Sari la conținut

Noua Legislatie

bogdan_mutu
 Share

Postări Recomandate

am auzit la foarte multi cunoscuti de noile conditii ce vin odata cu noua legislatie..(septembrie 2006) si anume : - permis de conducere pt scuterele de 49 cmc , ba chiar inmatriculare.altii spuneau ca va fi nevoie sa le faca si RARul si ITP ul ... exact ca in cazul unei masini.eu nu prea cred ca e asa.am citit o parte din noua legislatie..si nu am vazut nimic despre asta.ce parere aveti ? care este adevarul ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 62
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

ating si 90km/h

...in caz ca nu ati vazut...exista record stabilit cu un pochet bike de 98 km/h....si aia e mai mika ca un scuter.. asa ca...

Link spre comentariu

Deci adevarul este: Se vor inmatriculat toate scuterele de 49cc (sa ii vad pe aia cu acte de italia :lol: ) Se vor conduce fara permis de la varsta de 16 ani.Si cam atat.:D

Bine este sa ai acte. Sa va vad pe cei care au acte de italia :crack:

Link spre comentariu

INREGISTRAT nu inmatriculat.

Iar INREGISTRAREA se va face in baza actelor de provenienta si a ITPului si a OMOLOGARII RAR (de tip sau individuala)!

Nu mai bine cumparati un GoPOP???

Link spre comentariu

INREGISTRAT nu inmatriculat.

Iar INREGISTRAREA se va face in baza actelor de provenienta si a ITPului si a OMOLOGARII RAR (de tip sau individuala)!

Nu mai bine cumparati un GoPOP???

Mai bine INMATRICULAT decat INREGISTRAT

Ca la INREGISTRAT am inteles ca nu ai RCA si zic eu ca e destul de aiurea.

PS.eu il inmatriculez.

Link spre comentariu

Perfect, vei plati RCA, impozit, taxe mai mari. daca ai bani de dat....go for it!

Link spre comentariu

Deci adevarul este: Se vor inmatriculat toate scuterele de 49cc (sa ii vad pe aia cu acte de italia :lol: ) Se vor conduce fara permis de la varsta de 16 ani.Si cam atat.:D

Bine este sa ai acte. Sa va vad pe cei care au acte de italia :crack:

am eu acasa legislatia 2006 si asa este.

Link spre comentariu

Si oricum macar nu faceau si ei niste numere mai frumoase ex.Germania,Italia. Zici ca sunt de la caruta si arata urat pe scutere.

De la 1 Septembrie sa vedeti ce creste vanzarea la scutere Sh cu acte :lol: Tocmai bine

Link spre comentariu

Vizitator TazzY

Dar am si eu o intrebare! Este ceva in noul cod rutiuer ce afecteaza caprele? ca mai sunt citeva piaggio ciao :D)

Cand o sa inceapa drujbarii sa moara pe capete, o sa bage casca obligatorie :lol: dar pana atunci ramane asa... :crack:

Editat de TazzY
Link spre comentariu

Mai railor ce aveti voi cu scuterele GoPop, ca doar daca e sa ai ghinion te duci la service si ti-l face pe garantie ca doar are 12 luni ... sau ... 49 de km. :what:

Lasand glumele proaste si rautatea la o parte, ce-ar fi sa fim on-topic?

Asfalt uscat si salutari cu farul! :what: :crack:

PS - Oameni buni nu are rost s va mai dati cu parerea incoa' si-ncolo de noua legislatie rutiera. Adevarul e ca s-au raspandit niste zvonuri ca painea calda, dar nu vom fi siguri pana nu o sa avem Monitorul Oficial ca sa vedem exact ce si cum, pana atunci insa, sunteti liberi sa aberati fiecare in fel, chip si stil propriu :what: :crack:

Link spre comentariu

Unde e baiat' ala de zicea ca am eu ceva cu gopop si ca sunt troll ???

Iote-ma-s!!! Am venit TROLULE! Ce ai cu Gopop? :crack: Acuma vad ca e o alianta! Cat i-ai platit? :what: :what:

te cauta sa-ti scoata calculatorul din priza :crack:

Ai spioni de ai aflat asa repede? hmmm... nu prea-mi plac mie sri-stii... :what:

Acuma serios, legat de GoPop... Ce aveti mai fratilor cu ei? Daca luam in considerare First Bike sau Trabantelul (parca asa era), cred ca ar fi mai bine unul de la GoPop... Ca nu se compara cu Piaggio sau Vespa, asta e partea a doua...

Si cu legislatia are dreptate... Nu se inmatriculeaza, ci se inscriu la primarie... Io totusi as recomanda inmatricularea pt RCA sau Casco chiar...

Link spre comentariu