe allegro nu au paypal si cand le ceri IBAN-ul si SWIFT-ul pentru transfer parca ii injuri de mama. Costurile in cazul transferului se ridica cu 11-20 de euro. In cazul unor piese rare merita sa cumperi de pe allegro, altfel varianta mai buna este ebayul cu transfer prin paypal. Pe allegro poti avea nesansa sa nu iti mai trimita piesa (mie mi s-a intamplat de 2 ori, noroc ca a fost vorba de sume mici, pana in 50 de euro). Pe ebay mai greu, daca nu iti trimite piesa macar iti returneaza banii. Costurile de transport nu sunt reale, in tara la ei sunt mici, daca vad ca a cumparat un strain incearca sa te intepe de inca 10-15 euro la transport. Chestiile de mai sus nu trebuie sa te sperie si nu trebuie generalizate la toti, ti-am expus punctele negative de care m-am lovit pe allegro de cand fac cumparaturi de la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0neuroni Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Uhh..., nu ma sperie dar ma nerveaza ca poate fi putin complicat. Si eu am mai patit de pe alte locuri sa comand si p... (chiar daca sunt sume mici prefer totusi, ca noi toti ma gandesc, sau beau beri de 20 euro decat sa le dau foc.). Dar ma bucur ca ai scris de ebay, ca vream oricum sa intreb, astia trimit in ROmania, nu era ceva "embargo" de netrimitere la noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Nu exista, neamtu', daca i-ai dat banu', trimite si pe Luna. Mai dai de cate un ciudat care refuza sa trimita in Romania, dar f. rar, 1-2 pe an, dar astia sunt fair-play, iti spun de la inceput ca nu trimit la noi (si ca ca ar avea ceva cu noi, le e mai simplu sa trimita doar in De, sunt cei care in general livreaza doar prin curierat rapid). Daca ai nevoie de ajutor pe ebay, da un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Uhh..., nu ma sperie dar ma nerveaza ca poate fi putin complicat. Si eu am mai patit de pe alte locuri sa comand si p... (chiar daca sunt sume mici prefer totusi, ca noi toti ma gandesc, sau beau beri de 20 euro decat sa le dau foc.). Dar ma bucur ca ai scris de ebay, ca vream oricum sa intreb, astia trimit in ROmania, nu era ceva "embargo" de netrimitere la noi? Am observat ca-ti lipseste portbagajul spate al sei cel care tine si aripa spate dealtfel ....... asa ca daca esti interesat am eu unul care urmeaza sa il pun la vanzare si daca il vrei anunta-ma inainte sa il pun la '' Bursa '' . Pret 120 lei plus taxe curier , relatii la 0740376555 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0neuroni Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Am observat ca-ti lipseste portbagajul spate al sei cel care tine si aripa spate dealtfel ....... asa ca daca esti interesat am eu unul care urmeaza sa il pun la vanzare si daca il vrei anunta-ma inainte sa il pun la '' Bursa '' . Pret 120 lei plus taxe curier , relatii la 0740376555 . Salut, Mersi fain da ala nu imi lipseste ... din ce am vazut "scaunul" spate (cel de ij 56 adica) e o facatura contruita pe suportul de care zici tu ... si sper sa il pot recupera d-acolo. Dar, inca o data mersi mult ... un claxon bun cu tot cu suport as cumpara insa. Nu exista, neamtu', daca i-ai dat banu', trimite si pe Luna. Mai dai de cate un ciudat care refuza sa trimita in Romania, dar f. rar, 1-2 pe an, dar astia sunt fair-play, iti spun de la inceput ca nu trimit la noi (si ca ca ar avea ceva cu noi, le e mai simplu sa trimita doar in De, sunt cei care in general livreaza doar prin curierat rapid). Daca ai nevoie de ajutor pe ebay, da un semn. Bun bun atunci ... pana acuma ebay'u a fost exclus din arsenalul de cautare ... Si multumesc de faza cu ajutorul pe ebay ... am sa apelez la tine daca nu merge nicicum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 19, 2014 Autor Share Postat Februarie 19, 2014 Dar, inca o data mersi mult ... un claxon bun cu tot cu suport as cumpara insa. Suport claxon / distantier cadru gasesti la mine. E cel din poza de pe pagina anterioara. Claxon o sa gasesti mai greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0neuroni Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Lolo , nu stiu cum se da PM sau cum exact tratam aspectul, dar lasa-mi cumva niste detalii de pret si sa vedem cum ne intelegem. Tu fiind cel care mi-ai aratat ca exista asa ceva (suport), mi se pare fair sa imi vinzi tot tu si suportul. glumesc si eu ... Salut, Mersi fain da ala nu imi lipseste ... din ce am vazut "scaunul" spate (cel de ij 56 adica) e o facatura contruita pe suportul de care zici tu ... si sper sa il pot recupera d-acolo. Dar, inca o data mersi mult ... un claxon bun cu tot cu suport as cumpara insa. Bun bun atunci ... pana acuma ebay'u a fost exclus din arsenalul de cautare ... Si multumesc de faza cu ajutorul pe ebay ... am sa apelez la tine daca nu merge nicicum. help...... am ajuns la astia la ebay.de pana la faza cu trimis unui PIN code prin SMS la mine ... care n-o mai ajuns ... am facut ceva gresit sau tre sa fac altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Cumpar pentru IJ 49 : cric central original, rama si oala far, melc kilometraj, kilometraj, cutie electrica completa sau incompleta, cu sau fara cheie, componente pentru ea,filtru original, dinam functional stare buna/foarte buna, carburator functional stare buna/foarte buna. Pentru IJ 350 cumpar rame spate si gratar spate aferent,asa cum se vede in pozele de mai jos. Platesc pentru piese bani si / sau alte piese la schimb, la intelegere. Relatii pe PM,si apoi la telefon. Cumpar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Cumpar Se pare ca nu ai vazut gratarul la care te referi mai sus in capul paginii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 19, 2014 Autor Share Postat Februarie 19, 2014 Ionel.....gratarul de IJ 350 difera de cel de IJ 49. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 (editat) Lolo stie. El chiar are dar nu vrea sa dea Editat Februarie 19, 2014 de mpc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 19, 2014 Autor Share Postat Februarie 19, 2014 (editat) Nu am dar pot construi unul identic cu cel original. Cheltuiala in bani si timp nu merita efortul. Lolo , nu stiu cum se da PM sau cum exact tratam aspectul, dar lasa-mi cumva niste detalii de pret si sa vedem cum ne intelegem. Tu fiind cel care mi-ai aratat ca exista asa ceva (suport), mi se pare fair sa imi vinzi tot tu si suportul. glumesc si eu ... Ma poti suna in fiecare zi , dupa ora 14 , la nr. de tel. 0763 700 222 . Editat Februarie 19, 2014 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Nu am dar pot construi unul identic cu cel original. Cheltuiala in bani si timp nu merita efortul. Hai ba Lolo ca glumeam si eu . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0neuroni Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Nu exista, neamtu', daca i-ai dat banu', trimite si pe Luna. Mai dai de cate un ciudat care refuza sa trimita in Romania, dar f. rar, 1-2 pe an, dar astia sunt fair-play, iti spun de la inceput ca nu trimit la noi (si ca ca ar avea ceva cu noi, le e mai simplu sa trimita doar in De, sunt cei care in general livreaza doar prin curierat rapid). Daca ai nevoie de ajutor pe ebay, da un semn. Help ... am ajuns la ebay la nivelul ala de trebuia sa imi trimita un SMS cu ceva cod PIN care n-o mai ajuns niciodata ... pt activare user alea alea ... am facut ceva aiurea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Salut. In principiu acum tre sa astepti codul. Cand mi-am facut eu userii de ebay nu imi cerea nici un cod. O sa-ti dau maine un PM, trebuie sa intreb un prieten cum sta treaba cu codurile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 20, 2014 Autor Share Postat Februarie 20, 2014 Am posibilitatea de a construi bucsile elastice ( cele in care se monteaza pinionul ) din butucul rotii spate pentru IJ 49 , IJ 350 , DKW NZ 350 , DKW NZ 250. O sa le confectionez doar dupa ce voi primi comanda de cel putin 4 seturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0neuroni Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Lolo ,pune-ma si pe mine te rog la socoteala cu set de conectori. 6 la numar ar trebui sa fie nu ? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 21, 2014 Autor Share Postat Februarie 21, 2014 6 sunt, da. S-ar putea sa ai noroc si sa gasesc pe la mine un claxon C 23. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0neuroni Postat Februarie 22, 2014 Share Postat Februarie 22, 2014 Pentru claxon imi tin de azi dimineata degetele incrucisate ... ar fi cum zic unii contemporani animati " a picat din cer. amin ". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 28, 2014 Autor Share Postat Februarie 28, 2014 N-a picat din cer. A calatorit cu Fan Courier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0neuroni Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Adevarat graiesti, a calatorit, a ajuns cu bine, l-am adoptat si il grijesc ca si cum ar fi al meu. Si iti multumesc mult pentru treaba asta. Am mai pescuit intre timp si voi reveni cu poza : o cheie de Ij (are stanta clara) si un decalimetru mic (seamana tare bine cu o poza de-a lui Lolo cu unu de Ij 56). asadar pozele. ce ziceti decalimetrul de la ce e pana la urma ? Si ultima achizitie. 2 in 1 poate cu ce am eu...iese ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 14, 2014 Autor Share Postat Martie 14, 2014 Cheia olandeza ai nimerit-o, tecalemitul nu. Doar ti-am spus ca o sa te ajute doar 2 repere de pe cea de-a doua cutie si anume : capacul cutiei si capacul martorului. Deci ai o cutie completa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0neuroni Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 E adevarat ca cele 2 repere sunt ce imi trebuia estetic, dar eu inca sper ca functioneaza si interiorul si nu mai trebuie sa umblu dupa nimic . Visator, stiu, dar asta e.... Am inca un tecalemit de la un propritar de ij, si difera intr-adevar de cel care l-am pus in poza. Complicat cu astea, sunt aroape la fel de mici, dar difera lungimea partilor din componenta "gatului". Lolo, facem ceva cu bucsele alea de cauciuc ? chiar nu mai vrea nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate