Bob82 Postat Octombrie 15, 2015 Share Postat Octombrie 15, 2015 Salut, Caut loc in garaj zona Mircea cel Batran ( Str Balta Verde, Bd Cetatii/ Cal. Bogdanestilor) Multumesc anticipat pentru ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 Salut, Caut loc in garaj zona Mircea cel Batran ( Str Balta Verde, Bd Cetatii/ Cal. Bogdanestilor) Multumesc anticipat pentru ajutor. 50e tot sezonul de iarna fara posibilitatea de a surubarii motorul zilnic, adica sta langa motorul meu si spatiul este de vreo 4 motoare. Zona bd.Cetatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_74 Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 Caut sa inchiriez garaj pentru masina in zona Torontal-Brandusei-Blocurile turn.Eventual si compania unei motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coach Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 in conitnuare loc pentru moto in garaj in Calea giroculi, langa padurice » Post actualizat in 15 Nov 2015 16:45anunt valabil inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coach Postat Decembrie 8, 2015 Share Postat Decembrie 8, 2015 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Decembrie 9, 2015 Share Postat Decembrie 9, 2015 Eliberez 2 locuri intr-un garaj pe str Novac Traian (3 min de Iuluis mall) intrarea de pe circumvalatiunii. In pricnipiu liber de la 1 ianuarie. Un loc am eliberat deja, al doilea cand am timp sa mut si cealalta mobra. Raman 2 motoare... chiria se imparte la cate mobre sunt in garaj. Max 4 pentru confort (ca la 5 deja nu mai ai loc). Este un raft pentru scule (echipament). Nu are curent. » Post actualizat in 13 Dec 2015 19:39 Eliberez 2 locuri intr-un garaj pe str Novac Traian (3 min de Iuluis mall) intrarea de pe circumvalatiunii. In pricnipiu liber de la 1 ianuarie. Un loc am eliberat deja, al doilea cand am timp sa mut si cealalta mobra. Raman 2 motoare... chiria se imparte la cate mobre sunt in garaj. Max 4 pentru confort (ca la 5 deja nu mai ai loc). Este un raft pentru scule (echipament). Nu are curent. Update: is 3 locuri disponibile.!!! .. si is ocupabile deja. Am mutat si ultimul motor.Cine este interesat da-ti PM si va dau nr de contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_doe Postat Ianuarie 2, 2016 Share Postat Ianuarie 2, 2016 2 / 3 locuri libere in garaj pe strada Liege. conditii f. bune; 50 de lei / luna de motocicleta PM si va dau nr persoanei sa vorbiti direct cu ea salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DumDum Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 Salutare, Caut sa inchiriez garaj sau loc in garaj pentru moto. Daca stiti ceva PM sau 0771592250. De preferabil zona asta. Bogdanestilor - Cetatii - Gheorghe Lazar - Circumvalatiunii Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 salut,caut sa inchiriez garaj sau un loc intr-un garaj ptr o motocicleta in zona Complex Studentesc.ptr oferte mesaj pe pm sau la te.0724552088 Seba.ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scarlett Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Salut, , vreau să inchiriez garaj în Complexul Studențesc. Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Salut, , vreau să inchiriez garaj în Complexul Studențesc. Mulțumesc daca gasesti cumva si vrei doar ptr 1 motor da un semn ca ma bag si eu cu un motor .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
semerketh Postat Februarie 15, 2016 Share Postat Februarie 15, 2016 Salut, Caut garaj sau loc in garaj pentru o motocicleta in zona Girocului (strazile Mures, Crivaia, Albac, Cheia, Magura). Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaineag Postat Februarie 18, 2016 Share Postat Februarie 18, 2016 Si pe mine m-ar interesa un garaj in Sagului (Profi). Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian Babeu Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 (editat) Garaj din pacate nu am , insa daca nu gasesti ceva bun , poti sa il tii linistit la mine in curte . cumperi o husa sa nu dea uraganu /public/style_emoticons/#EMO_DIR#/tongue.gif .si sa rezolvat. in aceeasi curte mai locuieste un Thundercat si un Hornet /public/style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.gif Locatia e la un colt de Profi , cum mergi spre pompieri/centru Bafta /public/style_emoticons/#EMO_DIR#/beer.gif » Post actualizat in 21 Daca mai e valabila oferta la curte langa profi ma intereseaza. Daca stie cineva un loc pentru moto , ma intereseaza in zona sagului profi, sectia 3 politie. Multumesc. 0747169861. Editat Februarie 21, 2016 de Cristian Babeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zurlik Postat Februarie 22, 2016 Share Postat Februarie 22, 2016 Salut, si eu caut un loc la un pret accesibil in zona Sagului,piata Doina,Hărniciei,etc. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Martie 16, 2016 Share Postat Martie 16, 2016 Salut. Caut garaj pentru doi prieteni,vor undeva la 150 de lei pe luna, sunt 2 persoane, si ideal ar fi sa fie in zona Girocului, intre Judetean si strada Mures. Multumesc. Tel: 0767372693 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 caut si eu loc intr-un garaj, zona coplex girocului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quback Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 mai este loc pt inca un motor in complex ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 salutare, as avea si eu nevoie de un garaj sa tin mobra, sa mai mesteresc. pun la bataie sculele si know how-ul pe langa banii de inchiriat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 Te cunosc raulserban? Locuiesti acolo in zona cercului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 aham, poate din vedere ne-am intalnit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Cum ziceam. Am nevoie de un loc unde sa tin mobra. Sa nu mai patesc dastea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 nu cade asa usor la vant( nu neg ca husa se comporta ca o vela). si prin cartier nu sunt curenti de vant asa puternici, se sparg de masinile parcate, vegetatie etc daca ar fi cazul de te miri ce furtuna. aseara cand am venit de la serviciu era un golf4 parcat, efectiv, la o palma de motocicleta. ps: de ce zic ca nu e de la vant, pentru ca a stat pe cricul lateral ,fara sa cada , pe vant puternic, cu crengi rupte samd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 Daca mobra e cea de pe Puscariu se joaca copii din parc cu ea, de multe ori i-am vazut calare pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu Andra Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 Salut, urmeaza sa imi iau si eu o motocicleta si am nevoie de un loc unde sa o pun la somn zilnic in zona Steaua(Calea Sagului, peste drum de noul Mall). Nu am pretentii, si la curte e bun, doar sa nu fie in strada si sa fie relativ aproape de casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate