cs-marius-b Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 (editat) M-am dat eu azi c-o Africana, bine, in jurul blocului asa. Ce pot spune, mi se pare mult mai usoara ca a mea si mai manevrabila, toate comenzile merg usor, parca e masina... insa foarte diferit, mi se pare comportamentul motorului. E foarte brutal fata de Supertenere, trebuie turat ca un monocilindru. Altfel, numai de bine. La mai toate SuperTenere au modificari pt un consum cat mai mic,de aici si faptu ca ti se par mai slaba...Daca i dau inapoi cuiele fac orce Africana pe pariu.... Prefer un consum mic in detrimentul puteri.[Am scos si undeva sub 5 litri mixt.] Editat August 26, 2010 de cs-marius-b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Motor brutal, adica trebuie mers cu el in ture. Cel de Supertenere toarce ca o masina si se comporta la fel. Eu am consum pe ultimii 6-700 kilometri sub 5%, mers pe autostrada, Transalpina si intors pe Transfagarasan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 sub 5%, mers pe autostrada, Transalpina si intors pe Transfagarasan Cu ce viteza medie? 60-70, la danganeala? ca tare-s curios? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 120-140 pe autostrada si pe Transalpina si Transfagarasan la bunul simt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 (editat) 120-140 pe autostrada si pe Transalpina si Transfagarasan la bunul simt da daaaa .... si AT-ul meu consuma 2.32134421 % Acuma fara bascalie, AT-ul meu (RD03), consuma in localitate (Timisoara) 5,6%, iar afara, cu pasager si mers normal de 110-120 km/h 4.7-4.8%. Si sincer, nu mi se pare mult. Si sincer, nu vad nimic altceva cu are ar merita s-o schimb. Aaaaaaa, si era sa uit: ESTE O LEGENDA!!! Editat August 27, 2010 de tibor_mt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 27, 2010 Share Postat August 27, 2010 just 4 fun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 28, 2010 Share Postat August 28, 2010 just 4 fun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibor_mt Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 just 4 fun... Si ma mir de ce motoreta aia cu cilindri diametrali opusi , consuma mai putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 just 4 fun... Criminal! ...si pe mine m-a scos un tractor cand am ramas cu Cielo-u in zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate