FLR-BV Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Deci asa ramane! Plecare la 6 fix:Livada. Cine stie ca intarzie ,sa vina direct in Petrom V(langa Mc Donald's) sau ma gasesc la 07 44 22 00 88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_cojocaru Postat Octombrie 10, 2007 Share Postat Octombrie 10, 2007 Eu vin, vine si Mihai, insa pe Predeal, pe ploaie.......... Oricum ne vedem la 18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukianu Postat Octombrie 11, 2007 Share Postat Octombrie 11, 2007 NOROC FRATILOR.... AM AUZIT VORBE PRIN TIRG CA MOTOCICLISTII NU SINT MULTUMITI DE FAPTUL CA EU SINT CAM NARAVAS CIND MERGEM LA PLIMBARE PROFIT DE SFINTUL INTERNET PENTRU A-MI CERE OFICIAL SCUZE FATA DE TOTI PARTENERII DE TRAFIC PE CARE I-AM JENAT CU FIGURILE MELE DE PROST GUST SI LE PROMIT CA DE ACUM VOI FI MAI ATENT MULTUMESC nu dati in suzukianu ca-i baiat bun (raul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horica Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 NOROC FRATILOR.... AM AUZIT VORBE PRIN TIRG CA MOTOCICLISTII NU SINT MULTUMITI DE FAPTUL CA EU SINT CAM NARAVAS CIND MERGEM LA PLIMBARE PROFIT DE SFINTUL INTERNET PENTRU A-MI CERE OFICIAL SCUZE FATA DE TOTI PARTENERII DE TRAFIC PE CARE I-AM JENAT CU FIGURILE MELE DE PROST GUST SI LE PROMIT CA DE ACUM VOI FI MAI ATENT MULTUMESC nu dati in suzukianu ca-i baiat bun (raul) Eu nu umblu in acelasi targ cu tine pe semne, nu am auzit nimic. Deci stai linistit, zic eu, care este.. Toate cele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinezu Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Mai Raul, tu sa ma ierti c tzi-am zgariat DR-ul can am scos F-ul si toate astea dupa ce tzi-ai pierdut si surubul cel cromat. Da la prima tura facem un concurs de mancat mici si ingropam securea daca a fost scoasa cumva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Iese careva azi!? e pacat de vremea misto si de timpu meu liber ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukianu Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Mai Raul, tu sa ma ierti c tzi-am zgariat DR-ul can am scos F-ul si toate astea dupa ce tzi-ai pierdut si surubul cel cromat. Da la prima tura facem un concurs de mancat mici si ingropam securea daca a fost scoasa cumva care secure..... primi 20 de mici ai dau eu..... SURUBUL CEL CROMAT ERA SINGURUL SURUB CROMAT DIN TOATA MOTORETA..... SI L-AM PIERDUUUUUT........ CINE VINE MAINE PE TRANSFAGARASAN? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 Mici si iar mici... Dati fratilor un cotlet de porc, un muschiulet de miel... ceva. Macar o pastrama de oaie, sa mearga bine cu berea Hai sa ne auzim cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leonardsen Postat Octombrie 12, 2007 Share Postat Octombrie 12, 2007 (editat) am profitat de timpul frumos si am plecat in graba de la servici (unde din pacate nu avem internet) doar 2 motoare (eu si sanyi cu bmw 1100 gs) , la o tura mica pana la Sugas bai prin BOd si Valcele - Sf Ghe -podul olt -harman si acasa la 17:30 eram in bv. poate ne mai lasa iarna sa mai iesim anul asta .salut Editat Octombrie 12, 2007 de Leonardsen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_cojocaru Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 Salutareeeee, am vazut acum de dimineata la o emisiune pe TVR 2, MOTO MANIA sau cam asa ceva, detalii despre excursia de la Ceronobal, frumos, daca se mai face ceva asemanator ma bag si eu!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 (editat) Numai maine nu-i poimaine iar poimaine nu e maine .... Facem ceva miercuri sau ne botezam cu Gutza???: /index.php?showtopic=142190 Editat Octombrie 15, 2007 de FLR-BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukianu Postat Octombrie 15, 2007 Share Postat Octombrie 15, 2007 PROPUN MUNTELE ROSU.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 E un frig de-ti ingheata boashele, mai bine bem ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 E un frig de-ti ingheata boashele, mai bine bem ceva gand la gand cu bucurie.baaaaa...plimbarile cu motocicleta (cel putin eu) le fac de placere si la -150 C nu mai poate fi vorba de asa ceva.Asa ca hai drq sa ne veselim la carciuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 de acord!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 eu nu mai pot, sunt gata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexmarin882000 Postat Octombrie 16, 2007 Share Postat Octombrie 16, 2007 iesim si noi maine pe undeva? ca mam saturat sa ma dau singur de 2 zile. ca unii tin aprilia degeaba in garaj la caldura...si nu zic acu de adi....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 intalnire in livada fara moto si mers pe undeva? ca vad ca v-a speriat frigul..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 pai daca mergem la carciuma nu are rost sa ne vedem la 6.Oricum azi e meciu' asa ca .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Am putea sa mergem la bodega la care am fost miercurea trecuta si vedem si meciul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 da, sustin ideea cu locatia de langa aula , pt meci e extraordinar. dar ar trebui rezervate aceleasi mese, ca altfel o luam in basca rau de tot....la meciuri,sunt pline localurile cu TV... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_cojocaru Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 ATENTIUNEEEEE!!!!!!!!!!!! La 15 in Livada doritoriii de o ultima plimbare pe vreme faina (probabil), o iesire pe Predeal, e cald pe acolo am testat zona. Deci la 15 in Livada, azi peste 2 ore da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 ce de timp liber au unii....frate!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexmarin882000 Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 eu as vrea sa mai scriem aici .......am inceput sa albesc....stie cineva cum iti trece chefu de plimbari care il ai in mijlocu iernii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rramses Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 eu as vrea sa mai scriem aici .......am inceput sa albesc....stie cineva cum iti trece chefu de plimbari care il ai in mijlocu iernii? de cand a venit frigu' ma gandesc la cum ar putea sa-mi treaca chefu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate