ionutz100cc Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 anyway,am inteles ca politia sa dotat cu o platforma mobila pentru a masura viteza care o poate atinge un scuter (un fel de stand,aseaza roata spate ca un fel de rola presoare si da gaz la maxim,astfel pot afla multe...)..sa speram ca nu o vor folosi sau ca este doar un "balon".... s-a mai discutat despre dspozitiv deasta. politia germana parca are asa ceva. era si un link cu un video parca.... speram ca nu se va folosi pe la noi. cat despre chestia cu asigurarea... pai cred ca 98% dintre scuteristi prind peste 45. si despre ilegalitate... e ilegal, insa cum ziceau si altii daca vor sa iti dea amenda, tot iti da... gasesc ei ceva. cel mai grav ar fi in cazul unui accident, cand ar trebui sa iti verifice scuterul la RAR (in caz ca e modificat, delimitat, etc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 baieti dau scuteru dar cu totul nu-l dau pe bucati 1000 ron cheers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 daca n`am scuterul sa`l calaresc , incerc pe altceva ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 daca n`am scuterul sa`l calaresc , incerc pe altceva ) aproape a iesit un sfarc la lumina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 aproape a iesit un sfarc la lumina nici nu am obs )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 (editat) baieti dau scuteru dar cu totul nu-l dau pe bucati 1000 roncheers cosminake, nu te-ai pus cu surubelnita si cheile pe el? In locul tau il demontam bucata cu bucata. Sau nu cauti un TKR cu motorul praf ca sa faci "transfuzia"? Pana la urma ce-ti iei? Grabeste-te ca suntem in plin sezon si tu stai pe bara. Editat Iulie 5, 2008 de Clodius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 (editat) cosminake, nu te-ai pus cu surubelnita si cheile pe el? In locul tau il demontam bucata cu bucata. Sau nu cauti un TKR cu motorul praf ca sa faci "transfuzia"? Pana la urma ce-ti iei? Grabeste-te ca suntem in plin sezon si tu stai pe bara. de parca`i singuru Editat Iulie 5, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 cosminake, nu te-ai pus cu surubelnita si cheile pe el? In locul tau il demontam bucata cu bucata. Sau nu cauti un TKR cu motorul praf ca sa faci "transfuzia"? Pana la urma ce-ti iei? Grabeste-te ca suntem in plin sezon si tu stai pe bara. tre sa-mi depun dosarul pt A si vedem pe urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 masini de epoca la expozitia de la Mamaia din fata Cazinoului...poate va intereseaza pozele,unele sunt niste bijuterii rare... multe cu motoare de cca 6000 cc !!! (probabil trebuie sa umbli si cu cisterna de benzina dupa tine daca pleci la drum...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 masini de epoca la expozitia de la Mamaia din fata Cazinoului...poate va intereseaza pozele,unele sunt niste bijuterii rare... multe cu motoare de cca 6000 cc !!! (probabil trebuie sa umbli si cu cisterna de benzina dupa tine daca pleci la drum...) periculoase... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 cu asa bijuterii nu ne intereseaza consumul ca le scoatem la ocazii speciale chiar cemi place cobra aia as vrea sal am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Art.76. - (1) Vehiculele înmatriculate sau înregistrate, cu excepția celor cu tracțiune animală, a remorcilor Âşi a mopedelor, care circulă pe drumurile publice, trebuie să aibă asigurare obligatorie pentru răspundere civilă în caz de pagube produse terților prin accidente de circulație, conform legii.Sursa Aia e din vechea legislatie! -modificată Âşi completată prin Ordonanța Guvernului nr.69/28.06.2007:... Art.76. - (1) Vehiculele înmatriculate sau înregistrate, cu excepția celor cu tracțiune animală, care circulă pe drumurile publice, trebuie să aibă asigurare obligatorie pentru răspundere civilă în caz de pagube produse terților prin accidente de circulație, conform legii. Nu mai sunt supuse exceptiei remorcile si mopedele, deci asigurarea este obligatorie si pentru categoriile acestea de vehicule! Sursa:Codul_Rutier_2007.doc P.S.: E buna legislatia asta, am luat permisul cu ajutorul ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Da, ai dreptate. Am cautat destul de mult timp codul rutier actualizat, iar cel de pe site-ul politiei romane ar fi trebuit sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 (editat) Da, ai dreptate. Am cautat destul de mult timp codul rutier actualizat, iar cel de pe site-ul politiei romane ar fi trebuit sa fie deci pana la asta este cel mai nou? Editat Iulie 6, 2008 de ionutz100cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Multumesc baietilor care m-au ajutat astazi! S-a rupt cureaua chiar cand sa fac stanga de pe Stefan cel Mare pe Aleea Cricului. Ghinion si noroc in acelasi timp. Maine o noua curea, de kevlar de data aceasta, nu de-aia de 30 ron. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 deci pana la asta este cel mai nou? Da, e cel mai recent! Bucuresteni! Ziceti-mi rapid cum ajung la pod la IOR venind de la obor! E pe strada Liviu Rebreanu ? URGENT! Mersi anticipat Bafta! :burnout Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 i`am m`ai luat o surioara actualei machete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinaru68 Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 (editat) Auzi, ce ti-a tremurat mana asa cand ai facut poza? Glumesc, e doar focalizarea facuta prost. Mai fa odata poza si posteaza si tu la calitatea impusa! Editat Iulie 6, 2008 de Marinaru68 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 (editat) Auzi, ce ti-a tremurat mana asa cand ai facut poza? Glumesc, e doar focalizarea facuta prost. Mai fa odata poza si posteaza si tu la calitatea impusa! acuma e bine am uitat sa zic ca 600`le asta (alb) are amortizor pe spate Editat Iulie 6, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 acuma e bine Alta treaba! Apropo,foarte frumoase machetele!N-ai dat mult pe ele,asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Alta treaba! Apropo,foarte frumoase machetele!N-ai dat mult pe ele,asa? 8e pe louis .... http://www.louis.de/_309794a74ccf8340250fc...r&grwgr=720 prima oara o sa`ti arate altceva... dar mai intri odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 33 User(s) are browsing this forum ---- hai ca e ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinaru68 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Ia uitati ce face o tipa care nu se pricepe la tehnica, insa are minte si rezolva problema cu orice pret! http://www.nicolausfilm.sk/videoTrojuholnik.html ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Foarte frumos baieti. Tineti-o tot asa. Ma bucur sa aud ca nu s-a destramat CSR-ul. La mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinaru68 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) Scr33ky2000, super misto povestirea ta. Chiar mi-a placut. Cursivitate, subiect, imagini inserate exact unde trebuie si in numar destul de mare... Bravo ! Editat Iulie 7, 2008 de Marinaru68 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate