norbi_bidi Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 nu fi sigur haste cat fuge un poket bike de ala ? hai sa vedem ce zice... da te asigur ca il iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 norbi_bidi, cam ai dreptate. Orice topic da in off-topic foarte repede in aceasta arie cel putin. Se simte foarte acut lipsa unui moderator activ in aceasta arie. Eu unul am incercat ca de fiecare data cand scriu ceva off topic sa adaug si ceva on topic, lucru pe care nu-l prea fac multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 norbi_bidi, cam ai dreptate. Orice topic da in off-topic foarte repede in aceasta arie cel putin. Se simte foarte acut lipsa unui moderator activ in aceasta arie. Eu unul am incercat ca de fiecare data cand scriu ceva off topic sa adaug si ceva on topic, lucru pe care nu-l prea fac multi. poi asta incercam sa fac si eu... de aia mai puneam cate o intrebare "stupida" (ca sa nu fac offtopic)... ca de exemplu ala cu fan ayamaha intre 600-1000cc... de aia am puso ca sa nu fiu offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 deci astea de 50cc alea mici mici prind in jur de 50-55 la ora ... si astea de 110 ... am vazut pe youtube ca se duc 80-90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 deci astea de 50cc alea mici mici prind in jur de 50-55 la ora ... si astea de 110 ... am vazut pe youtube ca se duc 80-90 ai vazut mai razvy ca tot il fac... si cu cel de 50 si cu cel de 110 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Orice topic da in off-topic foarte repede in aceasta arie cel putin. Aici nu prea exista off-topic ... pentru ca d'aia exista acest topic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 deci astea de 50cc alea mici mici prind in jur de 50-55 la ora ... si astea de 110 ... am vazut pe youtube ca se duc 80-90 Mai haste da ce tia mai traznit prin cap sa iti iei Poket bike, de 110cc. Pai m-am dus cu unul si is f incomode chiar si pt agrement. Si daca esti inalt o sa stai pe el foarte aiurea. Si te-ai gandit ca, cu el tragi foarte usor trante. Si o tranta la 50 km/h cu el e destul de tragica pt tine . Cum ziceam ca m-am dat cu unul de 110cc, is destul de nervoase, insa am prins putin nisip, si la 10 km/h asa juca stanga freapta de numa numa. de aveam mai mare viteza cred ca trageam o tranta. Mai bine ai rabdare pana vine CBR-ica, nu iti belii genunchi de pe acum Cius! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Mai haste da ce tia mai traznit prin cap sa iti iei Poket bike, de 110cc. Pai m-am dus cu unul si is f incomode chiar si pt agrement. Si daca esti inalt o sa stai pe el foarte aiurea. Si te-ai gandit ca, cu el tragi foarte usor trante. Si o tranta la 50 km/h cu el e destul de tragica pt tine . Cum ziceam ca m-am dat cu unul de 110cc, is destul de nervoase, insa am prins putin nisip, si la 10 km/h asa juca stanga freapta de numa numa. de aveam mai mare viteza cred ca trageam o tranta. Mai bine ai rabdare pana vine CBR-ica, nu iti belii genunchi de pe acum Cius! imi iau 50 cc de fun ... nu`mi pasa daca`m rup genunchii ..asta e si ideea sunt masochist dar mi`sa pus pata si`mi i`au..astept sa`i vina baiatului cu care am vb ..peste 2 sapt mobrele din germania si`mi trimite cu ramburs prin curerat "Mai bine ai rabdare pana vine CBR-ica, nu iti belii genunchi de pe acum " tu crezi ca`mi iau pocket ca sa ma plimb in oras??? nu inteleg de ce compari pocket cu motor de 600 .... il i`au de fun PS: ti`am trimis mail ...am nevoie de o membrana pt carburator (daca ai) ... o sa`ti zic si diametru ei ... am carb CVK .... ahhh si garniturile alea daca ai mai rezolvat ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Nu`ti lua pentru ca sunt chinezesti si o sa ai numai probleme cu el. Am 2 prieteni care si`au luat atv de 110 si sunt foarte proaste. Dupa fiecare iesire se strica ceva la el. Mai mult o sa repari la el. <small>--- Mesaj completat în 13 Apr 2008 10:34 -------------</small><br/>Vand 2 tobe sport pentru scuter Laser X-pro , cromata , 350 RON Giannelli extra 250 RON A inceput sezonu, chiar nu vrea nimeni sa isi faca un upgrade la scuter? Dau si o pereche de arcuri pentru ambreiaj cui cumpara toba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Aici nu prea exista off-topic ... pentru ca d'aia exista acest topic ... clodius nu s-a referit la acest topic... eu cu el am vorbit despre altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Am sa te anunt dar numai sa aflu cum se numeste. Chiar nu stie nimeni? nu ai aflat cum se numeste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 De acord, sunt multe alte chesti mult mai importante decat imnul, ce naiba oare nu mai vedem padurea de copac? <small>--- Mesaj completat în 11 Apr 2008 12:30 -------------</small><br/>Revin foarte surprins si cu un gust amar dupa o discutie pe mess cu Se pare ca scrici ne lucreaza pe la spate si in combinatie cu iuiu au folosit materiale copiate, de pe Forumul CSR si de aici, fara permisiune scrisa, incalcand astfel drepturile de autor. Pentru simplul fapt ca au intreprins aceste actiuni fara sa intrebe macar, personal ii consider exclusi din comunitate si sper sa intelegeti si sa nu asociati vreodata imaginea CSR cu acesti doi utilizatori ori cu site-urile aferente create de acestia pe care s-au folosit materialele respective. Au pangarit fara rusine sigla CSR si si-au insusit drepturile de autor in Copyright. Sincer sunt dezamagit si am ramas fara cuvinte, chiar nu ma asteptam la asa ceva, putea macar sa fie mai original, nu doar copy-paste Status-ul lui era urmatorul - "COMUNITATEA SCUTERISILOR din ROMANIA" Cauta-ma maine pe mess...ce naiba..vorbim pe forum ca sunt nesimtiti...asta nu rezolva nimic....actiuni nu vorbe...ca la primarie..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 nu ai aflat cum se numeste? nu stiu cum se numeste... dar vreau sa iti zic altceva... am fost azi prin oras, din vreo 30scuteristi pe care iam vazut cat timp am stat in oras, 20 dintre ei erau fara casca... din cei 30 scuteristi erai vreo 5 fete... pe unde ai umblat azi ca nu te-am auzit trecand prin fata casei mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 pe unde ai umblat azi ca nu te-am auzit trecand prin fata casei mele pe la mecanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 pe la mecanic cu consumul? sau de ce umbli la mecanic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 cu consumul? sau de ce umbli la mecanic? hai sa lasam povestile pe mess apropo Raducu_Costel am gasit melodia , daca o vrei sa imi zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 (editat) cum a iesit?prima poza photo shop,a2a reala,a3a inainte .in curand o sa dispara si filtrul de aer,il inlocuiesc cu unul sport din carbon.yo zic ca arata mai bn ca inainte Editat Aprilie 14, 2008 de baietzii_ctl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 hai sa lasam povestile pe mess apropo Raducu_Costel am gasit melodia , daca o vrei sa imi zici ok... vb pe mess... si sa imi trimiti maine melodia adumi aminte de ea, ca eu uit pana maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 (editat) nu vi se pare ca multi incepatori pe biciclete primesc niste motoare tari cu care nu pot face nici 10m fara sa pateasca ceva LE: si inca catva care se cred cascadori cu exceptie din minutul 2:00 http://www.youtube.com/watch?v=bPHbbCAbRLE...feature=related Editat Aprilie 15, 2008 de madendre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 nu vi se pare ca multi incepatori pe biciclete primesc niste motoare tari cu care nu pot face nici 10m fara sa pateasca ceva LE: si inca catva care se cred cascadori cu exceptie din minutul 2:00 http://www.youtube.com/watch?v=bPHbbCAbRLE...feature=related Ala din primu link e chiar prost,cum ma sa cazi asa:crack: Da eu nu inteleg un lucru,daca tot se filmeaza si fac un (cuvant urat),de ce mai pun filmuletzu pe youtube?sa vada lumea cat de prosti sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 exact.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 nu vi se pare ca multi incepatori pe biciclete primesc niste motoare tari cu care nu pot face nici 10m fara sa pateasca ceva LE: si inca catva care se cred cascadori cu exceptie din minutul 2:00 http://www.youtube.com/watch?v=bPHbbCAbRLE...feature=related m-am minunat cati sarsani obositi pe youtube alde haidi wai mitica ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 LE: si inca catva care se cred cascadori cu exceptie din minutul 2:00 http://www.youtube.com/watch?v=bPHbbCAbRLE...feature=related ce frumos merge ala din minutu 2:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 nu vi se pare ca multi incepatori pe biciclete primesc niste motoare tari cu care nu pot face nici 10m fara sa pateasca ceva Mie mi-e mila de scuter De ala nu , prostia nu cunoaste limite .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 nu vi se pare ca multi incepatori pe biciclete primesc niste motoare tari cu care nu pot face nici 10m fara sa pateasca ceva LE: si inca catva care se cred cascadori cu exceptie din minutul 2:00 http://www.youtube.com/watch?v=bPHbbCAbRLE...feature=related poate nu se cred cascadori... poate doar incearca sa fie si ei "buni"... toti picam mai ales cei care fac scheme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate