Chivu Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 (editat) de unde i l-au furat? era legat, alarma ceva? intreb fiindca vreau sa tin motorul in fata scarii, sa nu-l mai duc mereu la curte. Editat Martie 24, 2009 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Era in fata scarii unui amic, nelegat si fara alarma. L-a gasit aseara, cu contactul pus pe direct si abandonat cu motorul mergand intr-un parc, la 300 de metri de unde a fost furat. bulan exagerat. probabil indienilor nu le-a placut ca nu fuge indeajuns de tare si l-au abandonat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 bulan exagerat. probabil indienilor nu le-a placut ca nu fuge indeajuns de tare si l-au abandonat. =)))))))) tare ))) cum spuneam,vand kymco,cine e interesat?:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 stie careva o adresa unde as putea gasi bec de asta ? sau daca are careva de vanzare vreau o adresa din romania , nu easyparts sau altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 mi-a povestit un prieten azi,ca si-a lasat scuteru in fata scari "chinezesc" chiar eu acum 1 luna ia-m pus set de 80,si cica dimineatza sa plece si el fericit,vede scuteru fara motor:))))) scos din bucsi...prima oara am crezut ca e caterinca...dar nu:)) si pana la urma la gasit,era la un prieten de-alui care se ocupa cu un mini-service de scutere...pana mea ce oameni:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 mi-a povestit un prieten azi,ca si-a lasat scuteru in fata scari "chinezesc" chiar eu acum 1 luna ia-m pus set de 80,si cica dimineatza sa plece si el fericit,vede scuteru fara motor:))))) scos din bucsi...prima oara am crezut ca e caterinca...dar nu:)) si pana la urma la gasit,era la un prieten de-alui care se ocupa cu un mini-service de scutere...pana mea ce oameni:)) am mai auzit si eu de tobe, oglinzi, scarite furate dar sa iti fure motorul e pera de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 am mai auzit si eu de tobe, oglinzi, scarite furate dar sa iti fure motorul e pera de tot. pai omul avea nevoie de motor , nu de tobe sau altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 http://scoala.autoraid.ro/chestionar~test-19.html incercati si voi , eu l-am picat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 asta mi-a placut! 17) Ce va avertizeaza indicatorul de mai jos ? a) ca in localitatea Suceava se circula doar cu camionul b ) ca daca nu circulati cu camionul nu o sa ajungeti in Suceava c) ca daca mergeti spre Suceava o sa fiti lovit de un camion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) mie astea 3 mi-au placut : 7) Ce obligatii aveti la intalnirea indicatorului alaturat a) sa nu claxonati in exces B ) sa acordati prioritate preotilor care circula din dreapta c) sa va faceti cruce 8) Circulati iarna pe drumul public acoperit cu zapada, ninge abundent si este ceata, ce trebuie sa faceti: a) va opriti si asteptati pana vine vara, dupa care va continuati drumul B ) mariti viteza si inchideti ochii c) sunteti obligat ca in aceasta situatie va echipati autovehiculul cu CD Player 12) Cum se trateaza ranile survenite in urma unui accident rutier? a) se dezinfecteaza rana cu scuipat dupa care se curata cu peria de sarma B ) se leaga rana cu sarma ghimpata pentru a se opri hemoragia c) se pupa in dreptul ranii pentru a ameliora durerea Editat Martie 30, 2009 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 mie astea 3 mi-au placut : 7) Ce obligatii aveti la intalnirea indicatorului alaturat a) sa nu claxonati in exces B ) sa acordati prioritate preotilor care circula din dreapta c) sa va faceti cruce 8) Circulati iarna pe drumul public acoperit cu zapada, ninge abundent si este ceata, ce trebuie sa faceti: a) va opriti si asteptati pana vine vara, dupa care va continuati drumul B ) mariti viteza si inchideti ochii c) sunteti obligat ca in aceasta situatie va echipati autovehiculul cu CD Player 12) Cum se trateaza ranile survenite in urma unui accident rutier? a) se dezinfecteaza rana cu scuipat dupa care se curata cu peria de sarma B ) se leaga rana cu sarma ghimpata pentru a se opri hemoragia c) se pupa in dreptul ranii pentru a ameliora durerea mariti viteza si inchideti ochii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 scuzati`ma ca ma bag pe aici dar am o nelamurire ...bateria mea de la scuter (pe injectie) este de 12V 7A (amperi) , daca pun de 12V 9A se arde ceva sau ?! ..sunt foarte confuz ca unii spun ca este ok altii nu prea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 sa nu-ti arda injectorul. Cel mai bine e sa pui de 7A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 am toba gianelli next, sunt 100% sigur ca are site in interior, daca scot silencerul se aude exact la fel ca cu el montat. Vreau sa o desfac sa le scot. credeti ca voi castiga putere ceva?? prin faptul ca va fi goala, exact cum trebuie o toba de genul asta sa fie. sa lucreze corect.??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliabiker2004 Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Bai, daca tot nu v-ati hotarat la imnul scuteristilor, luati de aici inspiratie: http://www.trilulilu.ro/novo/d2c4fa76a5b0de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) cum as putea sa fac la scuter sa imi mearga avariile? Editat Aprilie 4, 2009 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 cum as putea sa fac la scuter sa imi mearga avariile? sa ii pui alarma cu fuctie dinaia pentru avarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 mai bine iti pui girofar avea unu de la mine pe bicicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 (editat) am reusit . Am fost la un electrician si mi-a zis sa leg firul din stanga cu cel din dreapta (de la butonul de semnalizari) printr-un intrerupator @Chivu : nu avea rost sa pun alarma pt niste avarii Editat Aprilie 4, 2009 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 am reusit . Am fost la un electrician si mi-a zis sa leg firul din stanga cu cel din dreapta (de la butonul de semnalizari) printr-un intrerupator @Chivu : nu avea rost sa pun alarma pt niste avarii ce-i si cu electricienii astia... pe toate le stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 salutare. cum pot afla daca am limitare in carburator? a mers maidemult fratemiu cu scuterul la un mecanic si i-a zis ca este ceva "chestie" in carburator. si ca aia ar fi limitarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 vezi daca iti merge acceleratia la maxim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Cum se comporta Leo Vince TT pe 70cc?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Cum se comporta Leo Vince TT pe 70cc?? urat..tt e pt 50cc pt 70cc iti trebuie o toba racing .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 13, 2009 Share Postat Aprilie 13, 2009 Intre carb original de 12 si carb de 17,5mm e diferenta sesizabila? mai ales pt 70cc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate