kloud Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 (editat) cbr, f3, 95, evac. schimbata, final Acerbis, jet, K&N, isi face treaba bine Editat August 21, 2006 de kloud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 nice bike ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Frumoasa De ce nu mai pui niste poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kloud Postat August 21, 2006 Autor Share Postat August 21, 2006 inca o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 (editat) beton motoreta. Mooama are fatza de CBRica F4... nu am mai vazut adaptarea asta pana acum. Doar fatza de F3 pe F2. Fain. Sa te poarte sanatos. Editat August 21, 2006 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kloud Postat August 21, 2006 Autor Share Postat August 21, 2006 mersi. sa ne poarte intregi si sanatosi, pe toti (motoarele noastre). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 superba motoreta , chiar ieri am avut ocazia sa testez un F3 tot din 95, merge super felicitari si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Salutari si felicitari pt motor, este....... am ramas fara cuvinte, oricum sa ai grija de el si bucurativa unu de celalalt. Mai dane cateva detalii despre el: pret, km, cat teau costat modificarile aduse. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 vrem mai multe detalii, si cred ca ti-ar trebui niste "capete de ghidon" sau "protectii de ghidon" sau cum le-or zice, care se pun in capul manetelor..asa pt. orice eventualitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kloud Postat August 31, 2006 Autor Share Postat August 31, 2006 (editat) 3700E(cu tot cu modificari,300 au fost modificarile +vopseaua), km fara numar(sa nu va inchipuiti ca puteti pune baza in bordul unui motor vindut in romania, pe bord are vreo 39000) nici nu mai stiu sigur si sincer, nici nu ma mai uit. Mi-a placut de cind am vazut-o, trage de rupe(desi nu sunt vitezoman, merg pina in 200), incepe sa traga de pe la 5000 de ture, iar pe la 7000 intra jetul si incepe sa traga mai tare. Daca o forjez, trage pina la rosu, indiferent de treapta. asta mi-a placut cel mai mult. E zgiriata, alergata, da e ca un samurai batrin, care stie ce face si e sigur pe el (am dat-o-n poezii ). Sper sa nu am incidente prea curind. Eu dupa ce m-am dat cu ea, am devenit fan CBR. Cred ca are vreo 10 cai in plus, oricum nu are importanta, ca nu ajung sa ii folosesc. Ii schimb gumele, am luat de ja pe fata, dragon gts(am citit niste review-uri cum ca sunt f. bune pe ploaie si sincer, dupa conserve, ploaia e pe locul 2). Am in plan un 900mai nou, dar pste vreo doi ani, macar sa ajung sa scot din ea(actuala) tot ce poate. Cred ca am stat vreo doua luni pe forumuri si am citit despre ea si inainte sa o iau, am fost convins ca o vreau. Nu stiu daca am dat mult sau putin si putin imi pasa. E aparte si momentan, nu as schimba-o pe nimic; chiar as vrea sa o pastrez, chit ca o sa am 2 motoare intr-un viitor indepartat si incert. Mersi pentru parerile voastre Editat August 31, 2006 de kloud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Bravo omu,felicitari pentru motor,sai ai bafta cu el si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate