Ruba Postat August 21, 2006 Autor Share Postat August 21, 2006 dar unde sa le incarc in romania. Daca asa trebuie sa trimit in anglia si costa si transportul destul de mult si asa sunt probleme cu vama si sper sa rezolv problema.Oricum butelia o sa fie in jur la 200.000 daca nu mai putin, trebuie sa fac calcule din nou si o sa fie reduceri daca se cumpara peste o anumita suma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 dar unde sa le incarc in romania. Daca asa trebuie sa trimit in anglia si costa si transportul destul de mult si asa sunt probleme cu vama si sper sa rezolv problema.Oricum butelia o sa fie in jur la 200.000 daca nu mai putin, trebuie sa fac calcule din nou si o sa fie reduceri daca se cumpara peste o anumita suma. se incarca de la aragaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 se incarca de la aragaz Nu fa misto, toti avem incarcator la purtator pe baza de fasole. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat August 22, 2006 Autor Share Postat August 22, 2006 Cum ziceti, daca aveti chef de facut mishtouri va rog sa vi le exprimati in alt topic.Si pentru cel cu aragazul: Ce e la aragaz e gaz metan nu cred ca compari cu oxidul de azot dar sa trecem peste.Cine mai doreste informatii il astept oricand. P.S. Probabil pe vineri ar trebui sa ajunga sistemele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 o poza, ceva cu un sistem, eventual cu al tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat August 22, 2006 Autor Share Postat August 22, 2006 O sa fac azi cand am un pic de timp liber... Probabil diseara o sa pun si pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 vreau si eu un nos d-ala..doar de forma,ca arata bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 vreau si eu un nos d-ala..doar de forma,ca arata bine! si eo fratelo..sa mor de nu mi-as pune decat o butelie goala la vedere..si un comutator dala roshu..sau c plm o fi .. pune mah poze ca sa vezi c rupe lumea la vanzare vin-o o data la intalnire la arc sau la snagov acum vineri sambata sau duminica sa vada lumea.. sa vezi bani ce faci..aulaeeeeu..tot eo sa va invatz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 si eo fratelo..sa mor de nu mi-as pune decat o butelie goala la vedere..si un comutator dala roshu..sau c plm o fi .. pune mah poze ca sa vezi c rupe lumea la vanzare vin-o o data la intalnire la arc sau la snagov acum vineri sambata sau duminica sa vada lumea.. sa vezi bani ce faci..aulaeeeeu..tot eo sa va invatz la misto e tare sa pui, o incarci cu aer pui un furtun ascuns pe undeva cu un reductor in cap sa fasaie cand apesi butonu rosu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat August 23, 2006 Autor Share Postat August 23, 2006 (editat) Dar nu e butelia mare , ganditiva ca are cam 10 cm. As veni in mare goana la arc dar e cam mult de mers ( sunt din iasi).Pai d c sa iti pui de forma cand poti sa iti pui adevarat? Hai ca acuma ma duc sa fac niste poze. Adaug ca se aude un fasait cand dai nos. Editat August 23, 2006 de Ruba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat August 23, 2006 Autor Share Postat August 23, 2006 Am pus si niste poze. Le-am facut cat am putut de clare. - aici intra cablul in filtrul de aer. - aici e tras cablul pana la ghidon ( e cam nasol ca ma grabeam sa ajung la parada) aici e triggerul unde vine si butelia si de unde e actionat sistemul. P.S. = e jegos scuterul ... asta e , lenea e mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 suuper! poti sa pui mai multe butelii deodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 ce nebun iti pui nos pe scuter ) vreau si yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 Stresule degeaba zici u ca nu iti omoara motorul... La scuter nu ai turometru sa vezi cand sa il pui.. Trebe sa fii bun si sa il pui dupa ureche... Si inca o faza.. Tu cand mergi motorul ajunge la temperaturi destul de mari... Daca tu pui nos'ul, crapi motorul.. Nos'ul il pui de 5-6 ori pe un motor sock si de 2-3 ori pe un motor racing. Aici am vazut pe la intruniri de scutere... Baietii folosesc un alij din crom sinu mai stiu ce draq si cromeaza motorul... Este ca un fel de izolator termic.. Cromul crapa dupa 9-10 jeturi dar ramai cu motorul intreg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat August 23, 2006 Autor Share Postat August 23, 2006 Nu ai cum sa pui mai multe butelii stress L & P . Deci la 5 butelii cand am folosit absolut nici o schimbare la motor. Eu sper ca vineri sa imi vina "jucariile".Nu stiu faza cu cromul dar stiu ca se racesc foarte bine.In poze am desfiletat acolo sa vada cum vine butelia daca intelegi Stress.Daca asa vorbim vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 @Ruba pai asta incercam sa iti zic... Daca motorul este cald de la forja si tu bagi drogul se raceste foarte repede si crapa.. De asta se cromeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Nu ai cum sa pui mai multe butelii stress L & P . Deci la 5 butelii cand am folosit absolut nici o schimbare la motor. Eu sper ca vineri sa imi vina "jucariile".Nu stiu faza cu cromul dar stiu ca se racesc foarte bine.In poze am desfiletat acolo sa vada cum vine butelia daca intelegi Stress.Daca asa vorbim vineri. io glumeam cu mai multe butelii mah! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat August 24, 2006 Autor Share Postat August 24, 2006 Normal mai ca sunt diferente de temperatura. Asa se intampla si cu dintii daca vrei , e normal si de aceea am zis ca eu dau jet-uri scurte ca e mai bine. aaa si apropo .. la un scuter cand o sa faci play iti recomand sa ai motorul rece ca asa e mai bine si asa o sa fie intotdeauna.Nimeni nu vine cu el forjat in oras si se baga la un play ca nu are acelasi randament.Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat August 28, 2006 Autor Share Postat August 28, 2006 Sunt unele intarzieri, ma scuzati... Sper ca pe maxim miercuri sa ajunga sistemele.Daca mai sunt intrebari va rog sa le adresati ca va raspund cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 Este vreun site de unde pot face comanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Septembrie 1, 2006 Autor Share Postat Septembrie 1, 2006 la mine. 200 de euro dar stai ca nu stiu ca sunt unele probleme ca s-au pus prima data pe avion si i-a fost refuzat ca au N2O si dupa aia a pus pe tren spre sa ajunga sa nu se faca vreo manevra.Esti interesat? 200 de euro sistemul cu 5 butelii de 16 g.Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zak Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 succes la vanzare! lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Septembrie 5, 2006 Autor Share Postat Septembrie 5, 2006 Merci ... acum sunt tensionat cand ajung la dracu coletele ca nu mai pot.Am aflat ca , coletele din anglia venite pe tren pana in romania fac maxim 5 saptamani si am disperat cand am auzit.Atunci mi-a ajuns coletul in 4-5 zile pentru ca a fost faza cu atentatele din anglia si au fost grabite cele care vin pe tren. Explicatie pentru cei care probabil vor intreba de ce nu le-am trimis cu avionul: Pentru ca este interzis transportul unor butelii fie ele chiar mici cu avionul.Pana atunci tac si nu mai zic nimic.Este undeva in romania de incarcat butelii asa mici?Daca da ar fi in avantajul vostru ca pretul ar fi mult mai mic.Si daca stie cineva sa imi zica la ce pret si cum ii pot contacta. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 nu cred ca marimea buteliilor conteaza la reancarcare... cred ca supapele conteaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Septembrie 5, 2006 Autor Share Postat Septembrie 5, 2006 Nu stiu despre ce supape vorbesti ca ele au o folie acolo si cand bagi butelia in aia se face o gaura si intra o chestie. Normal cantitatea ar conta...cum e aici 16 g , intelegi?Bafta. Totusi astept niste informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate