Skywalker Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 nu ne taram, mergem ca brazii .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 eu merg direct acolo, la 6 pm, sa halesc ceva , in cazul in care nu capat nimic acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 vin si io daca o sa mai am picioare ca ma duc la Nea' Florin sa ma antreneze pentru concurs:D La ce crashbaruri poarta suzy a lu' dom' instructor,o sa ai picioarele in siguranta100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Locatie faina,incapatoare,curata,personal amabil,preturi bune si sper eu ca va fi cu putin fum Incerc sa pun ceva poze : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukianu Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 PUN PARIU PE O LADA DE BERE CA PESTE O SAPTAMINA NE VEDEM TOT IN BAVARIA.... asta daca nu cumva clubul a luat deja o hotarire in privinta asta,sa schimbe locatia pentru "vibratii" pozitive mai bune.si atunci o probabil o sa dau buzna si in sticlele de vodca din barul respectiv maine nu pot veni....distractie placuta si sa-mi spune-ti cum a fost in noua locatie asfalt... p.s.nu va imbatati prea tare sa nu faceti impresie negativa chiar din prima zi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 PUN PARIU PE O LADA DE BERE CA PESTE O SAPTAMINA NE VEDEM TOT IN BAVARIA.... asta daca nu cumva clubul a luat deja o hotarire in privinta asta,sa schimbe locatia pentru "vibratii" pozitive mai bune.si atunci o probabil o sa dau buzna si in sticlele de vodca din barul respectiv maine nu pot veni....distractie placuta si sa-mi spune-ti cum a fost in noua locatie asfalt... p.s.nu va imbatati prea tare sa nu faceti impresie negativa chiar din prima zi..... Daca tot umbla vorba ca suntem de elita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gixu Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 pare ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukianu Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Daca tot umbla vorba ca suntem de elita idee rea nu e sa dezvirginam si alte locatii din bv,problema acolo e ca nu ai intimitatea din bavaria deci pe bune ca si comportamentul trebe sa fie de "elite"....pina la 500-600 de vodca ma abtin si eu dar ce trece peste nu bag mina-n foc asfalt.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Yo numai pe la opt si un pic pot ajunge, sper ca mai gasesc pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 Azi am stat in separeu in Bavaria 2 persoane. Chiar daca mai vroiau si altii, baietii au spus la toata lumea ca separeu e ocupat. Si-i mai si anuntasem ca in seara asta nu mai vine nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexmarin882000 Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 sincer..... zic ca e prea mic aici...parerea mea.... e luminat...vedem motoretele pe geam...nu mai e fumu de acolo...dar totusi.....nu avem loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 miercuri, 16.04.2008, ora 18:30, ne vedem in livada. apoi hotaramce mai facem, daca e cazul sa ne deplasam pe undeva. revenim cu amanunte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.grizzly Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 sincer..... zic ca e prea mic aici...parerea mea.... e luminat...vedem motoretele pe geam...nu mai e fumu de acolo...dar totusi.....nu avem loc pai ce sa mai ne batem capu' degeaba . s'a dus vremea carciumilor . mie in suta ca in fiecare miercuri ne vedem in livada . cine mai are chef sa stea la un suc cind vremea baga in tine totzi dracii sa bagi carbune in trontineta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Bah tie iti place sa faci liniute pe poiana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Bah tie iti place sa faci liniute pe poiana? pai la astia cu cazane asa ne place sa ne intrecem intre noi pe poiana si pe muresenilor.Mai facem o dungulitza, mai forjam o toba Ashtucovici (ce nume de moldovean!!!!), k baietii, facem si noi ce putem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Da' numa intre voi, nu? Ca daca apare vreun mixer va cam face. P.S La toba ii zice Akrapovic. Nu prea esti cult in cap. Ashtucovici cred ca e gama (low budget ) de tobe pentru cazane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Da' numa intre voi, nu? Ca daca apare vreun mixer va cam face. P.S La toba ii zice Akrapovic. Nu prea esti cult in cap. Ashtucovici cred ca e gama (low budget ) de tobe pentru cazane. mai avem si Abibanovici si ceva speci de sturioni care merg numa pe cazane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Ceva intalnire azi in Bavaria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rramses Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Ceva intalnire azi in Bavaria? pe vremea asta misto mai repede in livada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Azi am ales Sfantu Ghorghe(via Valcele).Multi,cunoscuti si ne,in total cred eu peste 20 motoare. La intoarcere,mai,mai sa-mi las motorul in Bod la Bestia Nera.Cativa stropi ne-au intampinat la intrarea in Brasov. Poziliiiii: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 aveti planificata vreo plimbare pentru sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 va bagati careva maine pana in Covasna, la Comandau, la planul inclinat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 m-as baga eu. cam pe la cat plecarea, si cat % pe asfalt, cat % pe forestier, ca sa stiu cu ce e de mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 (editat) eu n am stabilit nici o ora de plecare drumul e asfaltat pana la covasna apoi inspre comandau nu stiu in ce stare e. zic sa plecam de dimineata, facem o plimbare , mancam pe undeva si ne intoarcem. Editat Mai 16, 2008 de dhamzea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Pt maine miercuri 21 o5 intalnire Livada ora 18 si plecare la 18:30 in directia Cheia.Sunt cativa pofticiosi de-un bulz la Nea Mamaliga din Babarunca. Cine doreste si-i face placere de-o deplasare organizata pana acolo e bine venit! Cine nu seveste disciplina la mersul in grup poate sa ne astepte acolo. Va salut! Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate