VladuL Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 Ma copile, du-te la joaca sau plimba-te, fa ceva mai folositor cu timpul pe care-l pierzi postandu-ti inteligenta incomensurabil de redusa pe forum. Daca te crezi interesant, afla ca esti de la deloc in jos. Posteaza-ti ineptiile altundeva. Defapt, cred ca duci o lipsa acuta de femei. Hai bafta! Iubite-ar cunostintele... in gura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 (editat) Ohhh , snap ! Editat Noiembrie 28, 2008 de Thug-R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aberantus Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Sunt de la Honda, sunt de 50 cmc, 2timpi, racire pe aer, mai se numesc si Joker : Bafta! Am mai cautat informatii despre modelul asta, care imi place chiar foarte mult si ai avut dreptate. Joker este numele pe piata japoneza, Shadow pe cea europeana. Exista si motorizare de 50 cc, dar si de 90. Pentru cei ce doresc mai multe detalii, whatscooter.com/browse1.asp?make=Honda&scootcat= Multam fain din nou. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 bai sorine pune-ti frate la semnatura "ce tare sunt ..am mai facut un post" ... daca nu erai asa de departe te bateau astia la stop de-ti suna smochina-n casca .. da cine isi pierde timpu cu dastia de 14 ani ? hai baga replica repede dar sa stii k nu iti raspund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Ce-aveti fratilor? Ce-i cu harmalaia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Roxana,ne distram si noi pe seama unui copil care e fan google si face pe interesantu in fata sticlei... marius il crezi "prost" sa iti mai de-a replica acum dupa ce i-ai zis sa nu iti dea...sa fim seriosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Nu aveam nevoie de raspunsul tau oricum kidmeister @ Vlad : Zicea cineva ceva de harmalaie .. si uite cine o face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Asa...continua...poate, poate dupa vreo 2-3 pagini ai sa scrii si tu un post format din mai multe fraze. Vezi ca e Vladul,nu cred ca ai ajuns sa iti permiti sa ii zici Vlad,plm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Asa...continua...poate, poate dupa vreo 2-3 pagini ai sa scrii si tu un post format din mai multe fraze. Vezi ca e Vladul,nu cred ca ai ajuns sa iti permiti sa ii zici Vlad,plm... Bah, voi nu sunteti sanatosi! Mictionez pe mine de ras! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 scandal la scuterie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 scandal la scuterie? ca-ntotdeauna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 e un lucru care le lipseste unora de aici, se numeste respectul fata de cei mai mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 e un lucru care le lipseste unora de aici, se numeste respectul fata de cei mai mari si de unde stii tu daca eu sunt mai mare ca tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 si de unde stii tu daca eu sunt mai mare ca tine? se uita la profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 e un lucru care le lipseste unora de aici, se numeste respectul fata de cei mai mari Mai mari la ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Mai mari in grad,nuh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 (editat) in primul rand e vorba de varsta, pe urma restul Editat Noiembrie 28, 2008 de ZICKU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 (editat) Defapt de mentalitate si respect, degeaba ai 40 de ani si gandesti ca gilerica. Bafta! Editat Noiembrie 29, 2008 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Ba da mai taci odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Ba tu sa taci! numai pot de ras cu gilerica asta...e asea amuzat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 (editat) omule nu te inteleg... tot te bagi in seama. nu observi ca toata lumea isi bate .... de tine ? (fara suparare) app : ai mai facut un post! Editat Noiembrie 29, 2008 de all3x4cs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Bah dar n-am mai vazut un post fara certuri si tiganeli pe forumul asta de prea mult timp ... Dar ce sa-i faci am inceput sa producem si sa vizionam tele-manele cu tigani suntem demni de mila Hai Bahtalo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NickMihai Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Mai terminati mah cu certurile. Ati uitat despre ce se discuta aici ? Va aduc aminte, era vorba de un scuter chinezesc , bla bla, a mai auzit cineva ceva de el ? Oricum chiar daca n-a mai auzit, strang bani pt un Suzuki Marauder VZ 800 asa ca n-are rost sa ma mai leg la cap cu prostia de chinezarie de 50 cmc. Ba chiar rog un admin sa inchida topicul pt ca a inceput sa se abereze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Septembrie 18, 2009 Share Postat Septembrie 18, 2009 Frate! Uita-te si la ultima data cand s-a postat.. :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate