enos Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 (editat) http://www.libertatea.ro/stire/foto-2-tine...tir-299019.html DE scz Editat August 8, 2010 de enos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 iar fara permis. fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doru_nica2005 Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Impresionant! DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 la fiecare saptamana 2 morti...... nu cred ca mai e nimic de comentat:( Dumnezeu sa ii odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stlk Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Soferul nu are nici o vina daca ala nu avea permis. Bun asa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 trist... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 Fara permis...N-am vazut ca motocicleta sa aiba numar de inmatriculare. Poate asa mai gaseste si politia din motocicletele furate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saint Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Pe langa permis si nr de inmatriculare care putea sari in urma impactului am admirat echipamentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Nici un echipament nu era de ajuns la puterea impactului. Aici a contat f mult lipsa de experienta. NU se accelereaza in intersectii/benzinarii, mai ales noaptea. Mai mult ca sigur a vrut sa-i arate pasagerului ce tare e pe motor si ce senzatii sunt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Cum am spus si pe topicul unde se postase prima data link-ul: RR (posibil neinmatriculat), fara permis, condus pe drum public, noaptea, experienta 0, 19 ani, 2 pe motor, echipament lipsa (nici casti nu cred ca au existat), viteza suficient de mare, si in final camion care nu acorda prioritate. Cine o fi gresit mai mult dintre cei implicati in accident? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_eu25 Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 e veche stirea si mai exista un topic parca legat de accidentul asta....parca era si un filmulet pe youtube in memoria unuia dintre baieti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate