ssergiu_tuning Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Eu sper sa fie toate 6 50 de lei, ca o pereche insemna 2 bucati. No offence einstein,dar o pereche inseamna 6 role.Oricum,de ce s-ar vinde cate 2,la bucata?Pentru ca exista si variatoare cu 8 role?Neh...sunt prea rare acelea,si pentru ele exista seturi de 8.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 revin cu nedumerirea mea, aveti idee de carburator pt 2T ? multam anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) No offence einstein,dar o pereche inseamna 6 role.Oricum,de ce s-ar vinde cate 2,la bucata?Pentru ca exista si variatoare cu 8 role?Neh...sunt prea rare acelea,si pentru ele exista seturi de 8.Numai bine! ce no offense ??? ca el s`a referit ca` cuvantu pereche inseamna doua "chesti" .... poate 1 set de role si aici poate avea 6 sau 8 role iti dai seama ce pereche as face cu 2 brunete ? Editat Iunie 30, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 dc nu imi mai apare jos la topic cine il vizualizeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 dc nu imi mai apare jos la topic cine il vizualizeaza? e de la server... nici mie nu`mi apare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 e de la server... nici mie nu`mi apare merge acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 merge acuma si mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Uiteo si pe asta dati un click :jump: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 (editat) ce`ar fi sa`mi freci BILUTELE MELE ???? Editat Iulie 1, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 =)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 ce`ar fi sa`mi freci BILUTELE MELE ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 =)))) lasa ca ii sar lui pistoanele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 lasa ca ii sar lui pistoanele Sa moara mama e balcon ,moaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 inca nu este freaca bilutele mele.... doar http://www.freacaouale.com/ref.php?nume=norbi_bidi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 termina man cu reclamele si click tale trimite pe mess nu pune aici ouale tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 cine a facut comanda (directa nu prin intermediari) pe easyparts.nl si sip-scootershop.com poate sa imi spuna (daca este amabil evident) care este modalitatea de trimitere in Romania,costul transportului si plata (cu ce fel de card)?...Pls... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 =)))) ce tzaran !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Pe easyparts iti trimit cu tnt...coletele vin foarte rupte, dar piesele(cel putin pana acum, la mine) sunt ok. Consta 25 euro...merge cu orice card master, visa, visa electron(desi cu cel din urma trebuie sa prelucreze ei tranzactia manual, nu merge prin site-ul ala). Iiti ia banii fix, la un curs oarecum bun. Cardul trebuie sa fie si pentru extern (eu am bt mondo si bcr junior). Zi ce card ai tu dezkreator si iti zic daca e bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 termina man cu reclamele si click tale trimite pe mess nu pune aici ouale tale omule... ce treaba ai tu ce zic eu... e discutii intre noi... deci numi zice mie ce sa fac si ce sa nu fac... daca nu iti place ceva nu te uita sau nu da pe el... salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 frate dar chiar e de cacao. Idiot e ala care a inventat site-ul ala...si tu esti dus ca scri aici. Poate vrei sa freci ouale tuturor dupa motociclism. Esti penibil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Pe easyparts iti trimit cu tnt...coletele vin foarte rupte, dar piesele(cel putin pana acum, la mine) sunt ok. Consta 25 euro...merge cu orice card master, visa, visa electron(desi cu cel din urma trebuie sa prelucreze ei tranzactia manual, nu merge prin site-ul ala). Iiti ia banii fix, la un curs oarecum bun. Cardul trebuie sa fie si pentru extern (eu am bt mondo si bcr junior). Zi ce card ai tu dezkreator si iti zic daca e bun. daca dai comanda de piese mici cum ar fi un set de role pt variator transportul costa doar 5 euro, eu am card visa electron si pt plata imi ia comision de 3 euro, deci in total 8 euro, daca vrei piese mai mari sau mai multe costa 25 euro tranp + comision de transfer 3 euro... (asta e comisionul pt visa electron, nu stiu daca e la fel si pt celelalte carduri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Pentru chestiti mici care se pun in plic iti ia 2 euro(stickere) in rest 25 euro(22 transportul+3 comision de administrare al cardului) + in functie de card comision de conversie din lei in euro...(care e pe la 2%) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Pentru chestiti mici care se pun in plic iti ia 2 euro(stickere) in rest 25 euro(22 transportul+3 comision de administrare al cardului) + in functie de card comision de conversie din lei in euro...(care e pe la 2%) se pare ca s-au modificat preturile 5,5 euro pt chestii mici, 24 euro pt colet mare + 3 euro comision pt card Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 s-or fi modificat...eu am dat comanda saptamana trecuta si mie asa mi-a luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 eu vreau sa imi fac un card pt plati pe internet la ING , Visa Electron International la care sa depun cash ceva mai mult decat ma costa comanda si sa il alimentez doar cand fac vreo comanda.Am si un card la BCR este de salariu dar nu il folosesc pt plati internet din motive evidente (suma descoperita mare)...deci cu Visa Electron asta sa inteleg ca dureaza mai mult pt ca prelucreaza mai greu?si marfa de pe easyparts cam in cat timp ajunge rolly? am vazut pe site la ei ca ar fi 24 euro trimiterea in Ro si 3 euro comision pt plata cu card.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate