CzCustoms Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 2 telescoape reglabile spate de 35-40 cm lungime cap-coada cat m-ar costa si de unde pot sa le cumpar? Cauta la comuniste amortizoare de mobra, cz... sunt multe modele cu amortizoare asa mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 unde pot gasi set 50cc sau 80cc 4t? cu tot cu chiuloasa, capac. Supape pt 50cc unde pot gasi? Am indoit supapa de admisie si scapa compresie. x( si nu gasesc nicaieri. nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 Cauta la comuniste amortizoare de mobra, cz... sunt multe modele cu amortizoare asa mici. sa pun amortizoare de mobra? sunt urate si vechi... si frecate din anii 80.... da-le dracu. Caut niste amortizoare cam ca asta din poza. Mesaj completat nimeni? Incearca pe www.easyparts.nl am vazut ca aveau seturi de 50-70... etc... vezi poate gasesti si ptr 4T.. e naspa daca ai indoit supapa... nu gasesti sa iei de la reprezentanta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
max_ Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 e cineva cu scuter care sta in zona maria rosetti - armeneasca si are chef sa faca plimbari cu o inceptoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 sa pun amortizoare de mobra? sunt urate si vechi... si frecate din anii 80.... da-le dracu. Caut niste amortizoare cam ca asta din poza.Mesaj completat Incearca pe www.easyparts.nl am vazut ca aveau seturi de 50-70... etc... vezi poate gasesti si ptr 4T.. e naspa daca ai indoit supapa... nu gasesti sa iei de la reprezentanta? Nu este reprezentanta Piaggio la mine in oras. Sper sa gasesc maine prin bazar..de la vreo chinezarie...poate se potrivesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamy Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 e cineva cu scuter care sta in zona maria rosetti - armeneasca si are chef sa faca plimbari cu o inceptoare? Poti sa vi Duminica la circ de la ora 14 ... Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
max_ Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 inca nu ma incumet sa merg pana acolo , mai ales k nu am cursul de legislatie si astept si nr sapt asta , dar ms de invitatie , poate peste vre-o 2 sapt Asfalt uscat Mesaj completat poate sa vin fara scuter doar sa va cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 poate vin si io duminica asta n'am mai fost de...2veri :| rusine sa imi fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serj_20 Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Are cineva un bulbul ala din chiuloasa care arata temperatura ? la un sr. Sau daca nu de la ce masina se potriveste? pls help me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 Sunt frumusel, Sunt frumusel, ...... EEeeeiii, ce bea baietzii??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Ce ziceti potriveste saua de la f12 rosu la cel alb(asa de curiozitate )? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Ce ziceti potriveste saua de la f12 rosu la cel alb(asa de curiozitate )? Nu prea se potriveste, am incercat eu mai demult cand aveam F12, doar cu cevaa modificari ar merge. Si nu cred ca poti lua numai shaua, trebuie cu tot cu portbagaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Poi cu tot cu portbagaj m-ar interesa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Eu am incercat, dar nu se potrivea la gauri, prinderi, aia lunga are cu tot cu un plastic peste rezervor unde bagi benzina si uleiul, si la F12 cu sha lunga are o bucata de plastic in spate la sha care e din carena nu din sha. Doar sa faci modificari daca merge. Eu nu am vrut sa ma complic cu modificari, de unde o cumparam cerea un pret cam mare pe ia. Eu am facut alceva, am fost la tapiter si a invelit toata shaua cu tot cu plasticul din spate, acolo a pus o bucata de burete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 ) am intrat la viteza mica intr-o dacie( un prieten) I-am rupt bara si stopul e spart ) Scuterul are doar 1 zgarietura de 1cm. acum trebuie sa ii cumpar bara si stop dar am ramas cum am reusit sa rup dacia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 (editat) ) am intrat la viteza mica intr-o dacie( un prieten) I-am rupt bara si stopul e spart ) Scuterul are doar 1 zgarietura de 1cm. acum trebuie sa ii cumpar bara si stop dar am ramas cum am reusit sa rup dacia. Cum ai reusi sa intri in dacie ,tu ai patit ceva?(bineinteles daca vrei sa ne spui) Editat August 6, 2009 de ReSpeCT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 (editat) n-am nimic , nici eu nici scuteru, daca aveam viteza mai mare ma arunca peste ghidon dar m-am tzinut bine ) eram high eram high.. nustiu cum am reusit... Editat August 6, 2009 de TheIceman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReSpeCT Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Noi sa fim sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 dati-mi va rog niste idei cum as putea sa imi lipesc rimstripes pe jante. Mi-am pierdut aparatul ala de lipit rimstripes si acuma nu stiu cum sa le lipesc pe astea .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 Cu degetu =))) Eu asa mi le-am lipit , am sters cu alcool tehnic si le-am lipit :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 eu vreau sa il fac calumea , nu cu degetu :| . Am vazut pe net ca este ceva aparat ce incalzeste banda si ramane frumos pe janta . O sa ma interesez in oras sa vad daca mi le poate lipi cineva Mesaj completat cine imi zice ce semnifica acest indicator are un 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 cine imi zice ce semnifica acest indicator are un 10 wtf ? :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serj_20 Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Am si eu o dilema , De cine ii produs malaguti? Motoru ii produs de aprilia ? ca am vazut la un malaguti centro pe carteru de la motor semnu de la aprilia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Am si eu o dilema , De cine ii produs malaguti? Motoru ii produs de aprilia ? ca am vazut la un malaguti centro pe carteru de la motor semnu de la aprilia Malaguti e produs de ... Malaguti. Motoarele sunt Minarelli . Uite aici http://www.minarelli.com/clienti.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 salut. cine are dynotest de pe scuter-centre? As vrea sa imi iau unul. Se merita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate