*adytza* Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Fata: 1.30bar Spate:1.75bar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 rolele sunt la fel pentru 4 timpi ca si pentru 2 timpi? ca trebuie sa le schimb si nush de unde si de care sa iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Ia ziceti ma voi ce presiune bagati in cauciucuri ? fata / spate fata 1.5 bar spate 2.0 bar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Deci eu eram pe aproape.Am pus si 2 pe fata dar simt pietrele. nici nu poti face curba sau viraje la viteza mare cu 1.3bar pe fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Eu sa zic ca atat am.La mine e tun roata fata si spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Lasa 1,3 pe fata incercati 1 pe spate sau mai bine zis sa nu incercati asa ma plimbam cu ragalia cu pedale pana mia zis unu ca am pana la roata din spate si cand am pus pompa mia aratat 1 bar , hai sa zic 1,2 pana sa pun pompa si pana a facut fassss o secunda a mai capat macar 0,2 bari . Oricum eu bagam 1,8 bari in roata din fata si 2 pe spate si la first bike bag la fel 1,8 fata respectiv 2 pe spate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Am verificat acum o juma de ora cu barometru.Am 1.8fata si 2.2 spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Scrie pe el bar. si e de la 0 la 3 parca .Vrei sa-i fac o poza maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Tot manometru se numeste! Sau te gandeai ca daca masoara in bari e BARometru si daca e MANometru trebuie sa masoare in mani? Exact!Dar la manometru ma gandeam ca e ceva de masurat in metri nu in maini.Greseala mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 vand scooter rieju toreo an oct 2007 5000km parcursi stare foarte buna de functionare mici modoficari la aspect merge cam 70-80km chiar consum bun culoare albastru cu galben inmatriculat acte la zi revizile facute.pt mai multe informati gasiti pe nr de tel 0749954890 sau pe id de mes smecherainen_rapidistu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rieju matrix Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Am si eu o intrebare care este diferenta intre astea doua ca eu nu prea ma pricep si cu explicatii va rog http://www.easyparts.nl/showarticles_info/...Silic.Nick.html http://www.easyparts.nl/showarticles_info/...ckel.Silic.html totusi e o diferenta de pret substantiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Am si eu o intrebare care este diferenta intre astea doua ca eu nu prea ma pricep si cu explicatii va roghttp://www.easyparts.nl/showarticles_info/...Silic.Nick.html http://www.easyparts.nl/showarticles_info/...ckel.Silic.html totusi e o diferenta de pret substantiala care comanda de pe easyparts.nl ? vreau 2 chestii de plastic... de la far ... eu nu am gasit numai pe rolly si pe alfred_motors dar ala trimite prin curier doar.... ma costa curieru ... mai mult ca marfa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 daca da cineva comanda sa ma anunte si pe mine...vreau si eu niste role malossi de 3,5 gr sau 4 gr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Da Razvy,dar acolo ti-l omologheaza sa circuli cu el pe sosea daca indeplineste toate cerintele,dar in Romania nu ai voie ca de...suntem mai retarzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Da Razvy,dar acolo ti-l omologheaza sa circuli cu el pe sosea daca indeplineste toate cerintele,dar in Romania nu ai voie ca de...suntem mai retarzi. oricum eu nu m-as plimba cu asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 la voi furtunele prin care circula apa sunt calde sau reci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 la voi furtunele prin care circula apa sunt calde sau reci? la mine cand se incinge ... cam pe la jumate , pe indicatorul meu de bord , sunt foarte calde ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 stie cineva cum se numesc melodiile astea 2 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) stie cineva cum se numesc melodiile astea 2 ? da...una se numeste 2.mp3 si cealalta 3.mp3 Editat Septembrie 16, 2008 de dezkreator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 da...una se numeste 2.mp3 si cealalta 3.mp3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 da...una se numeste 2.mp3 si cealalta 3.mp3 acuma pe bune , nu sti cum se numesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Cum e la scoala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Cum e la scoala? naspa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Eu is la liceu acu ..adica colegiu mai nou. Cam nashpa cu profii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate