46Rossi Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 (editat) Fac comenzi pe scooter-center.com pentru cei din Galati! http://shop.scooter-center.com Termenul de livrare este de 7-9 zile lucratoare. Nr de telefon: 0747033878 Id messenger: xtaz_alex4u In principal comenzile sunt pentru cei din Galati.Vb pe messenger pt comenzi in alte orase:) Am Gasit o metoda favorabila... TAXE: Pt. piese cu pretul intre: -1e si 49e taxa este de 15 euro -50e si 99e taxa este 20 euro -100e si 149e taxe este 25 euro -150e si 199e taxa este 30 euro -peste 200e taxa este 40 euro Editat Octombrie 19, 2007 de 46Rossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VioS Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Cumpar geam far gilera DNA ...astept oferte aici sau pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scr33ky2000 Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 prezent si io vin ... any more takers ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Nu mai zice nimeni nimic ? , Al meu .. sta pe butuci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Ce'a patit?setu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papy_bm Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 salulare am si eu o itrebare daca puteti sa va dati cu parerea. Cam cat ar merita un scooter SUZUKI LET'S 2,de 1 an ,care are motor in 2 timpi de 6 cp ,pe racire cu aer? pe caroserie (parea fata sus) are o zgarietura da nu ccred ca a avut vreun accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Ce'a patit?setu? filetul ala care , strangi variatorul + curea varza , si la ,steluta de la variator sau rupt varfurile alea , si a intrat cu totu in variator .. Momentan e prea frig , prea urat , prea umed , si nu cred ca o sa-l mai fac anu asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Filetul de la ambielaj? Pey 'tunezi' si tu transmisia variator+ambreiaj sport si curea de kevlar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 kevlar aveam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 si cum dreaq sa terminat?se zice ca sunt rezistente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheDonDragon Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 (editat) Salutare tuturor. Bine v-am gasit.....caci mult v-am cautat!!! Sper ca voi avea si eu loc pe langa voi , chiar daca nu ma cunoaste inca nimeni. Nu am capacitate material'o-financiara ca altii.....dar am si eu un BAOTIAN EAGLE....de care sunt multumit..... Am citit vreo 20 de pagini dar ..... tre sa recunosc ca pana la urma am sarit la final .....motivul....ma dor ochii ca am mici probleme cu monitorul (contrastul) ..... asa ca va rog daca se poata sa ma lamuriti si pe mine pana la urma cum au ramas toate....logo....""IMN....stiker....etc. Despre ce stiker este vb pana la urma? Si cam cat costa? Este nevoie de ceva "anume" pentru a intra in "CLUB" ? Si in special.....cand....unde.....putem face o plimbare amicala..... Va salut cu stima si respect pe toti....indiferent de varsa sau capacitatea cilindrica Editat Octombrie 25, 2007 de TheDonDragon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 In principiu ne intalnim in fiecare duminica la fantana de la Circ, la ora 14:00, dar personal duminica asta ma duc la peste, iar daca esti amator de pescuit esti binevenit. (casca, numere, bune maniere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreutz Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 (editat) salutare mai nou sunt si eu un fericit proprietar al unui gilera runner salbatic rau dar din motive de finante e k dreaq acum asha k abia pe la ianuarie februarie o sa vin shi eu cu voi dk ma primiti. pana una alta distractie placuta pe scuterici Editat Octombrie 26, 2007 de andreutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Octombrie 27, 2007 Share Postat Octombrie 27, 2007 stop joc!!! daca va e lene ca cititi si sa respectati o regula simpla: acest topic era doar pt poze cu scuterele voastre!!! pentru orice alte comentarii v-am rugat sa folositi topicul : DISCUTII INTRE NOI! topic closed! Ce sa zic pacat ca s-a inchis topicu pt ca era destul de fregventat .Si nush da mi se pare monoton o poza fara putin comment.Si dak ai sti ce bine te unge pe la inimioara cand vine unu si zice : "Mane imi place f mult scuteru' tau!" Cius.. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan2k4 Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 In cazul acesta , va trebui un nou topic : "Scuterul nostru- poze si pareri" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 topicul ala era doar cu poze pentru ca cine vrea sa vada scutere sa intre acolo si sa vada poze, nu comentarii de multe ori aiurea.......!!! pentru chestii de genul: cat de mult imi place scuteru tau etc exista PM iar ideea cu topicul nou e respinsa exista topicuri separate pentru fiecare marca importanta de scutere, asa ca parerile vi le expuneti acolo, in topicurile dedicate, nu mai deschideti alte topicuri fara motiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan2k4 Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Deci... Vrem un topic unde sa ne aratam scuterele si sa vedem ce cred altii despre ele... Chestia cu "topicuri separate" e chiar "comunista". Adica in topicul de "yamaha fan-club" (in cazul meu) imi discut problemele cu alti detinatori de aceeasi marca,de unde mai aflam cate ceva despre ele. Nu stau sa umblu prin 10 topicuri sa vad si scuterele altora. Si la "fan-club"-urile astea ,normal, ca sa fii on-topic ar trebui sa spun cat de mult imi place marca respectiva. Si inca ceva... Avem dreptul la topic-uri noi , daca ai de gand sa le inchizi sigur vor aparea altele...si ce o sa faci? banezi toti userii? sa fim seriosi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Vand casca AGV modulara,cumparata de 2luni de la importator,cu carticica,husa,etc etc.. pt contact PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Deci... Vrem un topic unde sa ne aratam scuterele si sa vedem ce cred altii despre ele... Chestia cu "topicuri separate" e chiar "comunista". Adica in topicul de "yamaha fan-club" (in cazul meu) imi discut problemele cu alti detinatori de aceeasi marca,de unde mai aflam cate ceva despre ele. Nu stau sa umblu prin 10 topicuri sa vad si scuterele altora. Si la "fan-club"-urile astea ,normal, ca sa fii on-topic ar trebui sa spun cat de mult imi place marca respectiva. Si inca ceva... Avem dreptul la topic-uri noi , daca ai de gand sa le inchizi sigur vor aparea altele...si ce o sa faci? banezi toti userii? sa fim seriosi.... DMW a facut bine ceea ce a facut deoarece ati avut un topic si v-ait batut joc de el. PS. eu ptr un singur post acolo am luat un warn, asa ca voi nu mai face-ti atata gargara ca v-ar umple de warn`uri. PS1. Incearca sa faci cat mai multe topicuri sa vedem cat rezisti pe forum. Ai drepturi la topicuri noi dar nu cu acelasi subiect si in care sa apara mult offtopic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan2k4 Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Nu faci forum cu 1 user. Era cel mai frecventat topic acela , si pe cine ca a deranjat sau ce a stricat ca si-a cineva dat cu parerea. Defapt asta e esenta forumurilor. Cand vorbeste de Mozart sau sarmale atunci e cu adevarat off-topic, pana la urma e vorba despre scutere. Din moment ce dmw e moderator putea sa faca niste reguli stricte si cateva topicuri "universale". Si vorba lui don'juan : "Si dak ai sti ce bine te unge pe la inimioara cand vine unu si zice : "Mane imi place f mult scuteru' tau!" , sau poate nu ai "experimentat" sentimentul asta . Faceti ceva interesant din forumul asta , nu discutii interminabile despre "topicuri inutile". Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Nu faci forum cu 1 user. Era cel mai frecventat topic acela , si pe cine ca a deranjat sau ce a stricat ca si-a cineva dat cu parerea. Defapt asta e esenta forumurilor. Cand vorbeste de Mozart sau sarmale atunci e cu adevarat off-topic, pana la urma e vorba despre scutere. Din moment ce dmw e moderator putea sa faca niste reguli stricte si cateva topicuri "universale". Si vorba lui don'juan : "Si dak ai sti ce bine te unge pe la inimioara cand vine unu si zice : "Mane imi place f mult scuteru' tau!" , sau poate nu ai "experimentat" sentimentul asta . Faceti ceva interesant din forumul asta , nu discutii interminabile despre "topicuri inutile". Bafta Regulile stricte sunt, dar nu le respectati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Il rugam pe domnul DMW sa dea drumul iar la topic (daca se poate) si sa dea warn-urile de rigoare la cei care au facut offtopic(chiar daca duce la ban)...ca si costy, si eu am luat warn ptr un singur post. Dai frate un comentariu, dar nu deschizi subiect separat pe acelasi topic, cum ati facut voi. Va sucariti, fugiti repede aici si discutati, nu pe POZE unde intru prima data cand accesez site-ul sa mai vad si eu cu ce se mai lauda colegii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 Nu jtiu daca intreb bine , dar daca e cineva din Vrancea sa ma anunte k am niste idei !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Octombrie 28, 2007 Share Postat Octombrie 28, 2007 vreau si yo s afac parte din clubul vostru:d...yo am un piagio skr 125...am cititi pe aici k aveti o emblema ceva?....nu am apukt sa citesc tot pt k incep sa ma doara ochii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 (editat) Imi place foarte mult clublu , imi plac regulile , eu sunt cam nou su scuteru si as vrea sa fac si eu parte din CSR , Am Un Aprilia Scarabeo 49CMC , Ce trebuie sa fac ca sa intru? Editat Octombrie 29, 2007 de IonutNFS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate