bogdan_mutu Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 am auzit la foarte multi cunoscuti de noile conditii ce vin odata cu noua legislatie..(septembrie 2006) si anume : - permis de conducere pt scuterele de 49 cmc , ba chiar inmatriculare.altii spuneau ca va fi nevoie sa le faca si RARul si ITP ul ... exact ca in cazul unei masini.eu nu prea cred ca e asa.am citit o parte din noua legislatie..si nu am vazut nimic despre asta.ce parere aveti ? care este adevarul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Pai daca au sa fie inmatriculate normal ca se vor face si inspectii tehnice.........Lucru corect zic avand in vedere ca majoritatea ating viteze de 90km/h........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 unde ai gasit noua legislatie ca ma intereseaza si pe mine... @motomaniac: scuterele, fara tunning ating max 80... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 ating si 90km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanueln79 Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 ating si 90km/h ...in caz ca nu ati vazut...exista record stabilit cu un pochet bike de 98 km/h....si aia e mai mika ca un scuter.. asa ca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Deci adevarul este: Se vor inmatriculat toate scuterele de 49cc (sa ii vad pe aia cu acte de italia ) Se vor conduce fara permis de la varsta de 16 ani.Si cam atat. Bine este sa ai acte. Sa va vad pe cei care au acte de italia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 INREGISTRAT nu inmatriculat. Iar INREGISTRAREA se va face in baza actelor de provenienta si a ITPului si a OMOLOGARII RAR (de tip sau individuala)! Nu mai bine cumparati un GoPOP??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 INREGISTRAT nu inmatriculat. Iar INREGISTRAREA se va face in baza actelor de provenienta si a ITPului si a OMOLOGARII RAR (de tip sau individuala)! Nu mai bine cumparati un GoPOP??? Mai bine INMATRICULAT decat INREGISTRAT Ca la INREGISTRAT am inteles ca nu ai RCA si zic eu ca e destul de aiurea. PS.eu il inmatriculez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Perfect, vei plati RCA, impozit, taxe mai mari. daca ai bani de dat....go for it! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 mai bine asa decat un gopop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 mai bine asa decat un gopop corect shi in loc sa discutztzi "discutzii" d-aiurea, mai bine ashteptatzi sa apara noul cod rutier inainte sa lamentatzi voi pe proiectele existente :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 mai bine asa decat un gopop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kos801 Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Deci adevarul este: Se vor inmatriculat toate scuterele de 49cc (sa ii vad pe aia cu acte de italia ) Se vor conduce fara permis de la varsta de 16 ani.Si cam atat. Bine este sa ai acte. Sa va vad pe cei care au acte de italia am eu acasa legislatia 2006 si asa este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 mai bine asa decat un gopop adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Si oricum macar nu faceau si ei niste numere mai frumoase ex.Germania,Italia. Zici ca sunt de la caruta si arata urat pe scutere. De la 1 Septembrie sa vedeti ce creste vanzarea la scutere Sh cu acte Tocmai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zambiee99 Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Dar am si eu o intrebare! Este ceva in noul cod rutiuer ce afecteaza caprele? ca mai sunt citeva piaggio ciao ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 (editat) Dar am si eu o intrebare! Este ceva in noul cod rutiuer ce afecteaza caprele? ca mai sunt citeva piaggio ciao ) Cand o sa inceapa drujbarii sa moara pe capete, o sa bage casca obligatorie dar pana atunci ramane asa... Editat August 16, 2006 de TazzY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zambiee99 Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Cand o sa inceapa drujbarii sa moara pe capete, o sa bage casca obligatorie dar pana atunci ramane asa... dar casca deja este obligator. dupa cum stiu eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Unde e baiat' ala de zicea ca am eu ceva cu gopop si ca sunt troll ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Unde e baiat' ala de zicea ca am eu ceva cu gopop si ca sunt troll ??? te cauta sa-ti scoata calculatorul din priza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 te cauta sa-ti scoata calculatorul din priza La coada ca e cererea mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 mai bine asa decat un gopop la mai multe posturi cu citatul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 mai bine asa decat un gopop Doamne ce reclama negativa se face pe seama saracelor .... "scutere" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Mai railor ce aveti voi cu scuterele GoPop, ca doar daca e sa ai ghinion te duci la service si ti-l face pe garantie ca doar are 12 luni ... sau ... 49 de km. Lasand glumele proaste si rautatea la o parte, ce-ar fi sa fim on-topic? Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - Oameni buni nu are rost s va mai dati cu parerea incoa' si-ncolo de noua legislatie rutiera. Adevarul e ca s-au raspandit niste zvonuri ca painea calda, dar nu vom fi siguri pana nu o sa avem Monitorul Oficial ca sa vedem exact ce si cum, pana atunci insa, sunteti liberi sa aberati fiecare in fel, chip si stil propriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zambiee99 Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 (editat) Eu is cel mai bazat N-am vazut inca nici un GoPop deci nu pot sa comentez nimica. Atata stiu ca is iubitor Piaggio Ciao. N-ah ala-i baza Asfalt uscat si salutari cu farul! Editat August 17, 2006 de zambiee99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate