NENEA G Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 fete pe scena, fete in cursa moto, fete in publi........ se incinge cauciucul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MareaImprietenealaMuzicala Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Se intrevede o atmosfera de zile mari! Invitatii speciali ce vor sustine recitaluri in cadrul festivalului sunt: VITA DE VIE LUNA AMARA NISTE BAIETI CELEST IDOL METAL THRONE - castigatorii locului 1 la Xcountry - editia 1, Ciolpani RESPECT - castigatorii locului 1 la Xcountry - editia 2, Limanu N.E.G.A.T.I.V. DJ HEFE Iar in urma incheierii preselectiilor, formatiile care vor participa la editia 3 a Concursului Rock Maraton – Marea Imprieteneala Muzicala - Moto Xcountry Festival, editia 3, Busteni sunt: ARZENĂL - Brasov BLACK SWAN - Brasov BLOOD PRINT - Cluj-Napoca DAZZLING SWING - Brasov SHOTY - Bucuresti (castigatoarele locului 3 la Xcountry - editia 2, Limanu) SILVER BULLET - Bucuresti SOPHISTICATED LEMONS - Bucuresti (castigatorii locului 2 la Xcountry - editia 1, Ciolpani) Va reamintim ca desemnarea formatiilor castigatoare se va face, la fel ca la celelalte editii, prin notare de catre juriu si de catre public. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 o sa fie ROOOOOOOCKK FEARTEEEEEE!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Septembrie 18, 2010 Share Postat Septembrie 18, 2010 pentru cei care vor cazare grabitzi va k deja hotelul ala de 24 de camere e plin se pare k am starnit interes cu aceasta cursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 de unde pot sa iau si eu piesa Lupul-Metal Throne...pe net nu am gasito........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinRUSE Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 Va fi si fasole la ceaun ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Septembrie 19, 2010 Share Postat Septembrie 19, 2010 (editat) Sper sa nu ploua ... Editat Septembrie 19, 2010 de alecsxander Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NENEA G Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Sper sa nu ploua ... poa' sa ninga, poa' sa ploua......... ..........avem 600 mp de cort Mesaj completat Va fi si fasole la ceaun ? fasole cu imbunatatiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lia_13 Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Sper sa nu ploua ... http://www.meteo.ro/vremea/57/starea-vremii-in-Busteni.html Se pare ca nu !!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JFK Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 venim.... nu am ratat nicio editie asa ca nu o ratam nici pe asta o sa fim in trecere cu stomacele goale asa ca sper sa fie mancare destula pt toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat Septembrie 21, 2010 Autor Share Postat Septembrie 21, 2010 SHOW MARE LA MOTO XCOUNTRY FESTIVAL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Spun si eu PREZENT,va rog mult de tot sa-mi spuneti si mie numele si pretul la vreo pensiune cat m-ai aproape de locatie,eventual o rezervare ceva!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat Septembrie 21, 2010 Autor Share Postat Septembrie 21, 2010 pentru cei care nu au cort, le este frig,sau nu vor sa stea in natura pot apela la urmatoarele pensiuni/hoteluri din zona 0722 234 551- 60 de roni pe nopate camera 6 camere 0727 400 933- 60 de roni pe noapte camera 12 camere 0244 320 156 complex caraiman 2 stele 100 roni pe noapte 25 camere 3 stele 100 roni pe noapte camera *in vila* 3 stele 130 roni garsoniera 3 personae pe noapte in vila ps: sa specificati k venitzi la xcountry deoarece aceste preturi sunt negociate de noi altfel este mai scump revin cu detalii daca mai apare ceva....... Ca si completare primul numar este scris gresit, cel corect :0722.324.551 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue-angel Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 prezenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MareaImprietenealaMuzicala Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Programul cantarilor din cadrul Moto Xcountry Festival Vineri 24 septembrie ora 12 DJ HEFE ora 16:30 X-PLOD In concurs: BLACK SWAN - Brasov ARZENĂL - Brasov DAZZLING SWING - Brasov BLOOD PRINT - Cluj-Napoca SILVER BULLET - Bucuresti SHOTY - Bucuresti SOPHISTICATED LEMONS - Bucuresti Invitati speciali N.E.G.A.T.I.V.- Busteni METAL THRONE – Brasov - castigatorii locului 1 la Xcountry - editia 1, Ciolpani Sambata 25 septembrie ora 12 DJ HEFE ora 16:30 Festivitatea de premiere, Recital al formatiei castigatoare a prezentei editii, RESPECT - castigatorii locului 1 la Xcountry - editia 2, Limanu IDOL EUGEN CRISTEA & ATELIER CELEST NISTE BAIETI LUNA AMARA VITA DE VIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Din Bucuresti merge cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vajumic Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 Aveti si parcare pentru biciclete? Daca este frumos in week-end pedalez si pana la voi. Cat ma costa sa ma dau si eu pe enduroaicele voastre, asigurati si echipament? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NENEA G Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 (editat) Aveti si parcare pentru biciclete?Daca este frumos in week-end pedalez si pana la voi. Cat ma costa sa ma dau si eu pe enduroaicele voastre, asigurati si echipament? din pacate parcare pentru biciclete nu avem dar cu siguranta gasesti un loc de care sa te legi, sa te dai cu enduroaicele nu te costa nimic, te asteptam vineri si sambata sa incerci motocicletele GAS-GAS, trebuie sa ai doar permis categoria A Editat Septembrie 22, 2010 de NENEA G Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 (editat) Din Bucuresti merge cineva? daca pleci sambata vin eu(ora nu stiu stabilim) asta daca nu ai cu cine sa te "legi" la drum Editat Septembrie 22, 2010 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MareaImprietenealaMuzicala Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Mai anuntam o surpriza! Baietii de la Metal Throne din Brasov - castigatorii editiei de la Ciolpani, au pregatit special pentru aceasta editie Xcountry - Busteni, in cadrul recitalului lor din seara de vineri, impreuna cu trupa de show pirotehnic HYPNOSIS din Brasov si trupa de teatru OBLIGO din Bucuresti, un spectacol incendiar (si la propriu si la figurat) in premiera in Romania!!!!! Mesaj completat Doua poze din show-urile trupei pirotehnice HYPNOSIS din Brasov: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Eeee... , unde-i foc tre' sa fie si bere ! Aaaaaaam venit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xenonxxl Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 (editat) In caz ca nu mai gasiti cazare prin Busteni va primim la Azuga (10 min distanta) intr-o pensiune cu 9 camere . tel. 0724036993 Pretul: 60 ron. Editat Septembrie 23, 2010 de xenonxxl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Pe la 18:00 o iau si io din loc. Sper sa nu fie aglomerat ca mi-e lene sa merg in aglomeratie Deja nu mai am rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 intr o ora am plecat. Abia astept testdrive-ul gas-gas. Ne vdm la locul faptei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Armurier Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Salutare, stie cineva programul de duminica la acest eveniment? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate