nike Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 foarte tare locatia,preturile si mai ales traseul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Mai pleaca vre`un amator sambata dimineata/pranz din Bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ulita Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Locatie super!,traseu ENDURO!!! misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefan45 Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 cine vrea sa mearga in grup sambata la 12.30 la busteni la benzinaria din otopeni unde este si mc donald dupa linia de centura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 ......de acolo vin eu acum.....foarte misto..pisoarca la pahar 4 lei...pret d criza!la intrare dai banu si intri adica 10 ron dar daca nu ai talonu la tine adios .... nu mai iesi... e unu care nu t lasa sa iesi daca nu-i arati talonu la motoreta ta. zice c ai furato si ca nu e el d vina ptr situatzia asta,,adica sa prezinti talonu,, asa hotarira organizatorii...deh ... la cati hoti sunt in ziua d azi...in rest muzica misto, sunet beton si FRIG RAU. cel putin asa era vineri seara. deci luativa tzoale groase si musai caciuli d iarna . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Da, si io vin d-acolo, asa e : muzica, haleala si trasee atractive. Neatractiv : frigul din zona! Repet, si io, indicatia antevorbitorului (sau antescriitorului??!) : imbracati-va bine! e frig de-ntepenesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 e frig noaptea bre, ca e sfarsitul lui septembrie si e la munte deci LOGIC DAAAAHHH.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MareaImprietenealaMuzicala Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Va multumim tuturor celor care ati fost prezenti la Busteni si ati facut ca atmosfera festivalului sa ne faca sa uitam frigul! Castigatorii concursului Rock Maraton - Marea Imprieteneala Muzicala, editia 3, Busteni 24-26 septembrie sunt: Locul1: Shoty Locul2: Sophisticated Lemons Locul3: Dazzling Swing Premiul juriului: Silver Bullet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NENEA G Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 am terminat de strans tabara, azi, luni, ora 20. sper ca cei prezenti au fost multumiti, asteptam aplauze, felicitari, injuraturi, carcoteli......tot tacamul !!!!!!! ne vedem la anu !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat Septembrie 28, 2010 Autor Share Postat Septembrie 28, 2010 http://observator.a1.ro/social/Enduro-cros...ului_20197.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byker_boy Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Superb in Valea Cerbului! Am ajuns sambata dimineata deci nu am apucat decat sa aud de la ceilalti cat de grea a fost noapte de vineri spre sambata. Cel putin din punctul asta de vedere nu pot sa ma oftic , ca am ajuns tocmai sambata dimineata. In orice caz, motoarele , jeep-urile si muzica au fost super!..si nici vremea nu m-a deranjat. Avand in vedere ca am avut langa cort toata ziua focul aprins. Pretul pe intrare a fost ok dar ma gandesc la cei care au venit fara moto ca ar fi putut sa sara acel gardulet de plastic desi sper ca nu au fost persoane care sa fi facut asa ceva. In fine, lume cam putina! cred ca au fost speriati de vremea uratica. Astept cu nerabdare alte intalniri de acest gen! Sanatate , Asfalt uscat si pamant noroios! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aGill Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Accuweather a dat un mare chix in previziuni… Ce mai vreme !!! Lasand deoparte asta, organizatorii merita din plin felicitari! NENEA G si gasca merita un 10 dupa parerea mea si sper ca nu cumva sa se gandeasca la a renunta anul viitor din cauza publicului prea putin numeros. Am numai cuvinte de lauda pentru tot ce au facut, pentru eforturile depuse atat in ceea ce priveste aspectul moto, cat si cultural, si ma refer desigur la show-ul muzical… si toate acestea cu un pret de intrare de 10 RON. JOS PALARIA !!! Enduro este un sport prea putin mediatizat la noi si va dura destul pana va creste si va avea publicul sau. Felicitari de asemenea lui BOBO pentru rezultatul obtinut! Bogdane, ai fost imperial !!! Sper sa ai aceleasi aparitii devastatoare si la ghidonul GAS-ului oferit, desi duminica, in etapa CN s-a intamplat beleaua. Apropo, ce s-a intamplat de fapt cu mobra? Nu stiu daca am voie sau nu sa pun ceva poze aici, parca au fost discutii legate de tema asta, insa cum vorbeam mai devreme de mediatizare… o sa pun cateva. Nu sunt nicidecum profesionale, ba chiar sunt “ciupite” la repezeala din filmarile pe care le-am facut pentru colectia personala, asa ca imi cer scuze pentru calitate. Intentia este de a le arata celor care nu au venit ce au pierdut. A, si sa nu uit… poate puneti si voi un clasament final, ca prea s-au muncit oamenii aia prin ploaie ca sa nu afle lumea de ei. Poze aici: /index.php?showtopic=587700 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat Septembrie 30, 2010 Autor Share Postat Septembrie 30, 2010 Accuweather a dat un mare chix in previziuni… Ce mai vreme !!! Lasand deoparte asta, organizatorii merita din plin felicitari! NENEA G si gasca merita un 10 dupa parerea mea si sper ca nu cumva sa se gandeasca la a renunta anul viitor din cauza publicului prea putin numeros. Am numai cuvinte de lauda pentru tot ce au facut, pentru eforturile depuse atat in ceea ce priveste aspectul moto, cat si cultural, si ma refer desigur la show-ul muzical… si toate acestea cu un pret de intrare de 10 RON. JOS PALARIA !!! Enduro este un sport prea putin mediatizat la noi si va dura destul pana va creste si va avea publicul sau. Felicitari de asemenea lui BOBO pentru rezultatul obtinut! Bogdane, ai fost imperial !!! Sper sa ai aceleasi aparitii devastatoare si la ghidonul GAS-ului oferit, desi duminica, in etapa CN s-a intamplat beleaua. Apropo, ce s-a intamplat de fapt cu mobra? Nu stiu daca am voie sau nu sa pun ceva poze aici, parca au fost discutii legate de tema asta, insa cum vorbeam mai devreme de mediatizare… o sa pun cateva. Nu sunt nicidecum profesionale, ba chiar sunt “ciupite” la repezeala din filmarile pe care le-am facut pentru colectia personala, asa ca imi cer scuze pentru calitate. Intentia este de a le arata celor care nu au venit ce au pierdut. A, si sa nu uit… poate puneti si voi un clasament final, ca prea s-au muncit oamenii aia prin ploaie ca sa nu afle lumea de ei. Poze aici: /index.php?showtopic=587700 Multumim pentru aprecieri!!!! Clasamentul pe etapa si cupa ct si cel general il asteptam de la federatie inca !!!!!!!!! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue-angel Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 felicitari organizatorilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 ce sa zic despre vreme... a fost o treaba de microclimat , cei ce au fost pe valea Prahovei, Brasov, Rasnov etc pot spune ca doar akolo a plouat... am urcat cu motoreta pana la Pichetul Rosu si m-au apucat toti nervii cand am vazut ca o mizerie de nor statea fix deasupra Vaii Cerbului in rest senin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 nene...a fost o vreme de (cuvant urat) doar pana la Predeal! La brasov era soare, frumos, coafura rezista! Oricum...mi-a placut ce am vazut! felicitari pt. organizare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat Octombrie 1, 2010 Autor Share Postat Octombrie 1, 2010 Avem si clasamentele! clasament_general_endurocross_2010.pdf ec.clas.cupa_gen.moto_x_country_2010.pdf ec.clas.cupa_moto_x_country_busteni2010_3_.pdf ec.clas.et.ix___busteni_2010.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 A fost bine in ciuda vremii si a faptului ca a venit putina lume. Duminica a plouat bine de tot. Cum am coborat "de la munte" - soare si frumos. Pai sa nu iti bagi ceva? Oricum felicitari si multumiri organizatorilor! La mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NENEA G Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 multumiri celor care ne incurajeaza sa continuam !!!!!!!!!!!! pentru 2011 pregatim un format nou despre care va vom anunta zilele urmatoare, un format la care va rugam sa partcipati si voi cu sugestii si sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate