dead_man_walking Postat August 22, 2006 Share Postat August 22, 2006 poze cand ma intorc plec miercuri dimineatza in jur de 8-9 din drumul taberei -- lasermed!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 Bravo man,sa faci multe poze de pe transfagarasan.E super peisajul de acolo,bafta si drum fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 23, 2006 Autor Share Postat August 23, 2006 mai mult de 80 de poze nu ma tzine cardul shi nu a deschis inca la www.cardurimemorie.ro !!! da le fac pe toate numa' cu peisaje!!! rucsacu e gata, io aproape ca inca mi-e somn, asha ca imi doresc: ASFALT USCAT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 mai mult de 80 de poze nu ma tzine cardul shi nu a deschis inca la www.cardurimemorie.ro !!! da le fac pe toate numa' cu peisaje!!! rucsacu e gata, io aproape ca inca mi-e somn, asha ca imi doresc: ASFALT USCAT!!! Ai grija cum mergi bah! DRUM BUN SI FARA INCIDENTE!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 Se pare ca transfagarasanu asta e pentru noi cum e Mecca pentru musulmani!Ai trait degeaba tot anul daca nu mergi! Io am fost, deci pot sa fiu linistit, sunt trendy! Ai grija ca la urcare drumul e bombardat, eu am fost dinspre fagaras si am coborat tot pe acolo. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_kid Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 (editat) Si daca se intampla sa ramai, de exemplu, fara ambreiaj pe Transfagarashan...si n-ai trusa la tine, ce faci??? Editat August 23, 2006 de the_kid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 24, 2006 Autor Share Postat August 24, 2006 Ai grija cum mergi bah! DRUM BUN SI FARA INCIDENTE!!!!!!!! am mers incet shi bine!!! ca erau multe gropi!!! asta pana s-o futut cablu de ambreiaj shi s-o terminat benzina Se pare ca transfagarasanu asta e pentru noi cum e Mecca pentru musulmani!Ai trait degeaba tot anul daca nu mergi! Io am fost, deci pot sa fiu linistit, sunt trendy! Ai grija ca la urcare drumul e bombardat, eu am fost dinspre fagaras si am coborat tot pe acolo. Bafta! 1. e cel mai frumos traseu din tzara ( nu am ajuns in maramuresh pana acum) chiar daca drumul e oribil din cauza gropilor shi a plombelor din asfalt cand au incercat ashtia sa acopere gropile de au lasat numai damburi peste tot 2. io nu sunt trendy chiar daca am fost 3. mersi de sfatul cu bombardarea da eram deja pe drum 4. ce bangoshi erau polonezii aia cu bembeuri shi alte enduro, m-au lasat in urma rau de tot : crack: Si daca se intampla sa ramai, de exemplu, fara ambreiaj pe Transfagarashan...si n-ai trusa la tine, ce faci??? ai uitat de benzina din cauza ambreiajului shi a benzinei, transfagarashanul o devenit personajul secundar al povestirii acu intervine in poveste LUPU, da nu ala rau, ci ala ALB care are un VeNeu shi care o batut un drum de vro 130-140 de km de la piteshti-transfagarashan shi retur ca sa-mi aduca benzen shi un cablu de ambreiaj pazeaaaa in coltzul pozei apare lupalb venind viteaz spre locul faptei, adica acolo un s-a termiat benzina ca fara ambreiaj am mers vro 60 de km, da fara benzen nu se poate parcheaza shi scoate tacticos cablu de ambreiaj povestea noastra merge cu o zi inainte ca am inversat firul povestirii datorita interventziei unui alt personaj principal, nedorind ca acesta sa fie ignorat shi pus pe ultima pagina a povestrii ashadar una bucata shadow pe marginea rapei, lasand stapanu sa-shi verse nervii pe pietrishu de pe margine ca i-o cedat cablu de ambreiaj revenim la ziua de joi shi vedeum una bucata shadow ashteptand cuminte lupul, nu avea nici cablu bun, nici benzen pozele cu peisaje shi ale alea le gasitzi aici: http://www.dacmotors.ro/xoops/html/modules...75&forum=10 END OF STORY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Bravo omu,dar numai atatea poze? Mai vrem poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 24, 2006 Autor Share Postat August 24, 2006 pai faceam poze da fara ambreiaj e greu s-o urneshi de pe loc, asha ca dupa ce s-a rupt nu am mai oprit deloc da poate ma mai duc odat anu asta ca e superb shi atunci fac cu sutele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 (editat) Intrucat nu am user pe forumul celalalt, o sa intreb aci: de ce a fost nevoie sa vina Lupu' Alb sa te ajute? Colegii tai de club ce faceau in timpul asta?... Nu de alta,... it sounds familiar... PS: pentru a evita discutii inutile, mentionez ca ma refer numai la cei care se bat cu caramida in piept... Editat August 24, 2006 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 da' de ce ramasesi bre fara benzina? vreun defect, ceva? ca io d'aia am ramas..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 cum sa pleci ma fara benzina destula ? Hai ca la ambreiaj i se putea intampla oricui, dar puteai sa alimentezi si u la pecou ala de la intrarea spre transfagarasan ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 pai tocmai aici e jmecheria! Numai lui DMW i se putea intampla treaba cu benzenul! El e mai ... aparte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 25, 2006 Autor Share Postat August 25, 2006 Intrucat nu am user pe forumul celalalt, o sa intreb aci: de ce a fost nevoie sa vina Lupu' Alb sa te ajute? Colegii tai de club ce faceau in timpul asta?... Nu de alta,... it sounds familiar... PS: pentru a evita discutii inutile, mentionez ca ma refer numai la cei care se bat cu caramida in piept... 1. prietenia nu are nici o legatura cu apartenentza la un club sau altul, de fapt lupalb ar fi venit sa ajute shi pe unu de nu-i era preiten daca afla ca are probleme pe transfagarashan 2. un sfert din dac era la bistritza in turul tzarii, iar restul in bucureshti, te las sa calculezi distantzele de la aceste 2 locatzii pana pe transfagarashan, in timp ce lupalb era la 60 km de mine, in piteshti!!! da' de ce ramasesi bre fara benzina? vreun defect, ceva? ca io d'aia am ramas..... nici un defect, doar ca unii localnici ori sunt rau informatzi in legatura cu benzinariile din zona, ori sunt rau voitori shi iubesc motociclishtii am gasit destui conservari dornici sa-mi dea benzen da la mashinile moderne nu prea ai cum sa scotzi benzen din rezervor pt ca au enshpe mii de coturi pana ajungi la benzen shi nici pompa de benzina cu clapeta nu mai au cum sa pleci ma fara benzina destula ? Hai ca la ambreiaj i se putea intampla oricui, dar puteai sa alimentezi si u la pecou ala de la intrarea spre transfagarasan ! nu e nici un peco la intrarea pe trans ca alimentam, ultima benzinarie inainte de transfagarashan e la ieshirea din curtea de argesh!!!! pai tocmai aici e jmecheria! Numai lui DMW i se putea intampla treaba cu benzenul! El e mai ... aparte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 (editat) In afara faptului ca imensul rezervor pe care in detine motoreta lui DMW (9 litri)se poate intimpla sa auzi vorba ......."imediat dupa pod e o benzinarie" care pod,care maur,care castel ( Cit despre cablu asta e cam vina lui ca stia ca la un astfel de drum tre sa ai cu tine macar un amarit de patent cu care sa te descurci(nu a mers pe ij prea multi km...nu are experienta comunistelor) Acu daca o calculezi nu stiu cit am fi facut din bucuresti pina unde a ramas DMW in drum, iar rezolvarea cea mai buna este cea mai rapida cind esti in astfel de situatii.LupAlb este un super baiat si este un exemplu pentru marea majoritate care ar trebui sa vina in ajutorul fratelui motorist daca situatia o cere si posibilitate exista. Asfalt uscat ......pregatitiva de telefoane ca plec la mere cu kawa si nu se stie ) PS: Forumul DacMotors e deschis tuturor Editat August 25, 2006 de apasu77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 25, 2006 Autor Share Postat August 25, 2006 Asfalt uscat ......pregatitiva de telefoane ca plec la mere cu kawa si nu se stie ) adu shi mie un kil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 off-topic: eu nu vreau mere, dar daca gasesti pere, as vrea si eu 2 kile... On-topic: ce bun e kitul de reparatie de cabluri de la Louis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 (editat) 1. Stiu ca Lupul Alb e un baiat fain. 2. Intr-adevar, 60 km sunt o scuza... Pt alti 2-3 te-ai deplasat numai tu, remember?... PS: Kali sunt, te-ai prins tu. Editat August 26, 2006 de high_dive_eagle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 (editat) Off-topic (@ Cici) : 1. Nota 10 pentru gest Domnu` Mihai ! 2. Frumos motor ti-ai tras ! Te prinde bine ! Editat August 26, 2006 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 27, 2006 Autor Share Postat August 27, 2006 2. Frumos motor ti-ai tras ! Te prinde bine ! al meu sau a lu lupu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 al meu sau a lu lupu??? ala cu cuiu' in roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 27, 2006 Autor Share Postat August 27, 2006 ala cu cuiu' in roata cuiu lu lupu a ramas la service!!! nu a tzinut neaparat sa-l ia acasa, ca nu cred ca ar fi avut ceva impotriva cei de la vulcanizare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 Bravo Lupalb!!Este bine sa ai prieteni ca tine.Foarte frumos gestul. Am si eu prietenul pe care ma pot baza la nevoie.Violetbiker de pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate