ZICKU Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 stie cineva unde pot gasi piese pentru yamaha t-max prin bucuresti?mai exact imi trebuie farul, bordul cu tot plasticul de sub el (cel in care vine contactul) si carenele de asemenea, cam tot ce tine de fata pt ca a cam suferit un accident . Imi trebuie urgent daca stiti pe cineva sau ati vazut pe undeva prin targ transportul nu e problema ca vin sa le iau. ms anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex0007 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 pai cred ca ai mers cu spatele pt ca io m-am tinut dupa un alt kymco care mergea cu 50 la ora...si am tot mers dupa el(ultimu) cu gandu sa nu las lumea in urma ,si chiar nu ma asteptam sa mai fie cineva in spatele meu...deci daca ai fi plecat dupa noi ar fi trebuit sa ne ajungi...mai ales ca ne-am mai oprit la o alta benzinarie(inainte sa facem dreapta spre snagov)....esti sigur ca ai mers cu 50 km/ora spre snagov si nu in alta parte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 si'a schimbat cinva rolele recent la aerox ? imi tre role de aerox (3mai usoare si 3 mai grele) ca ale mele sunt tocitevarza si nu am topspeed . sau macar vreau sa stiu gramaju... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Niste Nebuni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 si'a schimbat cinva rolele recent la aerox ? imi tre role de aerox (3mai usoare si 3 mai grele) ca ale mele sunt tocitevarza si nu am topspeed . sau macar vreau sa stiu gramaju... am eu role malossi noi noute de 3.5 grame...50 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Niste Nebuni! ^ Maine - Poimaine , dau o comanda pe scooter - attack . Vrea cineva ceva ? Site : www.scooter-attack.com Timp Livrare : 7 zile lucratoare. Contact : Messenger - rqk_hack Mail - rqk_hack@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 pot sa pun vro poze .? cu scuterul lu doctoru ) .. multzam pustiu . si cu un rs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 pot sa pun vro poze .? cu scuterul lu doctoru ) .. multzam pustiu . si cu un rs Ce stoppie-uri regesti !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 sfbsaeifbhsebfsaefs se ducea la funduletz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 pot sa pun vro poze .? cu scuterul lu doctoru ) .. multzam pustiu . si cu un rs bai mereu te lauzi cu pozele facute de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 ma. eu cu 2 litrii de benzina fac fix 30 de km.!! voi cat faceti? 6 si ceva/100km imi ia..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Baieti...am cautat si eu prin legislatie asa frumos pentru ca nu vreau sa port vesta, si am mai inteles si pe-aici ca nu trebuie vesta neaparat, ci echipament fluoro-reflectorziant. Imi da cineva aliniatul din codul rutier? Asta am gasit eu: Bicicletele si mopedele care circula pe drumurile publice trebuie sa fie echipate cu mijloace de iluminare si dispozitive reflectorizant-fluorescente. Este interzisa circulatia acestora pe timp de noapte fara aceste mijloace si dispozitive In stare de functionare. E scris altceva? Ca stiu geci cu benzi de-alea reflectorizante. Pe unde gasesc asa ceva sa-mi cos pe geaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 ma. eu cu 2 litrii de benzina fac fix 30 de km.!! voi cat faceti? 6 si ceva/100km imi ia..) mult consuma ... Dar faci 30 km / 2l ... in ce stil de mers ? blana mereu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Baieti...am cautat si eu prin legislatie asa frumos pentru ca nu vreau sa port vesta, si am mai inteles si pe-aici ca nu trebuie vesta neaparat, ci echipament fluoro-reflectorziant. Imi da cineva aliniatul din codul rutier? Asta am gasit eu: Bicicletele si mopedele care circula pe drumurile publice trebuie sa fie echipate cu mijloace de iluminare si dispozitive reflectorizant-fluorescente. Este interzisa circulatia acestora pe timp de noapte fara aceste mijloace si dispozitive In stare de functionare. E scris altceva? Ca stiu geci cu benzi de-alea reflectorizante. Pe unde gasesc asa ceva sa-mi cos pe geaca? a zis odata clodius pe topicu cu echipamente. Cica trebuie sa fie si geaca-vesta fluorescenta. Nu cred ca e destul sa ai cateva elemente reflectorizante. Totusi, intreaba si tu un politai daca e ok sa porti geaca cu elemente reflectorizante doar... o sa iti zica el . Si... benzi dealea reflectorizante gasesti, cred ca si la magazinele de piese auto. La Paneuro sigur gasesti. Era vreo 15 lei o banda cam de un metru lungime si vreo 10 latime iarna asta. Sau, ia banda de la vesta si coase-o pe geaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Cred ca depinde si de norocul tau. Daca intalnesti un politist mai capcaun... Regulament din 04/09/2006 de aplicare a OUG nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice Monitorul Oficial nr. 876 din 26/10/2006 Art. 161 (1) Se interzice conducătorilor de biciclete sau de mopede: r) să circule fără a purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante, de la lăsarea serii până în zorii zilei sau atunci când vizibilitatea este redusă; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) nu prea vad rolul vestelor verzi sau portocalii atata timp cat ai benzi sau ceva reflectorizant pe haina, geaca, etc. Intradevar vestele sunt de culoare mai intensa si ies in evidenta mai mult, dar prea fluorescenta nu mi se pare. parerea mea... Editat Iunie 13, 2008 de ionutz100cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 a zis odata clodius pe topicu cu echipamente. Cica trebuie sa fie si geaca-vesta fluorescenta. Nu cred ca e destul sa ai cateva elemente reflectorizante. Totusi, intreaba si tu un politai daca e ok sa porti geaca cu elemente reflectorizante doar... o sa iti zica el . Si... benzi dealea reflectorizante gasesti, cred ca si la magazinele de piese auto. La Paneuro sigur gasesti. Era vreo 15 lei o banda cam de un metru lungime si vreo 10 latime iarna asta. Sau, ia banda de la vesta si coase-o pe geaca. pe mine m-a oprit politia ca nu am purtat vesta ... iam aratat ca am reflectorizant pe geaca si m-a lasat in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 nu prea vad rolul vestelor verzi sau portocalii atata timp cat ai benzi sau ceva reflectorizant pe haina, geaca, etc. Intradevar vestele sunt de culoare mai intensa si ies in evidenta mai mult, dar prea fluorescenta nu mi se pare. parerea mea... Nu conteaza cum o vezi tu, important este cum te vad ceilalti participanti la trafic. Faptul ca ai cateva dungi reflectorizant nu te face mai vizibil decat daca ai si acel material fluorescent. In lumina farurilor, chiar si de la distanta, aceste veste sunt mult mai vizibile decat alte culori. De ce credeti ca motociclistii cauta sa aiba echipamente cat mai viu colorate? Ce-ati zice daca un "conservar" v-ar lovi noaptea pt ca nu v-a vazut din timp pt ca nu purtati vesta? Trebuie sa intelegeti asta pt siguranta voastra, nu numai de frica amenzilor pt ca oricum nu le platiti voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 spam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 spam S-a pus omul pe postat... Cat credeti ca ar merge un scuter ca al meu, first bike bombardier, 80 cc, set nou... Ala rosu din poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 1500-1800 Ron depinde cum arata,cum merge etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 S-a pus omul pe postat...Cat credeti ca ar merge un scuter ca al meu, first bike bombardier, 80 cc, set nou... Ala rosu din poza. scuterul ar merge aruncat , dar r125-ul mancat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 scuterul ar merge aruncat , dar r125-ul mancat )=)) da cine il cumpara pe first bike ala:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 1500-1800 Ron depinde cum arata,cum merge etc... Acum merge insa scoate un fum incredibil, as vrea sa-i schimb setul si apoi s-o vand, sta de 2 luni pe dreapta. Arata bine, nu am cazut decat odata la viteza mica cu ea, nu sunt probleme.Sper sa scap de ea scuterul ar merge aruncat , dar r125-ul mancat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Atunci sub 1500 Ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate