ionut73 Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 http://www.knobbyknife.com/ e si un video acolo. Am mai vazut pe unii altii facand treaba asta cu cutterul, dar pare ca asa merge f simplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Cred ca incep sa sara crampoanele alea ca la balamul dupa ce le-ai indreptat de doua ori. Pe de alta parte, as fi curios sa-l incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 60$ pentru un ciocan de lipit cu o lama?! Mno ala da business... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 6, 2010 Autor Share Postat August 6, 2010 Cred ca incep sa sara crampoanele alea ca la balamul dupa ce le-ai indreptat de doua ori. sigur se duc naiba dupa ce le subtiezi. Dar gandeste-te cat de utila poate fi intr-un weekend de 2 zile unde te duci cu un cauciuc uzat si ploua ca la balamuc si nu ai cauciuc sau nu ai $$$ de un cauciuc nou. 10min de lucru manual si scapi de chin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 sigur se duc naiba dupa ce le subtiezi. Dar gandeste-te cat de utila poate fi intr-un weekend de 2 zile unde te duci cu un cauciuc uzat si ploua ca la balamuc si nu ai cauciuc sau nu ai $$$ de un cauciuc nou.10min de lucru manual si scapi de chin imi place scula ca la nebuni,pana saptamana viitoare o sa am una la fel..se poate face dintr-un ciocan de lipit la care se adapteaza o limba de broasca veche si un pic polizata pe piatra fina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
husqki Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 imi place scula ca la nebuni,pana saptamana viitoare o sa am una la fel..se poate face dintr-un ciocan de lipit la care se adapteaza o limba de broasca veche si un pic polizata pe piatra fina... Anul trecut am incercat sa construiesc ceva similar folosind ciocanul elctric de puterea cea mai mare pe care l-am gasit pe piatza romaneasca...rezutatele nu au fost deloc bune: timpul de prelcrare a fost mai mare decat in cazul folosirii flex-ului. Cutitele pentru profilul cauciucului (vezi rallye) au alta constructie. Feedback-ul americanilor privitor la acesta scula e rezervat - THumpertalk.com SOlutia mea: un disc de flex uzat pentru piatra, modelul cu "petale" - avantajul este ca nu se incarca precum discurile abrazive. Acestea sunt experientele mele - bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 sau intorci cauciucul invers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 sau intorci cauciucul invers Daca il intorci cum mai franezi? Sau numai lasi franeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Daca il intorci cum mai franezi? Sau numai lasi franeaza? eu l-am intors si cred ca am mai "fentat" putin timpu pana sa cumpar urmatorul cauciuc pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 avand in vedere ca am incercat toate tampeniile posibile decand am auzit de acest sistem(acu vreo 3 ani..... a, stefi mai sti cand imi taiam crampoanele la valcea la cursa) va pot da un singur sfat : MERITA TOTI BANII!!!! singurul motiv pentru care nu mi-am achizitionat o astfel de unealta e acela ca nu am gasit, multumesc ionut pt pont! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 da jumba cum sa nu stiu..dar am reusit sa fac 2 lame de cutter praf in tipul fasonarii unei singure anvelope.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat August 12, 2010 Share Postat August 12, 2010 Am comandat, sunt curios ce o fi de capul ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoran Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Eu am de prin aprilie. Functioneaza excelent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tedted Postat August 13, 2010 Share Postat August 13, 2010 Ia sa incerc cu "dremel"-ul. Va povestesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoli13 Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 poate cineva aduce o asemenea scula?am incercat sa comand card din romanica nu se accepta,card de state da dar fara livrare in Ro si cum nu am bunica,matusa etc prin SUA ori alte state pe unde se pote comana asa ceva incerc si aici ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Pai trimite mail la www.knobbyknife.se si vezi ce zic aia Cred ca iti trebuie paypal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Paypal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupu' shui Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Anul trecut am incercat sa construiesc ceva similar folosind ciocanul elctric de puterea cea mai mare pe care l-am gasit pe piatza romaneasca...rezutatele nu au fost deloc bune: timpul de prelcrare a fost mai mare decat in cazul folosirii flex-ului. Daca refaceai bobinele ciocanului (sirma mai groasa, eventual si cu spire mai multe), nu obtineai rezultate bune? Poate ca merita un pic de munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KTM EXC Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 (editat) io de 2 ani folosesc flexu mic si o panza de taiat lemn merge mult mai repede zic nu face fum ,daca ai flex toata afacerea face 15 lei Editat Decembrie 13, 2010 de KTM EXC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 Bro... Am vazut ieri in targ Letcon Clasic de 100-250 si 300w. Ala de 300w costa 30 ron. Doar tre sa il mai ascuti un piculetz si gata. Jumba... Nu cumva e targul in drumul tau??? Da-i bataie si dupaia tre cautata scula de lungit crampoane... Una ceva sa le faca sa se scoale din amortzeala asta:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiuc Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Paypal. Cat te-a costat cu tot cu transport si ai cumparato de pe siteul de mai sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 Nu mai stiu, undeva sub 100$ de acolo de pe site. Scula merge bine, n-am aapucat sa testez cauciuc-ul. Ce faci mihuc, ai personalitati multiple? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihuk Postat Ianuarie 16, 2011 Share Postat Ianuarie 16, 2011 nu nu eu sunt numai mihuk. Cel de sus ii un baiat de la noi cred din baia mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate